Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Arsenal (H) 29.10.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

Lukaku je još uvijek prezelen za Premiership i to je Äinjenica, nije ni Danny bio zreo za ovakve utakmice prije 2 sezone pa ga je posudba poboljšala, poslat i Lukakua negdje na posudbu hitno, to je jedino rješenje.

Čech je mogo obranit drugi ili treći gol, ostalo nije imao šanse.

Ovo je znak da Roman treba da odresi kesu.Prvo moraju da prodaju Maloudu,Anelku,Kalua i Bosingvu a, da se dovedu Modric,Hazard i wander vil ili ericsen,abel hernandez,hamsik

Ako mi netko još jednom spomene Van Der Wiela, poÄet ću razbijat.

• Odgovori 134
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ovo je velika lekcija za boasa i sad će shvatit da ne može ovako sa obranom, očekujem poboljšanje već protiv genka, a zatim i blackburna

a početak utakmice mi je slutio da će bit 5-0 za nas, ali nam je falio završni pas danija

Imam osjecaj da je Kalou igrao da bi sve nekako bilo bolje

Onda bi njemu sasuli sve živo. Ovako to rade Andreu i Bosingwi. :rolleyes:

Ma kakav otkaz za Boasa, sta vam je? Kad smo otresli Everton koji prije nismo mogli dobiti tada je Boas bio dobar...njega zadrzati treba i stati iza njega u ovakvim trenucima!

U januaru se moraju dovesti najmanje 2 velika pojacanja i to u veznom!

Sada u goste genku. Valjda cemo tu slaviti da se ne brinem bar za to prvo mjesto u LS. A onda idemo u goste Blackburnu, to bismo trebali dobiti ali ne smijem sada nista reci, jer ce biti tesko igrace dici psihicki, napatice se Boas kao Sizif da ih razdrma nekako..

E onda nam dolazi Liverpool, a njih smo i u Cupu izvukli tako da ce to biti prava patnja...

Sad fino genku uvalit 9769867896789 komada

Mah...treba prvo skupit zivaca za uopce se usudit pogledat utakmicu...nakon ovoga mislim da cu propustit utakmicu Chelseaja po prvi put još od sezone 2008./09.

ja san na pocetku mislia da ce ovo biti u rangu onih 8-2, ali kad sam vidia da torres nema zelju ni volju pocea sam se bojat,tu jos bosingwa koji daje sam sebi uu for sta nebi ni bolt stiga,plus po meni veoma nesiguran cech rezultiralo je ovim rezultatom. jbg bojim se da vise necu moc gledat utakmice koliko sam se iznervira

Jebi ga sad sta je bilo bilo je samo se za nadat da ovo ne utice na igrace GO GO CHELSEA Ovo je izjva Benajuna What a great win today!!! Well done guys! Pa vratices se ti u Chelsea sa posudbe

ma nemora se ni vraćat, ionako nikakve koristi od njega

problem je sta mi jos tribamo igrat protiv liverpoola citya totenham newcastle aston ville valencie

samo cekam da nasi igraci pocnu klat ka sta su znali prije dvi sezone to cekam i nadam se da cu docekat brzo

Nisam gledao utakmicu live, sad je skidam i da pogledam kako je to bilo danas. :(

Pogledao sam golove i neke šanse, i vidio sam da je Bosingwa zaista bio loš, jer je kod nekoliko golova zaista katastrofalno reagovao. Mislim da će AVB konačno prebaciti Ivanovića na desni bek a Luiza ubaciti na stopera.

Šta reći nego idemo dalje. Slijedi Genk u utorak, LIga Prvaka, nadam se, kažem nadam se da ćemo pobijediti sa malo većim brojem golova u njihovoj mreži i malo oÄeliÄiti muda, podignuti samopouzdanje ako mislimo ostati u trci za trofejima :D

• Autor

Ja večeras neću vani zbog ovog poraza, a dobio sam tri poruke od bivše nakon tekme podjebaje me stalno, ne smijem više ni na kavu s njom. Ne bi riječi rekao da smo ovako izgubili od Uniteda ili Cityja, ali protiv fuckin Arsenala pa tužno. Arsenal je ekipa kojoj su se u zadnjih 6-7 godina uvijek tresle gaće, doslovice, kad bi igrali s nama. A danas su oni s levatskim igračima tipa Äuru, Košćelni, Santos ili kako li već RAZVALILI NAS. Sramota. Prije nas nije mogla ekipa s Henryjem dobit, a danas ovo. Šta reći nego Äestitati im, bolji su bili iskreno.

Greške današnje utakmice:

1. Pretjerano forsiranje Bosingwe. Pa Carlo Ancelotti je ako išta znao šta je savršena obrana Chelseaja. To je: Bane - DL4 - Terry - Cole, nema tu filozofije. AVB pokušava otkriti toplu vodu, gura svog sunarodnjaka i hebe nas u zdrav mozak.

2. Obi Mikel - Koliko ga god simpatizirao on nije igrač koji može da zamjeni slavnog Makelelea i slavnog Essiena. Chelseaju treba vrhunska klasa na poziciji ofenzivnog veznog, treba kupiti takvog na zimu, a do tada može Romeu da igra tu poziciju. Preko Mikela Äesto curi i danas smo primili gol zahvaljujući njemu.

3. Bane u velikim utakmica može da igra samo i samo i samo na poziciji beka. Kao štoper se pogubi. Izbaciti Bosingwu iz ekipe i kako sam rekao u toÄci 1, AVB druže stari ne izmišljaj toplu vodu, nego obrambenu postavu kao što je i Ancelotti i bit će sve OK.

4. Treba proraditi na mentalitetu i psihi momčadi. Arsenal je bio tako ranjiv u prvih 20 minuta da smo im morali zabiti barem 2-3 gola, a nismo. Proraditi na psihi igrača da poveÄaju uÄinkovitost u važnim utakmica (Sturridge, Torres). Ovo je Drogba u najboljim danima rješavao ko od šale, pogotovo Arsenala, stara mušterija. Još treba proraditi na psihi igrača kada damo gol povućemo se umjesto da još napadamo i zabijemo i drugi gol. Kad je Lamps postigao prvi gol, odmah se iz aviona vidilo da ćemo ga primiti, kao da su igrači naši htjeli da ga prime da bi opet proigrali. To se ne radi tako. Nek se tu ugledaju na Nijemce, pogotovo Werder Bremen - nema predaje ni posustajanja do kraja.

5. Malouda je pretprošle sezone kao i na početku prošle bio daleko naš najbolji igrač. On je pao u formi meni se Äini u toj mjeri da više nema mjesta ni na klupi u Chelseaju za njega. Treba ga prodati pod hitno. I njega i Bosingwu.

6. Lukaku NIJE KRILO. Izraziti je špic napadač i ne može ga se na krilo ubacivati i ne može s Torresom takav igrač igrati.

Ništa ne ide preko noći. Samo dobrim igrama zadnjih nekoliko godina protivnicima smo utjerivali strah u kosti prije svake utakmice koju su igrali s nama. Sad nas se nitko više ne boji, nitko ne osjeća strahopoštovanje prema nama, svi nas gaze. Opet kažem moramo vratiti to strahopoštovanje, a za to će trebati vremena, barem godina dana. Ja ove godine ne očekujem Premiership da osvojimo, takvo što je namjenjeno, već je sada vidljivo Cityju ili Unitedu.Mi treba da se borimo za FA kup i Miki maus (Carling) kup, mada ni tu neće biti lako jer nemamo sreće pri ždrijebanju. Evo u Carling kupu smo izvukli Liverpool što je užas. Prvo Fulham, pa Everton, pa Liverpool, sve teški protivnici. I naravno treba se fokusirati na Ligu prvaka, ali s ovom igrom ne vidim šanse za nas, pogotovo ako naletimo na Barcelonu ili Real koji bi nas rastavili na proste faktore. I Terry nije kriv za onaj gol danas, Äovjek se okliznuo, može se svakom insanu to desiti. Kriv je iskljuÄivo Malouda koji za Chelsea u zadnje vrijeme nije napravio ništa korisno. Samo štetu donosi :(

Ma treba poraditi na tom presingu kada nemamo loptu i dovesti jednog igraca u januaru tu na sredini!

Valjda cemo sada protiv Genka i Blackburna uzeti 6 bodova, a onda kuvanje sa Liverpoolom.

Andy fantastičan post !

Da sam mogao dati 10 repa, dao bih ti. ;)

Whispi, šta se ti naslađuješ ko da si jedva doÄeko da dođeš na svoje. :P

Nego, ja sam večeras odabrao 'košarkašku' ekipu za izlazak vani, ne smijem prići standardnoj raji.

Strah me ući u kafanu u ponedjeljak. :unsure: :ph34r:

Sta reci staroj kada dodje sa posla i vidi kucu i polomljenom stanju ?!?!

Meni je napukao palac na desnoj nozi jer sam opalio ladicu nogom :) AVB, Bosingwu i Torresa(Liverpool vratite nam pare i evo vam ga natrag) na streljanje a JT ništa kriv već Malouda i ono usrano dodavanje. Najgora sezona od kad je Roman tu. Ako završimo treći bit će super jer s ovakvom obranom nemožemo konkurirati za naslov a ni za drugo mjesto u ligi. Toliko od mene - fala :)

Umalo da zaboravih : Gore od ovog nemože kako mi se Äini stoga - COME ON YOU BLUES!!! CHELSEA!!!

btw. ako neko ima podatak kad smo zadnji put popušili 5 komada i to kod kuće? Hvala unaprijed.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.