6. januar 2023.3 god. comment_337598 Gotova farsa. Jorginho produženje ugovora. Vrijeme da se ponovo razmisli o samoubistvu. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337714 Kako ih sad treba nagaziti ako se ispostavi da je to istina. Kakvih 85 miliona 60 bi im bilo max Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339021 Ajde Boehly još ovo završi i da bude najbolji transfer rok u historiji kluba. Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339042 2 hours ago, ker said: Spamuju Benficu dok ne pogode cijenu. Ddos napad. Salju puno requesta pa dok ne popustanu. Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339044 Sta glumi ovaj Rui Costa. Tražio je cifru i dobio je. Kakva je sad ovo priča Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339077 De molim vas neka povedu nekog od ovog silnog škarta, neka bira Rui Costa koga želi, samo da se otarasimo nekoga. Neka stave pool na twitter profilu ekipe pa neka navijači izaberu koga žele Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339086 2 hours ago, Kun Aguer0 said: De molim vas neka povedu nekog od ovog silnog škarta, neka bira Rui Costa koga želi, samo da se otarasimo nekoga. Neka stave pool na twitter profilu ekipe pa neka navijači izaberu koga žele Kakvi su twitter navijaci, od jorginha, ziyecha, chalobe i kantea, oni bi izabrali kantea da ode Ja sam i dalje stava da ako ne uspiju dovesti Enza sada, moze i na ljeto biti dosta jeftiniji, a ima uvijek opcija Judea u jos duzoj i boljoj karijeri. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339087 1 minute ago, diablo_bih said: Kakvi su twitter navijaci, od jorginha, ziyecha, chalobe i kantea, oni bi izabrali kantea da ode Mislio je navijaci Benfike da izaberu koga hoce. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339096 29 minutes ago, diablo_bih said: Kakvi su twitter navijaci, od jorginha, ziyecha, chalobe i kantea, oni bi izabrali kantea da ode Ja sam i dalje stava da ako ne uspiju dovesti Enza sada, moze i na ljeto biti dosta jeftiniji, a ima uvijek opcija Judea u jos duzoj i boljoj karijeri. Uprava ne razmišlja na taj način nego želi još jedan dugoročan ugovor potpisati dok se može. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339097 Ma neće mu dati Rui Costa da ide vidjet ćeš, cigani ga hoće garant dati Realu ili Barci. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.