24. maj24. maj Popularna objava comment_372736 Crvenim kartonom direktno pomogao da ne idemo u Konferenciju i posle Masko kaze da crnci nisu inteligentni Prijavi
24. maj24. maj Autor comment_372739 Ta Konferencijska liga je bila jedina šansa da on ostane u klubu i naredne godine jer će biti više utakmica. Ovako ne znamo šta ćemo sa 40 igrača koje imamo. Prijavi
18. septembar18. sep comment_375311 Vječiti padovi koncentracije, u bilo koju formaciju i sa bilo kim da igra isto se ponavlja. Mislim da je na ljeto vrijeme da napusti klub, petu sezonu već gledamo njegove kikseve... Prijavi
19. septembar19. sep comment_375331 Tacno kad mu pogledam onu glupo zbunjenu facu znam da pojma nema gdje se nalazi Prijavi
19. septembar19. sep comment_375346 Ovaj od 2022. kada je došao skupio svega 6 ligaških clean sheetova. Čekali smo ga i previše, treba ga se riješiti. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375349 Hajd ovaj debil i njemu je u interesu da igra i da zarađuje, al ovim stručnjacima jebem majku znači 6 godina trpimo debila. Pa jebo vas hljeb onaj nesposobni ima li iko oči. Prijavi
19. septembar19. sep comment_375352 Što je najsmješnije, sinoć je naš najbolji ocijenjeni stoper. A to je dodatna otežavajuća okolnost za jednog Colwilla Prijavi
25. septembar25. sep comment_375378 On 9/19/2026 at 7:41 AM, reLo said: Što je najsmješnije, sinoć je naš najbolji ocijenjeni stoper. A to je dodatna otežavajuća okolnost za jednog Colwilla Gdje pratis ocijene, nadam se da nije sofascore, jer ono kako oni daju ocijene igracima fudbal/kosarka (od sportova koje pratim) bukvalno nema veze sa zivotom. Ovaj lik nema nikakvog fokusa, koncentracije i neke ostrine u svojoj igri, nije los sa loptom u nogama ali dzaba mu kad je precesto izgubljen Prijavi
25. septembar25. sep comment_375385 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Gdje pratis ocijene, nadam se da nije sofascore, jer ono kako oni daju ocijene igracima fudbal/kosarka (od sportova koje pratim) bukvalno nema veze sa zivotom. Ovaj lik nema nikakvog fokusa, koncentracije i neke ostrine u svojoj igri, nije los sa loptom u nogama ali dzaba mu kad je precesto izgubljen Fotmob, a ne znam odakle oni kupe ocjene. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.