31. august 2022.4 god. Autor comment_333223 Dobrodošao. Neću pisati kao za ostale šta je dobro i šta nije dobro. Dobro je sve osim toga što smo ga doveli 31. augusta. Dugoročna zamjena za Silvu je stigla, igrač koji će čuvati Haalanda u narednih 10 godina. Vjerovatno više nećemo biti primorani na egzibicije sa Jamesom na RCB. Još samo da Alonso ode i da on uzme broj 3. Uskoro će doći i poziv za reprezentaciju jer Deschamps više gleda gdje igraš nego kako igraš. Vjerovatno klupa protiv West Hama i debi u Zagrebu. Prijavi
31. august 2022.4 god. comment_333232 34 minutes ago, Kun Aguer0 said: Welcome, moglo bi se napokon zaigrati i sa 2 stopera Ako ce to izgledati kao protiv Sotona onda bolje da ne zaigramo. Welcome i ostani aktivan Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333274 FOFANA FOFANAA AJMOOOOOOO dobrodošao majstore, i sretno!! Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333591 Sigurno je pojačanje za narednih 10ak sezone, zamisli da smo još uspjeli Rudigera ostaviti ako ništa mogli bi clean sheet neki ostvariti, ako ga Mendy ne bi stavio sam sebi Prijavi
3. septembar 2022.4 god. comment_333593 Ovaj mi je odlican bio, nije se gubio, vidi se da ga nismo doveli iz francuske ili koje lige pa da ga treba prilagodjavati godinu dana, upao u sastav i djeluje kao da zna gdje se nalazi. A naravno ocekujem da bude jos mnogo bolji. Prijavi
4. oktobar 2022.4 god. comment_334772 Poslednji štoper koji je mene oduševio, i za koga sam smatrao da vredi odrešiti kesu jeste VVD. Sad, posle par sezona, vidi se normalno pad i u njegovoj igri, ali do skora mi je svakako bio i ostao neprežaljen pored Modrića i još par igrača za koje mi je krivo što nisu dovedeni. u medjuvremenu je Rudi (sada već bivši) napredovao i postao mi jedan od miljenika, iako nisam nikada mogo da pomislim da ću u njemu videti kvalitetnog štopera Mi zadnjih 15 godina možda nismo imali stalno neke vrhunske napadače, ali štopere smo vala imali i Fofana mora debelo da zagrize da opravda ove novce. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334836 Ne izgleda dobro. Ako ima otoka pitanje je da li moze i da se snimi sstepen ostecenja. Al lici da je ACL Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334838 Preslikana utakmica protiv Juventusa prosle sezone, samo drugi rezultat. Prosli put se Chilwel povrijedio sad Fofana. Samo je sad dobro sto imamo opcija za njegovu zamjenu. Nimalo naivna povreda i cini se da je out na duze vrijeme. Taman je poceo hvatati ritam. Steta. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334846 47 minutes ago, apeiron said: Preslikana utakmica protiv Juventusa prosle sezone, samo drugi rezultat. Prosli put se Chilwel povrijedio sad Fofana. Samo je sad dobro sto imamo opcija za njegovu zamjenu. Nimalo naivna povreda i cini se da je out na duze vrijeme. Taman je poceo hvatati ritam. Steta. Stvarno steta, Chalobah je pristojan igrac da zamjeni Fofanu, ali nije njegov level budimo realni. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334849 ma prodavati ovakve igrace. ovako smo kuburili i sa essienom. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334852 Chalobah nije pristojna zamjena. Mora se kupiti u januaru stoper znaci. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334858 Prvo da sačekamo pretrage da vidimo šta je, meni u ponovljenom snimku je izgledalo loše, vidio se nezgodan pokret u zglobu. Prvo sam kontao da je oke jer je ako ništa sam izašao sa terena ali to ne mora ništa da znači jer je bio zagrijan. Za nadati se da nije ligament... Koju je on povredu imao u Leicesteru kad je propustio čitavu sezonu, je li koljeno ili je nogu slomio, šta ono bi Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334864 Koliko se sjecam, slomio nogu koja je dobro zacijelila. Ovo ne moze biti vezano za to. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334866 Ne mora Chalobah, igrat će Azpi vjerojatno, a moga bi i Koulibaly preselit desno a Cucurella na stopera. Prijavi
6. oktobar 2022.3 god. comment_334878 Vjerujem da je završio s nastupima, barem do World kupa. Zeznuto je što mu je Chalobah zamjena, ali evo prilike da se mali dokaže. Imamo mi tu i Azpija ako zagusti, a i Cucurellu, tako da bi trebalo to biti ok. Ipak ne zavisimo od Fofane. Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334889 Jebo mater, al čuj samo 4 sedmice, baš 4 sedmice kada treba odigrati 9 utakmica i baš na poziciji na kojoj smo ultra tanki... Prijavi
7. oktobar 2022.3 god. comment_334915 Bas to. Prosle 4 sedmice skoro da nije ni bilo fudbala a bio je spreman. Sad kad je zgusnut raspored povreda koljena. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334923 13 hours ago, Wisey said: Bas to. Prosle 4 sedmice skoro da nije ni bilo fudbala a bio je spreman. Sad kad je zgusnut raspored povreda koljena. Pa kako da se povredi kaf nije bilo fudbala ? 😁 Dobro smo prosli, slabo smo imali srece sa povredama defanzivaca prosle sezone. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. Autor comment_334924 Treninzi. A može se povrijediti i mimo treninga, pitaj Carrolla, Asensija i ostale. Prijavi
8. oktobar 2022.3 god. comment_334932 4 hours ago, Adi said: Treninzi. A može se povrijediti i mimo treninga, pitaj Carrolla, Asensija i ostale. Nemoj da si bukvalista Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.