Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#3 Wesley Fofana

Istaknuti odgovori

• Odgovori 283
  • Pregledi 14,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sta je izbrisao, slike iz bolnicke sobe?

• Crvenim kartonom direktno pomogao da ne idemo u Konferenciju i posle Masko kaze da crnci nisu inteligentni

• Evo diabla ponovo na djelu. Nije rekao ako dodje, nek se ponasa kao da smo ga vec potpisali.  

Objavljene slike

9 hours ago, Igi said:

Za 3 godine ako Real zakuca za vrata ima i za nas da odbije da igra. :D

Nije to peder sa tvoje profilne 😅

Ma ne svidja mi se to kad kao odbiju da igraju da bi presli negde drugde. Ako to jednom uradi, nista ga nece spreciti da to ponovo uradi.

A i ne verujem igracima koji tvde da navijaju za klub nakon Lukakua.  :D

• Autor

Ni meni se to ne sviđa, ali kad igrač dođe u vrhunski klub onda se takve stvari ne dešavaju. Dok je Liverpool igrao Ligu Europe i ispadao iz grupe u Ligi Prvaka tada su se Coutinho i Can slično ponašali. Sad kad su u samom vrhu europskog fudbala niko nema potrebu da se tako ponaša.

Mislim da je drugačije kad igraš u Leicesteru i imaš priliku da pređeš u Chelsea i kad igraš za Chelsea i imaš priliku da odeš u Real. 

Jedno je prelazak iz osrednjeg kluba i solidne plate u jedan od najvećih klubova gdje postaješ zvijezda i imaš ogromna primanja u drugom slučaju samo prelaziš sa jednog konja na drugog

1 hour ago, ker said:

Pretpostavljam da ga salje svojim doktorima zbog povreda koje je imao u proslosti.

Pametan potez, tako se stiti skupa investicija.

Ako ne budu Gordon i Auba bice Leao i Zaha.

A ono, u Londonu, Engleskoj ili Evropi nema doktora kojem vjeruju?

Malo smijesno da nisu postavili te stvari prije bilo kakvih transfera, no dobro.

Dolaskom Fofane nema vise izgovora da ne igra sa 4 pozadi bar ponekad. Strasna zadnja linija ce biti, jos da imamo jaceg golmana i zadnjeg veznog bili bi bas mocni.

Trenutno je Leao nezadovoljan jer mu Milan ne zeli dati platu koliko on trazi.

To deff mozemo i moramo iskoristiti mada sumnjam da se to moze ostvariti osim obaranjem nekog rekorda.

Leao je trenutno nezaustavljiv, 1 na 1 trenutno mozda i ne postoji bolji igrac od njega.

• Autor

Leau ističe ugovor za 2 godine i Milan mu ne želi dati onoliko koliko on traži. Ako se ne varam želi 7 miliona eura po sezoni. Za nas je to najmanji problem jer je to po mojoj računici 115 hiljada funti sedmično. Za Chelsea su to smiješne pare, toliko zarađuje Sarr. Problem je što po važećem ugovoru ima otkupnu klauzulu od 150 miliona eura. Ugovor mu je do 2024., igrač ne želi da produži, za Milan je bolje da ga proda za manje od iznosa u klauzuli nego da im ode besplatno za 2 godine.

Tako da ne moramo ponuditi 150 miliona i možemo im ponuditi nekog od igrača, zamisli Ziyecha ili zamisli Jorginha čak. Ali mislim da bi Tuhica radije prodao nekih 20 igrača prije registe. Jebo majku pa on Jorginhu i traku dao pored Silve, Jamesa i Mounta živih na terenu

4 minutes ago, Igi said:

Nije li Jorginho bio zamenik kapitena jos kod Lamaprda, nakon sto je Debillian otisao.

Mislim da nije, znam da je Kante dobijao traku mislim da je on Vice bio i znam da je bio onaj pokusaj sa Silvom. Al tad su pojedinci bili klinci pa i nije bilo za očekivati takvo sto

• reLo mijenja naslov u #00 Wesley Fofana

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.