1. novembar 2025.1. nov comment_368633 Hoce li se raskinuti ugovor ako zavrsi u zatvoru? Mozda je to najbolje po klub. Nije se povredio 2 meseca pa mu se juri u hitnu Prijavi
1. novembar 2025.1. nov Popularna objava comment_368644 Moram jos pure jesti da dostignem brata @diablo_bih 😅😅 Daj Boze da ovaj moze drzati koncentraciju svaki mec kao veceras, al tesko je to ocekivati. Uglavnom, svaka cast na partiji. Prijavi
1. novembar 2025.1. nov comment_368646 opteretio se zbog kazne za kola, pa morao da iskali bes na terenu Prijavi
1. novembar 2025.1. nov Autor comment_368650 On i Badiashile su takve lutrije od igrača. Kad ih pošalješ na teren budu ili najbolji ili najgori. Znaju se vratiti sa duge pauze i prvu odmah odigrati dobro, a nekad kad bi trebali uhvatiti ritam poslije par utakmica odigrati kao amateri. Prijavi
2. novembar 2025.2. nov comment_368669 Neće to ništa da pomogne, uveren sam da dok se ne dovede štoper koji ima karakteristike lidera, da se problem sa X.X štoperima neće rešiti, jedan dan će da pogreši Čaloba, drugi Fofana, i tako u krug Ne može Dzejms to da reši, sve šampionske ekipe su imale nekog lidera na tim pozicijama a mi to sad nemamo od odlaska Silve.... igrači koji odskaču su Dzejms, Kaisedo, Palmer i dodao bih možda Enca tu negde, sve ostalo...., prvi ima problem sa povredama, Palmer je odsutan, posle se pitaš zašto imamo toliko oscilacija u igri i totalni paradoks da izgubiš od Sanderlenda, pa pobediš Tot u gostima Prijavi
9. novembar 2025.9. nov comment_368789 Povezao brat dve dobre utakmice. Ako ostane fit a nece verujem da moze da igra dobro i u nastavku sezone. Prijavi
13. novembar 2025.13. nov comment_368820 "Za svaku dobru utakmicu, odigrat ću stotinu loših." Vesli Fofanić Prijavi
27. novembar 2025.27. nov comment_369020 Treba i ovog dečka spomenit😁 Dozira mu se minutaža, igra svaku drugu, ali tu je, igra sasvim pristojno bez nekih grešaka. Prijavi
30. novembar 2025.30. nov comment_369099 Mora glupi pug usrati nešto, više koncentracije sam vidio u kantonalnoj ligi. Prijavi
31. januar31. jan comment_370665 Sterlinga smo se nekao resili. Kada bi isto uradili sa ovim invalidom ustedeli bi vise od POLA MILIONA funti nedeljno. To ti je ko novi sponzor. Prijavi
31. januar31. jan comment_370669 39 minutes ago, Whisper said: Sterlinga smo se nekao resili. Kada bi isto uradili sa ovim invalidom ustedeli bi vise od POLA MILIONA funti nedeljno. To ti je ko novi sponzor. Tacno mi je najgori stoper u ekipi. Prije bih cak i Disasija ostavio nego njega, sta dalje pricati. Prijavi
4. februar4. feb comment_370822 Na stranu sve kada uzmemo u obzir njegove partije kojih je bilo vise loših nego dobrih iz raznih razloga ali ovakav odnos hoću prema dresu. Naša su djeca poslije izgubljenih finala na Wembleyu znala postavljati na tiktok ples kao da se ništa nije dogodilo korektno Mount ili prije dvije godine Silva plače jer smo izgubili u polufinalu protiv Manchester Cityja u svojoj zadnjoj sezoni kod nas, a metar od njega se Madueke smije. Treba nam boraca u ekipi kojima je stalo do uspjeha i trofeja ali prije svega toga još kvalitete na nekim pozicijama. Prijavi
7. februar7. feb comment_370848 Kako ga mrzim vidjeti uopšte, a kamoli da igra. Glup ko kurac, trči ko da je u htz cipelama i još ima one crnačke debele usne i pogled ko u teleta. Prijavi
7. februar7. feb comment_370850 3 minutes ago, BT14 said: Kako ga mrzim vidjeti uopšte, a kamoli da igra. Glup ko kurac, trči ko da je u htz cipelama i još ima one crnačke debele usne i pogled ko u teleta. Sto si negativan stari. Nemoj tako. Plakao je kad smo izgubili Arsenala. Prijavi
21. februar21. feb Popularna objava comment_371056 JEBEM TI MRTVE I NERODJENU DJECU. PICKO SMOTANA PA TI NISI ZA RUDNIKA KAMOLI DA ZIVIS OD FUDBALA. Prijavi
21. februar21. feb comment_371058 1 minute ago, hamco said: JEBEM TI MRTVE I NERODJENU DJECU. PICKO SMOTANA PA TI NISI ZA RUDNIKA KAMOLI DA ZIVIS OD FUDBALA. Au brate... Prijavi
21. februar21. feb comment_371061 Just now, Whisper said: Au brate... Ma sta me citiras, zasluzuje svaku psovku. Pa svaki jebeni put isti igraci koji nas sjebu. To su Fofana, Gusto, Tosin, Badiashile, Delap. Svaki put isti igraci. Prijavi
21. februar21. feb comment_371069 I naravno ce mu sledivati mesto startera posle pauze. Koliko puta ispricana prica Prijavi
21. februar21. feb comment_371070 6 minutes ago, hamco said: Ma sta me citiras, zasluzuje svaku psovku. Pa svaki jebeni put isti igraci koji nas sjebu. To su Fofana, Gusto, Tosin, Badiashile, Delap. Svaki put isti igraci. Rece neko da je Fofana Maldini za sve nase stopere. Prijavi
21. februar21. feb comment_371073 Ovaj konjina je kriv što smo ga primili ali kolektiv je kriv što nismo pobijedili. Imali smo dobrih prilika a mi se zajebavali. Palmer i Neto danas su najveći krivci zašto NISMO POBIJEDILI. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.