Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#3 Wesley Fofana

Istaknuti odgovori

• Odgovori 283
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sta je izbrisao, slike iz bolnicke sobe?

• Crvenim kartonom direktno pomogao da ne idemo u Konferenciju i posle Masko kaze da crnci nisu inteligentni

• Evo diabla ponovo na djelu. Nije rekao ako dodje, nek se ponasa kao da smo ga vec potpisali.  

Objavljene slike

On 8/17/2022 at 12:18 AM, Igi said:

Maguire 2.0 u najavi

Pogledao sam sazetke sa utakmice, Francuski Megvaja

Direktan krivac kod 3 gola i mogli su jos 2-3 da daju zahvaljujuci njemu.

Vise nikad ne preplacivati ove megatalente iz poluekipa poput Leicestera i Brightona

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Nevjerovatno, pa šta je čovjeku više sa tim koljenima. Sjetimo se da je prije manje od godinu dana imao detaljne preglede u Americi prije potpisa ugovora sa nama. Od tada se još 3 puta povrijedio. Izgleda da treba igrače prodavati poslije prve povrede. Uvijek su to ista imena: Kante, James, Fofana, Pulišić i Chilwell.

To je to od njega. On ce i mentalno otic u k nakon ovoga. Mora se neko dovest sad, kontam ahmedhodzic, za neku sitnu lovu.

Ne da mi se ponovo listati, ali ako neko krene pronaci ce opet da sam i za ovog igraca pisao kako je sklon povredama, da nije sastavio punu sezonu u karijeri bez povrede. 

Tada su me napadali argumentima kako je on zapravo samo jednu povredu u zivotu imao. 

E pa eto sad kod nas u manje od godinu dana 3 puta povrijedjen. 

Pisaj ga, ionako nema od njega nista. Jebo nas je s ovim zesce. Sad moras i stopera dovesti kad si sve vec rasprodao. Badi je isto van stroja, mali Kolvil se i prije priprema necka hoce li uopste igrati za klub. Ostaje ti did Thiago i nas Bekenbauer Caloba.

Ps samo da mi je znati kako je uspio krizne ligamente razjebati, a bukvalno nisam vidio da su lopte sutnuli. Treba biti velemajstor pa na trcanju, kardio vjezbama i teretani povrijediti krizne 

• 10 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.