Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#3 Wesley Fofana

Istaknuti odgovori

• Odgovori 283
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sta je izbrisao, slike iz bolnicke sobe?

• Crvenim kartonom direktno pomogao da ne idemo u Konferenciju i posle Masko kaze da crnci nisu inteligentni

• Evo diabla ponovo na djelu. Nije rekao ako dodje, nek se ponasa kao da smo ga vec potpisali.  

Objavljene slike

Suma sumarum sve su to igrači sa manjkom inteligencije, grubo rečeno balvan do balvana. 

Komentar sa fb stranice s kojim se slažem, pri tome ne treba zaboraviti neke beskorisne opcije u napadu

" S ovom odbranom ne zasluzuju ni evropsku ligu da igraju a kamo li LP."

• 3 sedmice kasnije...

Ma nema frke, sad ce on objavit par majmuna koje je dobio u porukama od navijaca i daj jos malo saopstenja od strane kluba da je uz žrtvu Fofanu i to ti je to riješno.

Ko da je bitno što mu je ne znam ni koji put igrac pobjegao, hajte molim vas pa nije on tu da bi se jurio sa Gordonom.

Svaki mec je krivac za gol, vise se ne radi samo o losoj igri vec konkretno krivcu za gol. Ne mogu da shvatim trenera zasto to trpi i jos te nagradjuje startovima svaki mec.
Da on doprinosi igru u napadu, organizaciji, da je dobar u skoku, da je lider, da je u bilo cemu dobar ja bih rekao zbog toga ga trpi, ali care moj on ni u cemu nije dobar a uz to pravi greske koje rezultiraju golom. 

Ne mogu da shvatim zasto bi to trener sebi dozvoljavao, zasto bi bilo ko sebi samome pravio problem.

• Popularna objava

Andrey Santos je precrtan zbog jednog loseg markiranja igraca. 

Sta je onda trebalo da se desi ovom necoveku ? Da bude izbrisan iz jebene istorije kluba. 

Sve vise sam siguran u istinitost najava da se pojedini igraci na silu guraju u prvi tim zarad "maintaining transfer value" 

Posle kriv Enzo sto je dao onakvu izjavu ili Caicedo sto odbija da produzi ugovor...

Riba uvek od glave smrdi.

• 5 sedmica kasnije...
  • Popularna objava

Pa ljuti se jer glumi neku silu jer je trener neko kao Rosenior. Da mu je Murinjo trener, ili Simeone kurcinu bi se ljutio. Ovim ne zelim da omalovazavam Roseniora vec cinjenicu koliko su igraci bezobrazni kada je sdruge strane neiskusan trener. 

Najmrzi igrac Celzija trenutno. Nesposoban, kikser, preplacen i na to sve strasno arogantan. On stvarno misli za sebe da je neka igracina i vrhunski stoper.

Da ne pricam koliko je inteligentan, da je uspio ostati bez vozacke dozvole a malo mu fali do zatvora.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.