Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Arsenal (H) 29.10.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 134
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nista sladje kada ga 2 puta zabiju legende, u odbrani ima propusta, napad igra odlicno po krilima samo jos da ga Torres zabije

Dobro prvo poluvrijeme,sem par ispada nasih odbrambenih....samo kad bi jos jedan zabili da zavrsimo rutinski..:)

Neka moja viđenja:

Obrana - funkcionira vrhunsko, naravno osim Bosingwe koji je po meni glavni krivac za gol, jer nije cuvao Gervinha pa ga je Mikel morao preuzeti sto je rezultiralo bijegom Van Persieja i eto ti ga na. Ivanović odličan, Terry na najbolji mogući način ušao u 14. godinu igranja za Chelsea. E sad Cole, fenomenalan je naprijed, pa i u dosta situacija u obrani, ali na njegovoj strani dosta curi iz razloga što je Mata gurnut u sredinu i Cole ne može sam igrati na lijevoj strani i krpati obranu još.

Vezni red - Mikel fenomenalan, Ramires ok, Lampard gol i asistencija.

Napad - Danny je danas katastrofalan, jednostavno nije njegov dan, Torres odjednom kao da je nestalo sve ono pozitivno, a i Matu bih volio puno više vidjeti da se uključuje, mada je dobar.

Lukakua umjesto Torresa i Anelku umjesto Dannyja u drugom poluvremenu. KTBFFH

Nevejrovatno losih 10 min prvog poluvremena, pa ubi ih Arsenal i jos preokrenu a dao Bog pa Chelsea cesto preokrene rezultat :S

Svaka cast momcima koji su bili optimisticni..katastrofa,,nikog nikad ne shvatate ozbiljno..

Maluda invalid,zadja linija danas karina,,jedino ofanziva sto je valjala..:)

joj sto se nerviram djabaaaa odbrana kooo kuraccc od ovih arsenalovaca prime 5 jbt sramota :@...... a luiz i meireles moraju poceti utakmicu pa da bi bilo dobro,bosingwa pojma nema ubiseee ga ljudi ..cech katastrofaaa kako god opucaju on primi jbt..ljudi luiz nam je najboljiiiii igracc.dugo se nisam ovoliko iznervirao gledajuc nasu utakmicuuu :(((((((((((((

Ovaj kako ga ga neki nazivaju usrani Arsenal ili klupcic sa sjevera se upravo posrao na sred Bridgea, ne sjecam se kada sam zadnji put ovoliko od prvog do drugog poluvremena promjenio raspolozenje, Arsenal ih je pojeo. U prvom poluvremenu je Arsenal bio bolji, sa dosta izglednijih prilika ali je barem Chelsea imao neku igru i uspio postici 2 gola, ali drugo poluvrijeme...Bosingwa je odigrao najlosiju utakmicu karijere i krivac je pa sigurno za 3 gola a da ne govorim koliko je puta pogrijesio u pasu ili pokusao nekog preci bezuspjesno, Van Der Wieala u Januaru jos dovesti, odbrana je bila katastrofalna, igraci Arsenala su se igrali sa njima, vezni red skroz slabo, napad je bio dobar onoliko koliko je mogao biti jer nisu ni dobivali dovoljno dobrih lopti, MATA jedini zasluzuje pozitivnu ocjenu uz Cecha koji nije mogao nista ni kod jednog gola a uz to je i odbranio cini mi se 2 100% prilike, sve u svemu KATASTROFA, u ove zadnje dvije utakmice gdje se ocekivalo najmanje 4 boda Chelsea osvaja jednu veliku 0, mogu se lagano pozdraviti sa prvenstvom sa ovakvom igrom

Ljudi, imao sam noćne more, sanjam Arsenal nas dobio 5-2... Svega mi plakao sam u snu.

..........................................

stid me sad izac iz kuce... kako nas ljudi ubise, da mi je neko pricao smijao bi mu se u lice...

ovo je gore i od jedne nocne more..

Bosingwa - paglu kao i obicno i sigurno najgori na utakmici i sigurno 3 gola njegovom krivicom, znaci propuh nevidjeni na negovoj poziciji...

Bane ispod nivoa definitivno,

Terry nije bio los ono kada je pao krivica je Maloude jer nije ni pogledao gdje je Terry

Lampard je odigrao solidno, Obi Mikel se nije vidio, veceras je bio zajedno sa Bosingvom njihov igrac.

Mata dokazao da je kvalilet i nas najbolji pojedinac, Sturridge nije bio raspolozen, Ramires se trudio a Torres nista...

sramota me izac iz kuce, ne smijem ni na fejs da udjem...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.