Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#3 Wesley Fofana

Istaknuti odgovori

Hoce li se raskinuti ugovor ako zavrsi u zatvoru? Mozda je to najbolje po klub.

Nije se povredio 2 meseca pa mu se juri u hitnu

• Odgovori 283
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sta je izbrisao, slike iz bolnicke sobe?

• Crvenim kartonom direktno pomogao da ne idemo u Konferenciju i posle Masko kaze da crnci nisu inteligentni

• Evo diabla ponovo na djelu. Nije rekao ako dodje, nek se ponasa kao da smo ga vec potpisali.  

Objavljene slike

Neće to ništa da pomogne, uveren sam da dok se ne dovede štoper koji ima karakteristike lidera, da se problem sa X.X štoperima neće rešiti, jedan dan će da pogreši Čaloba, drugi Fofana, i tako u krug

Ne može Dzejms to da reši, sve šampionske ekipe su imale nekog lidera na tim pozicijama a mi to sad nemamo od odlaska Silve....

igrači koji odskaču su Dzejms, Kaisedo, Palmer i dodao bih možda Enca tu negde, sve ostalo...., prvi ima problem sa povredama, Palmer je odsutan, posle se pitaš zašto imamo toliko oscilacija u igri i totalni paradoks da izgubiš od Sanderlenda, pa pobediš Tot u gostima

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
39 minutes ago, Whisper said:

Sterlinga smo se nekao resili. 

Kada bi isto uradili sa ovim invalidom ustedeli bi vise od POLA MILIONA funti nedeljno. To ti je ko novi sponzor.

Tacno mi je najgori stoper u ekipi. Prije bih cak i Disasija ostavio nego njega, sta dalje pricati.

Na stranu sve kada uzmemo u obzir njegove partije kojih je bilo vise loših nego dobrih iz raznih razloga ali ovakav odnos hoću prema dresu.

Naša su djeca poslije izgubljenih finala na Wembleyu znala postavljati na tiktok ples kao da se ništa nije dogodilo korektno Mount ili prije dvije godine Silva plače jer smo izgubili u polufinalu protiv Manchester Cityja u svojoj zadnjoj sezoni kod nas, a metar od njega se Madueke smije.

Treba nam boraca u ekipi kojima je stalo do uspjeha i trofeja ali prije svega toga još kvalitete na nekim pozicijama. 

Kako ga mrzim vidjeti uopšte, a kamoli da igra. Glup ko kurac, trči ko da je u htz cipelama i još ima one crnačke debele usne i pogled ko u teleta. 

3 minutes ago, BT14 said:

Kako ga mrzim vidjeti uopšte, a kamoli da igra. Glup ko kurac, trči ko da je u htz cipelama i još ima one crnačke debele usne i pogled ko u teleta. 

Sto si negativan stari. Nemoj tako. Plakao je kad smo izgubili Arsenala. 

• 2 sedmice kasnije...
Just now, Whisper said:

Au brate...

Ma sta me citiras, zasluzuje svaku psovku. Pa svaki jebeni put isti igraci koji nas sjebu. To su Fofana, Gusto, Tosin, Badiashile, Delap. Svaki put isti igraci.

6 minutes ago, hamco said:

Ma sta me citiras, zasluzuje svaku psovku. Pa svaki jebeni put isti igraci koji nas sjebu. To su Fofana, Gusto, Tosin, Badiashile, Delap. Svaki put isti igraci.

Rece neko da je Fofana Maldini za sve nase stopere. 

Ovaj konjina je kriv što smo ga primili ali kolektiv je kriv što nismo pobijedili. Imali smo dobrih prilika a mi se zajebavali. Palmer i Neto danas su najveći krivci zašto NISMO POBIJEDILI.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.