Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

4 hours ago, diablo_bih said:

Kakvi su twitter navijaci, od jorginha, ziyecha, chalobe i kantea, oni bi izabrali kantea da ode :D 

Ja sam i dalje stava da ako ne uspiju dovesti Enza sada, moze i na ljeto biti dosta jeftiniji, a ima uvijek opcija Judea u jos duzoj i boljoj karijeri.

Koliko sam shvatio Ballingam preferira Liverpool...

Ovo je igrac koji ce uciniti ekipu instant boljom, mnogo boljom. Sve ono sto je trebao biti Jorginho a nije to je Enzo.

Kontrola igre, tempa, lopte u prostor, preko igraca ili po zemlji, dobar u razbijanju presinga jer igra s obje noge, na prvu. Cak je i defanzivno dobar jer je brzi od Jorginha, njje spor i moze cak i u duel jako uci.

S obzirom da su vlasnici bogati i da ne znaju kud ce s parama, nista nam ne znaci to sto ce dati 60 ili 120 miliona na njega. Naravno ako je FFP ispostovan. Jer nismo mi neka sirotinja pa da kazemo, e sad posto smo dali 120 miliona na Enza, nikog vise necemo moci kupiti jer smo potrosili sav budzet. Tako da nas ta cifra ne treba toliko opterecavati. Na ljeto idemo po Belinghama i mi smo mirni narednih 10 godina.

Ako Enza uspijemo zavrsit mislim da vracamo svu onu averziju koju je javnost imala prema nama kada nas je Roman preuzeo, kada kazem javnost tu mislim na sve od čelnika drugih klubova preko novinara do prosjecnog pratioca fudbalske igre.

Vec sam rekao, apsolutno se ne opterecujem obestecenjima i klauzulama, 77 ili 94 ili 120 miliona apsolutno mi je svejedno, naravno ako nas nece to dovesti do nekih kazni, zabrana ili ne znam ni ja cega, valjda naši znaju šta rade jer u pitanju su svakako ljudi koji su u ozbiljnom biznisu godinama.

Što se tiče Enza, dobar igrač stvarno dobar, dajte ga pa neka ide sve u pm.

Just now, Zemo said:

Odmah prihvatiti ponudu za Galagera 40 +5 mil. i u pola smo sa Fernandezom.

Nece Conor da ide u Everton. U opticaju su Villa, West Ham, Newcastle i Palace.

Graeme Bailey kaze da smo dogovorili sve, 115 mil funti, u bruku rata. Izgleda da je to to.

Mogao bi klub dobro zaglaviti ako grohnu Ameri s ovim. Ne znam otkud im tolika lova, da li investiraju bas tako vlastiti kapital ili dizu kredite. U svakom slucaju vidjecemo bas sta ce se desavati u buducnosti.

3 hours ago, Wisey said:

Mogao bi klub dobro zaglaviti ako grohnu Ameri s ovim. Ne znam otkud im tolika lova, da li investiraju bas tako vlastiti kapital ili dizu kredite. U svakom slucaju vidjecemo bas sta ce se desavati u buducnosti.

Ma ide se na vise godina. Amortizacija to omogucava. Mi ako budemo uspjesni u sljedecih 5 godina, to ce biti smijesno. Zato ovo ne rade svi, nego samo mi koji smo sigurni da cemo osvajati titule.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.