Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Forum ChelseaBalkan.com

Istaknuti odgovori

• Odgovori 793
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• E tu dolazi onda diablo

• Ako se sprdate na nacionalnoj osnovi, javite chibi, on to nekad ne skonta, impulsivan je jako pogotovo ako je na 6+ rakija

• Evo kera jebo vas on Joj keru kako si nasuo ovo, obruka naciju, sreća nisam video snimio Sipa pivo kao da je voda

Objavljene slike

• Popularna objava

Ja mijenjao gume na autu prije tekme, jebavao me jedan šraf, zapeko jebo majku tačno sam auto dig'o dok sam ga odvrnuo tako da sam snagu koju bi koristio na nerviranje i psovanje onog jada na terenu potrošio na nešto drugo... sreća

• 11 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Popularna objava

Samo da se zahvalim svim momcima koji svojim pisanjem drže u život ovaj forum. Pored gomile privatnih obaveza ovo mi je relaksacija i olakšava mi da vidim šta se dešava u klubu a da ne tražim kao ranije izvore na sve strane

još jednom ću da ponovim, šteta što su hrvati izašli sa foruma, evo ispratim postove, nema vredjanja, nema politike, svaka čast svima pokazali smo šta je mesto za sportski forum

deca su odrasla

iskoristiću priliku da pozdravim sve navijače Čelzija sa Balkana, pozdravljam i te sve momke iz Hrvatske koji guraju svoju priču

pozdrav za sve i podrška u svom radu

• Popularna objava

moram malo da branim brata Diabla, pošto vidim da se "proziva" 🤣

ko je duže na forumu verovatno se seća da gore imenovani nikada nije postao bilo kakav tvit, bila je to era prvo gospodina posebnog, pa i ja sam dosta kačio, čak smo se i raspravljali ovde oko toga šta sme, odnosno šta bi trebalo da se kači, a obavezno je gospodin posebni iskakao u milisekundu da negira ako nešto nije tačno i to u par reči

a Diablo je se levelovao od kad mu je firer dao funkciju, eto šta vlast čini čoveku, sad je prava njegova desna ruka, tačno je pravi čovek za kabinet, nikako kancelariju, samo za kabinet

i čim se sad ne javlja, znaš da se uspavao u nekom mraku ispod mosta, i onda će da se dovuče do vecea, i sa šolje ima da nam spinuje ovde nešto kao izraelska kontraobaveštajna služba

• 4 sedmice kasnije...
11 minutes ago, Whisper said:

Kako turiti link sa jebenog Xa na forum nabijem na kurac i Maska i X ?

kog maska ? ima nas dvojica ? 😂

p.s. ne znam ni ja, da se ne izgubi kontekst, neko od ovih pametnih forumaša nek objasni ako ima srca, ne znam da li ima tamo opcija nešto da se kopira kao kod sa iksa

Negdje se nešto čitao da treba staviti u obliku starog linka (prominit iz x.com u twitter.com), ne znam jel to radi i vrijedi li i za ovaj forum... Može neko probat...

1 hour ago, Whisper said:

Ako je Relo sjebao tu popravke nema.

nije sjebao nego treba napraviti da se prikazuju kako treba linkovi, kao i za slike i youtube.

dok to ne uradi, nece se ni moci normalnim putem vidjeti onaj prikaz.

twitterwidget skripta za wordpress prestala da radi, vjerovatno je to uzrok, mora relo naći neku alternativu ako je do sada koristio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.