30. januar 2023.3 god. comment_339115 4 hours ago, diablo_bih said: Kakvi su twitter navijaci, od jorginha, ziyecha, chalobe i kantea, oni bi izabrali kantea da ode Ja sam i dalje stava da ako ne uspiju dovesti Enza sada, moze i na ljeto biti dosta jeftiniji, a ima uvijek opcija Judea u jos duzoj i boljoj karijeri. Koliko sam shvatio Ballingam preferira Liverpool... Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339116 Ma pusti to. Liverpool nece da marku da kada im najvise trebaju igraci, bas ce pred prodaju se peglati sa transferima. Propast ce im i ljeto na prodaju kluba, a dotad Jude ima drugih solucija. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339119 Ovo je igrac koji ce uciniti ekipu instant boljom, mnogo boljom. Sve ono sto je trebao biti Jorginho a nije to je Enzo. Kontrola igre, tempa, lopte u prostor, preko igraca ili po zemlji, dobar u razbijanju presinga jer igra s obje noge, na prvu. Cak je i defanzivno dobar jer je brzi od Jorginha, njje spor i moze cak i u duel jako uci. S obzirom da su vlasnici bogati i da ne znaju kud ce s parama, nista nam ne znaci to sto ce dati 60 ili 120 miliona na njega. Naravno ako je FFP ispostovan. Jer nismo mi neka sirotinja pa da kazemo, e sad posto smo dali 120 miliona na Enza, nikog vise necemo moci kupiti jer smo potrosili sav budzet. Tako da nas ta cifra ne treba toliko opterecavati. Na ljeto idemo po Belinghama i mi smo mirni narednih 10 godina. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339120 @hamco kad bi sva pojačanja ispunila očekivanja zaista izgleda tako, ako bude većih promašaja biće problema sa ffpom kad budemo pokušali riješiti problem. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339121 Ako Enza uspijemo zavrsit mislim da vracamo svu onu averziju koju je javnost imala prema nama kada nas je Roman preuzeo, kada kazem javnost tu mislim na sve od čelnika drugih klubova preko novinara do prosjecnog pratioca fudbalske igre. Vec sam rekao, apsolutno se ne opterecujem obestecenjima i klauzulama, 77 ili 94 ili 120 miliona apsolutno mi je svejedno, naravno ako nas nece to dovesti do nekih kazni, zabrana ili ne znam ni ja cega, valjda naši znaju šta rade jer u pitanju su svakako ljudi koji su u ozbiljnom biznisu godinama. Što se tiče Enza, dobar igrač stvarno dobar, dajte ga pa neka ide sve u pm. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339122 Odmah prihvatiti ponudu za Galagera 40 +5 mil. i u pola smo sa Fernandezom. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339123 Just now, Zemo said: Odmah prihvatiti ponudu za Galagera 40 +5 mil. i u pola smo sa Fernandezom. Nece Conor da ide u Everton. U opticaju su Villa, West Ham, Newcastle i Palace. Graeme Bailey kaze da smo dogovorili sve, 115 mil funti, u bruku rata. Izgleda da je to to. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339130 Strah me da ne flopa. Filing lös imam no nadat se da je do mene Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339131 Mogao bi klub dobro zaglaviti ako grohnu Ameri s ovim. Ne znam otkud im tolika lova, da li investiraju bas tako vlastiti kapital ili dizu kredite. U svakom slucaju vidjecemo bas sta ce se desavati u buducnosti. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339148 56 minutes ago, soxx said: Strah me da ne flopa. Filing lös imam no nadat se da je do mene Samo se ne vraćaj u Bosnu dok se ovaj ne prilagodi Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339167 3 hours ago, Wisey said: Mogao bi klub dobro zaglaviti ako grohnu Ameri s ovim. Ne znam otkud im tolika lova, da li investiraju bas tako vlastiti kapital ili dizu kredite. U svakom slucaju vidjecemo bas sta ce se desavati u buducnosti. Ma ide se na vise godina. Amortizacija to omogucava. Mi ako budemo uspjesni u sljedecih 5 godina, to ce biti smijesno. Zato ovo ne rade svi, nego samo mi koji smo sigurni da cemo osvajati titule. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339170 Wow, kakav ekspert, pa rekao sam vec to. Treba nam 40 miliona od bilo kojeg igraca iz akademije i bit cemo u plusu. Vjerovatno RLC i jos neki na ljeto da zavrsimo to. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339174 Jeste to tako, ali si prakticno zaduzio narednih 7 8 godina sa po 70 80 ak miliona. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339175 19 minutes ago, cobinho said: Jeste to tako, ali si prakticno zaduzio narednih 7 8 godina sa po 70 80 ak miliona. Pa i ne bas, nego ce se prodavati jos igraca, ala Pulisic, Ziyech, RLC itd itd. Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339178 zato ako ne bude islo po dobrom, mjenjacemo trenere ko carape eto nama murinja nazad za godinu i po dana Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339183 Ma ovaj FFP je tolika zavrzlama da je to strašno. Pa mi smo imali transfer ban par sezona. Prodali solidan broj akademaca za lijepe novce uz sve to, pa mi smo onda u nekom golemom plusu. Prodaš Ćabolu, RLC-a, Ampadua i CHOa sve akademci, eto para, ne moraš Connora prodavati Prijavi
31. januar 2023.3 god. Autor comment_339212 Stvarno bi veliko razočarenje bilo da ga ne dovedemo. Ali onda se definitivno mora ići po Caiceda. Ne može se osloniti na Santosa, za kojeg se ne zna da li će uopšte dobiti radnu dozvolu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.