Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#3 Wesley Fofana

Istaknuti odgovori

• Autor

Dobrodošao. Neću pisati kao za ostale šta je dobro i šta nije dobro. Dobro je sve osim toga što smo ga doveli 31. augusta. Dugoročna zamjena za Silvu je stigla, igrač koji će čuvati Haalanda u narednih 10 godina. Vjerovatno više nećemo biti primorani na egzibicije sa Jamesom na RCB. Još samo da Alonso ode i da on uzme broj 3. Uskoro će doći i poziv za reprezentaciju jer Deschamps više gleda gdje igraš nego kako igraš. Vjerovatno klupa protiv West Hama i debi u Zagrebu.

• Odgovori 283
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sta je izbrisao, slike iz bolnicke sobe?

• Crvenim kartonom direktno pomogao da ne idemo u Konferenciju i posle Masko kaze da crnci nisu inteligentni

• Evo diabla ponovo na djelu. Nije rekao ako dodje, nek se ponasa kao da smo ga vec potpisali.  

Objavljene slike

34 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Welcome, moglo bi se napokon zaigrati i sa 2 stopera 

Ako ce to izgledati kao protiv Sotona onda  bolje da ne zaigramo. 

Welcome i ostani aktivan

• reLo mijenja naslov u #33 Wesley Fofana

Ovaj mi je odlican bio, nije se gubio, vidi se da ga nismo doveli iz francuske ili koje lige pa da ga treba prilagodjavati godinu dana, upao u sastav i djeluje kao da zna gdje se nalazi. A naravno ocekujem da bude jos mnogo bolji.

• 1 mjesec kasnije...

Poslednji štoper koji je mene oduševio, i za koga sam smatrao da vredi odrešiti kesu jeste VVD. Sad, posle par sezona, vidi se normalno pad i u njegovoj igri, ali do skora mi je svakako bio i ostao neprežaljen pored Modrića i još par igrača za koje mi je krivo što nisu dovedeni.

u medjuvremenu je Rudi (sada već bivši) napredovao i postao mi jedan od miljenika, iako nisam nikada mogo da pomislim da ću u njemu videti kvalitetnog štopera

Mi zadnjih 15 godina možda nismo imali stalno neke vrhunske napadače, ali štopere smo vala imali i Fofana mora debelo da zagrize da opravda ove novce.

Preslikana utakmica protiv Juventusa prosle sezone, samo drugi rezultat. Prosli put se Chilwel povrijedio sad Fofana. Samo je sad dobro sto imamo opcija za njegovu zamjenu.

Nimalo naivna povreda i cini se da je out na duze vrijeme. Taman je poceo hvatati ritam. Steta.

47 minutes ago, apeiron said:

Preslikana utakmica protiv Juventusa prosle sezone, samo drugi rezultat. Prosli put se Chilwel povrijedio sad Fofana. Samo je sad dobro sto imamo opcija za njegovu zamjenu.

Nimalo naivna povreda i cini se da je out na duze vrijeme. Taman je poceo hvatati ritam. Steta.

Stvarno steta, Chalobah je pristojan igrac da zamjeni Fofanu, ali nije njegov level budimo realni.

Prvo da sačekamo pretrage da vidimo šta je, meni u ponovljenom snimku je izgledalo loše, vidio se nezgodan pokret u zglobu. Prvo sam kontao da je oke jer je ako ništa sam izašao sa terena ali to ne mora ništa da znači jer je bio zagrijan. Za nadati se da nije ligament...

Koju je on povredu imao u Leicesteru kad je propustio čitavu sezonu, je li koljeno ili je nogu slomio, šta ono bi

13 hours ago, Wisey said:

Bas to. Prosle 4 sedmice skoro da nije ni bilo fudbala a bio je spreman. Sad kad je zgusnut raspored povreda koljena. 

Pa kako da se povredi kaf nije bilo fudbala ? 😁

Dobro smo prosli, slabo smo imali srece sa povredama defanzivaca prosle sezone.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.