Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Arsenal (H) 29.10.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 134
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

jebat ce im sve u svacionici gdje ce pet kod kuce da prime.. ja jos nemogu da vjerujem svojim ocima bosingvu prodati lagano sta ce nam djubre staviti tamo ivanovica terry luiz stoperii i gotovo imamo alexa da mijenja luzia ili terriya a fereira i bertrand nek mijenjaju ivana i gotovooo.bolji igrac je fereira nego ovaj jebeni bosingwa :/

Ne znam sta da kazem...razocaran sam.

Bosingwa ocajan! Ona 2 gola na pocetku 2. poluvremena su nas sokirala i tada sam se nadao da cemo nekako izvuci X... A vrhunac je kada Malouda dodaje Terry-ju zadnjem igracu odbrane na kojeg trci V.Persie loptu, 2m od njega..jbt!

Realno najveci kljuc ovog poraza lezi u neiskoriscenim prilikama u 1. poluvremenu! T smo jednostavno trebali dati 3 gola, MORALI!

Sto je najgore sada zapadamo u psiholosku krizu a sve je pocelo od utakmice sa QPR-a, mnogo se istrosili, pokradeni, pa onda patnja sa Evertonom i sada ovaj poraz...lose, mnogo lose! Sada ako se ne varam idemo u goste Blackburnu..ne smijem nista prognozirati..

Captain, leader, legend !

Dosta s tim izjavama molim te, sve se može tolerisat al ovo vako ne ide, Terry da se oklizne u nakvom trenutku -.-, Bozz da i ne govorim, poslje ovog ne izlazim iz kuce, imam jarana koji navijaju za Arsenal i koji ce me ispljuvat, DO KAD VAKVA IGRA VIŠE I OVAKVA SRANJA OD GOLOVA KOJE PRIMAMO ://///

boas boas boas, levatino mrtva mjesto da je prenuo sa Raulom i Luizom on stavlja Bozza jebem li mu sunce žarko -.-, boas je kriv i njegova formacija

bravoo kralju i ja imam isto misljenjeee raul i luiz moraju igratii ..i meni je ova formacija 3-4-3 dosadila neide nas s tom nikad nas nije ni isloo :///

mislim 4-3-3 :D

Dosta s tim izjavama molim te, sve se može tolerisat al ovo vako ne ide, Terry da se oklizne u nakvom trenutku -.-, Bozz da i ne govorim, poslje ovog ne izlazim iz kuce, imam jarana koji navijaju za Arsenal i koji ce me ispljuvat, DO KAD VAKVA IGRA VIŠE I OVAKVA SRANJA OD GOLOVA KOJE PRIMAMO ://///

Terry uopste nije kriv... pa jesi li vidio Maloudu da se okrece ko ludjak i doda loptu nije ni pogledao kako treba gdje se nalazi Terry...

Terry jeste captain/leader/legend bez obzira na danasnju utakmicu on je poseban i jedini.. drugi igraci se trebaju pljuvat danas koji su totalno zakazali i koji vise ne zasluzuju da budu ni na klupi...

Terry uopste nije kriv... pa jesi li vidio Maloudu da se okrece ko ludjak i doda loptu nije ni pogledao kako treba gdje se nalazi Terry... Terry jeste captain/leader/legend bez obzira na danasnju utakmicu on je poseban i jedini.. drugi igraci se trebaju pljuvat danas koji su totalno zakazali i koji vise ne zasluzuju da budu ni na klupi...

On je cak najbolje odigrao utakmicu uz bok sa Lamardom i MATOM, ali onaj maluda mamu mu naguzim je najveci debil takav igraÄ koji prima milione da nako postupi ccc, al zna se svakom desit jbg ... Preko ovog tesko da se može proci :(

izgube od Manchester Unitda sad od Arsenala,, ocekujem da cemo izgubiti i od Citya koji gazi sve redom pa mozda i od Liverpoola... covjek vise ne smije ni da bude optimistican sto se tice ovog tima...

Prekinite pljuvat Terryja i Maloudu, kad se to dogodilo već je sve bilo gotovo, oni na koje treba usmjeriti svoju pažnju su Bosingwa i Boas, Torres takoÄ‘er danas katastrofalan, Dannyju se može oprostiti jer nije bio njegov dan, ali nikako jebenom Boasu i njegovom Lukakuu, Bosingwi, i sliÄnim tukcima. Lukaku prvo 3 sezone u rezervama i po posudbama pa onda može konkurirat.

Fantazira Boas vidilo se da nemozemo igrat sa 4-3-3 ODBRANA PRESPORA , PRESLABOO !

Nije to onaj Chelsea koji ima cvrstinu koji nebi primao u 5 utakmica nijedan gol , a AVB fantazira sa 4 3 3..

Nemoze nas napad zabit kolko odbrana moze primiti .

Treba promjeniti formaciju igrati pas igru , cvrsto ..

COME ON CHELSEA !

Jebo Ivanovic Boasa, sto ce mu Luiz na klupi po hiljaditi put mi nije jasno kad je Luiz bar za 3 klase bolji od Ivanovica..i zar Bosingwa nije dobio crveni u prosloj tekmi..jebala ih odbrana,,

Jebo Ivanovic Boasa, sto ce mu Luiz na klupi po hiljaditi put mi nije jasno kad je Luiz bar za 3 klase bolji od Ivanovica..i zar Bosingwa nije dobio crveni u prosloj tekmi..jebala ih odbrana,,

Luiz nije bolji od Baneta za 3 klase i on nekad kiksa ali je morao on igrat na stoperu a Bane na beku a ne onaj ne znam kako da ga nazovem bosingva

Ovo je znak da Roman treba da odresi kesu.Prvo moraju da prodaju Maloudu,Anelku,Kalua i Bosingvu a, da se dovedu Modric,Hazard i wander vil ili ericsen,abel hernandez,hamsik

Luiz nije bolji od Baneta za 3 klase i on nekad kiksa ali je morao on igrat na stoperu a Bane na beku a ne onaj ne znam kako da ga nazovem bosingva

Bane i jest za beka umjesto onog debila..Al na stoperu za mene je bolji Luiz i duplo..:D

Nije formacija kriva!

Koliko se sjecam u zadnje 3 godine konstantno igramo 4 3 3 i nije nam islo lose.

Jedna ovakva utakmica nam je trebala da shvatimo da se ove sezone nemamo cemu nadat.

Izgleda da AVB nije u stanju da ekipu drzi na visokom mentalnom nivou...Raaspali smo se nakon QPR-a.

Ne mogu vjerovat da smo primili 5 golova od mrtvog Arsenala...

Odbrana neshvatnjivo katastrofalna...To se vidilo i u prvom djelu mogli smo i tad primit 3 gola.

Razocarao me AVB

Nemojte srat po Lukaku-u,nije on mnogo lose odigro...Ali ga Avb koristi po krilu, a on je spor i ne moze igrat na krilu.On je centarfor ali to ovaj konj od trenera ne vidi.

j

vidim već se poÄelo sa briljantnim ideja o otkazu boasa ;) , mislite da ćemo puno postić sa mjenjanjem trenera svake sezone-dvije .?

o utakmici šta reć, prvo poluvrijeme dobro odigrano, tada pad obrane u 10-tak minuta, općenito obrana je kriminalna ove sezone. Cech barem 3 nije smio primiti., uvoÄ‘enjem lukakua nije se ništa dobilo, previše trom i neaktivan.

Samo da znate da nije bilo Lukaku od onog gola Mate ne bi bilo nista jer je on zagradio igraÄa da bi pametni Raul prosao i dodao Mati ;)

Lukaku je odradio ovaj mali ali dosta teški posao

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.