Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

Enzo, Lavia, Caisedo, Galager, praktično nikom AM nije prirodna pozicija. 4 CM/DM, dvojca posla pripreme, placeno skoro 200m evra, a i dalje nemamo AM a. Najgora stvar koja moze da se desi pored povrede je da ti igrac placen citavo bogatstvo igra van svoje prirodne pozicije. Enzo to moze protiv slabijih timova ali protiv jacih je vec problem. 

• Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

28 minutes ago, cobinho said:

Enzo, Lavia, Caisedo, Galager, praktično nikom AM nije prirodna pozicija. 4 CM/DM, dvojca posla pripreme, placeno skoro 200m evra, a i dalje nemamo AM a. Najgora stvar koja moze da se desi pored povrede je da ti igrac placen citavo bogatstvo igra van svoje prirodne pozicije. Enzo to moze protiv slabijih timova ali protiv jacih je vec problem. 

Carney i Nkunku jesu AM, ali su se povrijedili do 3. kola. 

I on se počeo gubiti, dijeli lopte napamet. Bude dobrih poteza, ali šta imamo od toga, isporuči koju asistenciju, zaprijeti iz daljine. Eno Bellingham žari i pali, a naši kuju Enza u zvijezde na osnovu par dugih lopti. Mora to bolje.

Pa Enzo je i danas imao kreirane 2-3 skoro pa ciste sanse za saigrace, to je nesto sto rjesava utakmicu. Pas za Chilwella kada je ovaj okasnio sa pasom, pas za Jacksona kada mu je izblokiran sut, pas za Jacksona kada je ovaj pokusao izboriti penal. Enzo i kada odigra lose, opet je najbolji na terenu. 
Apsolutno ne stoji to da mu se ista prigovori, ali doslovno nista. 

Nista me ne bi cudilo. Kupuje se na kvantitet a ne kvalitet.

Drugo kupuje se isto sranje drugo pakovanje.

Sta ce nam lavia ak smo caiceda doveli npr. 

Posudba kepe je nesto najsmjesnije. I ovako nemamo golmana i prodamo panja na kojeg smo navikli 

Da je makar prodaja lakse bi proguto. Cuj posudba 

• 2 sedmice kasnije...

Kako neko postane veznjak, košta 120 miliona, stalno visi oko kaznenog, a da mu je šutnuti loptu jače od 3 km/h atomska fizika?

Ovog doslovno treba posaditi 2 sata nakon treninga svaki dan da šuta pa dok ne nauči.

6 minutes ago, soxx said:

Otkako je chukwu se sjebo, gurno je enzu naprijed i od tad nikakve mi igre nemamo. Prve dvije tekme je licilo na nesto

Ovo je zaista krucijalno, Enzo igra na pogresnoj poziciji i umjesto da bude motor ove ekipe on zbog toga sto igra previsoko skoro upolovio je dodir s loptom a kamoli da sta organizuje.

On mora igrati povucenije, on mora imati 100+ dodira s loptom jer ima viziju, zna tempirati utakmicu, povezati odbranu i napad. Ne mogu da vjerujem da ga Pochetino gura toliko ofanzivno i daje da nam igru kroje Galagher i Ugochukwu.

Evo nasao sam, protiv Bournmoutha Enzo je imao ukupno 59 dodira s loptom. 

Enzo Fernandez's number of touches in Premier League games when playing at least 80 minutes: ◎ 87 - Southampton ◎ 86 - Everton ◎ 79 - Luton ◎ 59 - Manchester City ◉ 56 - Bournemouth

Lik izlazi iz igre sporije od puža, kao da vodimo a rezultat 0-0. I još se nešto raspravlja s nekim, okreće glavu prema terenu umjesto da potrči van iz igre.

Ne treba mi dalje nitko ništa pričati. Odatle sve kreće.

• 2 sedmice kasnije...

Kad ga stavis na njegovu najbolju poziciju dobijes i najboljeg Enza. Kako ga je bilo milina gledati sinoc, dodavanja majstorska, smirenost, samo cekamo jos taj gol. Barem jednom ili dva puta se pronadje u dobroj sansi ali nekako promaši. 

1 hour ago, Adi said:

Ono kad je vanjskom proigrao Palmera. Šteta što ta akcija nije završila na bolji način.

Palmeru išla na desnu nogu i džaba. Samo gleda da je prebaci na lijevu.

• 1 mjesec kasnije...

Opao malo u formi ali i dalje u 3 najvaznija igraca ove ekipe. Neovisno o protivniku i taktici protivnika, on ce dati svoj doprinos. 
Jedina zamjerka njemu mi je kondicija. Covjek jedva hoda nakon 60 minuta igre.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.