Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

Najvise raduje činjenica što momak pokazuje kakva je igračina i tokom ovog nepostojanja bilo cega u pogledu taktike i sistema, eh sad zamislite kad se njega upakuje u neku igru i sistem koji ima glavu i rep. Međutim prerano je o tome pricati jer ko zna kada cemo mi uopste doci do neke igre u kojoj ce svaki pojedinac imati priliku da pokaze sta zapravo moze. Ovo neko natezanje povedi pa se povlaci u mišiju rupu, pa dobiji po ušima, pa opet izlazi iz rupe ganjaj rezultat, preveliki je to cirkus za samo 90 minuta da bi se neko pokazao u punom sjaju. Nama bi mozda odgovaralo da se trajanje utakmice produži na nekih 4-5 sati jer tada bi imali vremena za naše izlaske iz rupe i povlačenja u istu.

• Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

19 hours ago, ker said:

Al prosto je nevjerovatno toliko dobrih individualnih poteza (inace, ne konkretno za ovaj napad iznad koji je Felix sjebao), prije svega Enza, Kovacica, Felixa, prosto gledas i cudis se kako ljudi znaju igrati fudbala ali sve to sto urade ne vodi nigdje jer dzaba individualni kvalitet kad mi nemamo nikakve taktike, stila, identiteta, nicega...

Upravo to, ljudi jednim potezom izbace po 3-4 igrača, naprave višak ali onda na terenu nigdje nikog gdje bi trebao biti ili je u ofsajdu naravno

Vise bih bio zadovoljan da imamo neke rezultate, a ne da smo prvi u knjigovodstvu. Ovo me podseti na don Terzonija, koji je rekao da je knjigovodstveni dug Zvezde 60ak miliona, a realni dosta manji

Peglanje kurca pa sutra moze de okrenut pa bit bakayoko pa cemo peglat boehliu pizdu materinu 

Eto nek produze cucureli,zijesu,pulisicu,sterlingu i aubi ugovore da "ispeglamo" knjige pa bi vidio vase reakcije.

Sutra enzo moze nekad mozda se svrstat u ove hajvane.

Ne znam stvarno sta misle.  Sta se planira za 5 godina?

A dobro, ako ispadne flop onda smo svakako u problemima, dodatna godina tu puno ne znači. Ako će ispast flop ispast će u narednih 1-2 ne u 7 godini pa da će bit plaća šta smo mu davali ovu još jednu

1 hour ago, reLo said:

Kakav flop jebte, pa veća je šansa da nas asteroid poklopi. 

Tacno, ali doslovno decko je nivo iznad svakog igraca trenutno. 

To je retardirano rjesenje, ali ajde, po toj logici firme bi amortizovale osnovna sredstva na 50 godina. Samo sto nekad treba i da se otpisu stvari. Ugovor do 2032. je cirkus koliko god on bio dobar fudbaler.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.