4. januar 2023.3 god. comment_337434 Jedino sto je ridiculous su ove vijesti koje kao da ja sjedim kuci i izmisljam ih. Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337435 Ne verujem bas da ne pristaju na to u 3 mesecne rate. Na 3 godine pa i ajde da razumem. Kad su ga uzimali da im je neko tada reko da ce dobiti 50 za njega sutirali bi se u dupe. Al ako je ovo istina kapa dole ovima iz benfike na stavu. Mada mislim da bi ga prodali u kesu za 100 nego novinari malo vise kenjaju. Par malih tvitova za burek i jogurt. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337437 120 miliona je prevelika suma, prevelika ne suma i 80 miliona, ali ovakvom Chelseau sa ovakvim trenutnim veznim igracima, Enzo je prijeko potreban. Ne vidim alternativu za njega trenutno, jer Rice njje taj igrac a Belinghama pitanje da li cemo moci dovesti i da li ce igrac uopste htjeti preci kod nas. Za Belinghama ce ljeti biti ukljuceno najmanje 5 klubova. Prijavi
5. januar 2023.3 god. Autor comment_337438 Ja se vodim onim - nikad ne znaš šta je dobro za tebe. Nekad nešto silno želiš, a ispostavi se zlo za tebe, a nekad nešto ne dobiješ i shvatiš da je dobro što to nisi dobio. Budućnost će pokazati, možda sad dovedemo npr. Caiceda za duplo manje novce i riješimo probleme, a ostane nešto para + namakne se za dobrog napadača. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337439 1 hour ago, reLo said: Ja se vodim onim - nikad ne znaš šta je dobro za tebe. Nekad nešto silno želiš, a ispostavi se zlo za tebe, a nekad nešto ne dobiješ i shvatiš da je dobro što to nisi dobio. Budućnost će pokazati, možda sad dovedemo npr. Caiceda za duplo manje novce i riješimo probleme, a ostane nešto para + namakne se za dobrog napadača. Jasno je to meni ko dan sta govoris. Kad smo vec kod Caiceda, veoma dobar igrac ali totalno drugi profil igraca nego sto je Enzo. Enzo je igrac koji diktira igru, tempo, dobar na lopti, organizaciji, cak je i defanzivno dobar(nije spor kao Jorginho). On je nesto kao Verrati, Kross.. od njih sve pocinje. Pogotovo kad skontas da mu je tek 21 godina, bukvalno si rijesio pitanje pozicije koju Jorginho igra i to godinama. Medjutim ko sto kazes, nikad ne znas. Uvijek postoji ono 'ali', mozda bi se povrijedio, mozda se ne bi nikad navikao na tempo i fizikalije Premieshipa... Ima jos vremena i mozda je Boehly dovoljno lud da trigeruje klauzulu a mozda se okrenemo i drugim igracima. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337440 Moja prva opcija u sredini prije svih bi bio klasični DMF, razbijač kao što je Rice. Bukvalno mi je to prvi pick prije svih, pogotovo ako će se igrati sa 4 pozadi. Meni je lično drago što se Enzo izbjegao, pogotovo za ove pare. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337446 Ako ćemo Caiceda najbolje još da kupimo i preostalo što je ostalo u Brightonu. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337447 Taman im uzmemo par igraca trenera i da budu opet boljeplasirani od nas sa 100 i kusur milki u plusu. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337449 Ovaj kauboj i njegova ekipa stvarno nemam rijeci znaci kao spremni dat 120m a onda nude samo 80.. Prijavi
5. januar 2023.3 god. Popularna objava comment_337453 35 minutes ago, Didi11 said: Ovaj kauboj i njegova ekipa stvarno nemam rijeci znaci kao spremni dat 120m a onda nude samo 80.. Pa nikada nesu rekli da su spremni platiti klauzulu, to su samo portugalski cigani naglašavali i tražili. Ljudi su im ponudili 85 miliona za igrača koji je prije pola godine plaćen 14 milki i oni to nađu kao uvredu. Taj isti igrač vrijedi maksimalno 50 miliona i to je to. Pametan potez naših ne treba dati svakoj ojebini da te guli ko kokoš, sad neka imaju nezadovoljnog igrača u ekipi koji je htio preći kod nas Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337458 Meni je nevjerovatno drago sto nisu aktivirali klauzulu. @Didi11 da su htjeli aktivirati klauzulu, ne bi morali razgovarati puno sa Benficom, samo bi poslali ponudu i to je to. Oduvijek se htjela smanjiti cifra. Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337461 Ma i ja nisam za klauzulu ali ono cijeli twitter je pun vijesti kako je bila dogovorena klauzula a onda chelsea nudi 40 manje.. pa i trener benfice pricao danas o tome, ne kuzim Prijavi
5. januar 2023.3 god. comment_337468 4 hours ago, Didi11 said: Ma i ja nisam za klauzulu ali ono cijeli twitter je pun vijesti kako je bila dogovorena klauzula a onda chelsea nudi 40 manje.. pa i trener benfice pricao danas o tome, ne kuzim Klauzula da se u bilo kom trenutku dogovorila transfer bi bio završen jer su se uslovi sa igračem već dogovorili. To da smo mi spremni da platimo te pare ti je navlačenje cijene od njih i novinarske patke zbog čitanosti. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337564 Mediji su preneli 120+ milki na rate ili 80+ 3 igraca. Ja ne verujem da smo nudili vise od 100 sa sve bonusima cisto. A i to je mnogo Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337574 Zvanicno smo ponudili 85 mil eura, sve ostalo su bili pregovori. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337579 Nema od ovog ništa, ide neka glupa alternativa kao i za Gvardiola. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337581 Stoji i cinjenica da je jako tesko naci dobrog box to box igraca ali po meni je bolje ustedeti pa platiti Deklan Rajsa i/ili Belingema. Za svu trojcu niti ima para i ne isplati se. Mozda bi nam se navise isplatilo da platimo Vest Hemu 100-120 milki u martu aprilu i osigurati ga za leto. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337582 Meni samo nije jasno sto je on forsirao transfer u Chelsea, kad smo trenutno 10. na tabeli, a na ljeto ce vjerovatno moci birati klub koji hoce Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337583 Plata od 10 miliona, plus zagarantovan za zivota, dobar projekat mladih igraca. Trenutna pozicija se ne gleda. Chelsea je ogroman klub, potencijal se za titule je siguran. Boehly je potrosio nevjerovatan novac na mlade igrace. Doveli smo jedne od najvecih talenata svijeta, a neke vec imamo. Stoperi, bekovi, sredina terena, ostaju jos krila i spic da dovede. Sve igraci koji bi trebali biti spremni da igraju duze od deceniju za klub. Trenutno stanje jeste grozno, ali ne gledas tako kao igrac kada prelazis, vec ti ljudi predstave projekat, sta ocekuju od tebe, sta zele i gdje zele klub da bude. Mi smo u tranzicionom periodu sada. Potter ima velike probleme zbog povreda, ali i zbog igraca koji vec duze vrijeme zele da odu kao sto su Pulisic, Jorginho, Ziyech i otpade kao sto su Havertz, Auba, Azpi itd. Vrlo je teska situacija traziti od ekipe bez 10 igraca da odigraju svaki mec kako zelis, jer neki jednostavno ne mogu ili ne zele, a drugi ne mogu nadoknaditi to sto imas u svakom mecu nekoliko igraca koji te vuku unazad na mecu. Jedino jos preostaje da stavi mladice koji su zeljni dokazivanja da igraju, ali opet nisu ni oni bolji ni zbog iskustva ni zbog znanja od suparnickih ekipa. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337584 1 hour ago, Blue97 said: Meni samo nije jasno sto je on forsirao transfer u Chelsea, kad smo trenutno 10. na tabeli, a na ljeto ce vjerovatno moci birati klub koji hoce zato sto niko osim nas nije bio ozbiljnije zainteresovan Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337592 15 minutes ago, Spaha said: zato sto niko osim nas nije bio ozbiljnije zainteresovan Nije sad, ali ove sezone moze osvojiti ligu sa Benficom, a igraju i knockout fazu lige prvaka, pa ponavljam na ljeto ce sigurno puno ekipa pokusati dovesti ga Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337593 Nema ga ni na klupi za rezerve za vecersanji mec. Izgleda da je pukča tikva. Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337594 Ma Enzo se posvadjao sa njima sigurno Na kraju i ako ga ne puste sad, pustit ce ga na ljeto za 50 miliona Prijavi
6. januar 2023.3 god. comment_337595 Zavrsice se sa time da ce mu dati garancije da ce ga prodati na leto. Mada nije iskljuceno ni sada. Menadzerima idu masne provizije. Tu nema inata, ne verujem da benfika moze da izvuce vise od 80 pa i na leto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.