Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Fernandez (2023-2026, 170 nastupa)

Istaknuti odgovori

Odlican bio danas. Nosio ekipu, zabio 2 gola i borio se ko lav. Stice se dojam kao da je malo i kondicije nabio, jer pocetkom sezone nije mogao vise od 70ak minuta odigrati.

• Odgovori 700
  • Pregledi 31,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...
10 minutes ago, Bari said:

Sta je sad s ovim? Jel povreda ili... 

Na twitteru pisu da je plakao. 

Ma pičkica, Pochetino kaže da nije ozbiljno povrijeđen

A i bez povrede, trenutno ja ne vidim mjesto za njega u prvih 11. Galagher i Caicedo su barem trenutno bolji i žešći dvojac. Al eto vidćemo. 

• 1 mjesec kasnije...
  • Popularna objava

Unistice ga Pochettino, konstantno ga gura mnogo ofanzivnije nego sto mu odgovara, apsolutno ne koristi najbolje osobine Enza kao sto su dugi i kratki pas, pregled igre, smirenost na lopti itd. Ti njega kad gurnes daleko ispred Caiceda prvo sto uradis je sto osudis Caiceda da se sam cupa i oslobadja pritiska, takodje pravis od Enza Oscara sa tim da je Oscar bar znao sutnuti, ne koristis dugi pas jer ti igrac ni ne moze napraviti dugi pas s obzirom da je prakticno pred golom.

Imas odlicnu kombinaciju zadnjih veznih i uspijes da ih napravis potpuno indisponiranim.

Trenutno se vidi da je igrac sa najvise fudbalskog umijeca u klubu, ali u potpuno pogresnoj ulozi.

Pa ne zna nikoga koristiti, Poch sa taktikom je na Vi. Pregazena sredina, jer je Conor igrao vise napadaca nego Palmer, a Enzo morao da ide na tu poziciju gdje je Conor trebao biti, pa Caicedo ostajao sam nazad. Sta uradi debil? Izvadi Caiceda i stavi Carneya da jos bude gore po sredinu i da im bude lakse prolaziti. Jones, MacAllister i Szobo nisu bolji od nasih igraca, samo jesu, jer su se drzali svojih pozicija i nisu letali kao muhe bez glave.

Sve to ide na dusu trenera.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Nije bio loš, ali sam očekivao više od njega ove sezone. Mislio sam da je on jedan od 4 igrača koji su kičma tima i koji će da nose ekipu, ali sezonu nećemo pamtiti po njegovim predstavama. Na početku ga se selilo sa pozicije na poziciju u veznom redu dok nije počeo da igra tamo gdje treba. On treba biti igrač od kojeg započinju svi napadi ekipe, ne neko ko će stajati bliže protivničkom golu, kriti se ili što je najgore igrati na krilu. Kasnije se pokazalo da možda i nije do pozicije na terenu, nego da mu nešto fali. Vukao je tu povredu leđa i otišao je na operaciju tek kada je kap prelila čašu. Inače je bio plan da se operiše poslije Cope. Ovako se dobro namjestilo da smo bez njega ostvarili najbolje rezultate i da ćemo ga imati zdravog na startu naredne sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.