Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Arsenal (H) 29.10.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

btw. ako neko ima podatak kad smo zadnji put popušili 5 komada i to kod kuće? Hvala unaprijed.

Nikad, otkad je Premier lige naravno.

Ajde dobro ispušite se poslije ove tekme na igračima i Andreu, pa da sljedeću gledam u miru.

• Odgovori 134
  • Pregledi 17,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo ubih se tražeći taj podatak :D

2. decembra 1989. godine, izgubili smo na Bridgeu od Wimbledona 5-2.

Ako ovako nastavimo, cini mi se da cemo 10. decembra ove godine traziti kad smo primili 6 komada na vlastitom terenu ako ne i vise ^^

Ajmo sad svi, horski....

Oterajte pola tima, otpustite trenera, prislonite gazdi pistolj na celo i iznudite mu 100 miliona, da ublazite tugu...

Ljudi, ne ide to tako. Najlakse je navijati za klub kad pobedjuje, kad sve ide ko po loju...To je najlakse... To svi umemo. Treba stisnuti zube, i sacuvati veru, kad kola krenu nizbrdo. Treba istrpeti sve nedace zajedno sa igracima na terenu, i trenerom i strucnim stabom, zamenama, lekarima... Jer, svi oni su izasli na teren zeleci najbolje, za sebe, za klub, za nas... To, sto se desilo, da nas klub, koji je vecina nas ovde potcenila, onako pokida po svim savovima, je samo jedna epizoda price zvane Chelsea "football club". Pogodilo nas je sve, nekog vise, nekog manje, neko je sutirao stvari po sobi, neko je cutao u neverici. Ali, prica se ovde ne zavrsava, i to je ono bitno. Nove utakmice dolaze, bice pobeda, ali i poraza, ovi momci ce nas jos nebrojeno puta dizati u nebesa i spustati na zemlju, i tako u krug, iz sezone u sezonu. Tako stoje stvari, i tako ce uvek da bude, dokle god postoje klub i navijaci. Klub se voli zbog svega sto predstavlja, i svega za sta se bori, i glupo je, sve sto je dobro, otpisati, zbog par losih partija. Vera, pohvale kad stvari idu kako valja i podrska, i razumevanje, kad je tesko cine navijaca pravim. Kad sve to shvatite i prihvatite, kao jednu i jedinu realnu sliku stvari, mozete sebe nazivati pravim navijacima.

Nema potrebe da razglabam o tome kako ste te iste igrace i trenera, koje sad toliko nipodastavate, velicali posle svake dobre utakmice, to sami dobro znate....

Ja biram Chelsea ! A vi ?!

Ajmo sad svi, horski....

Oterajte pola tima, otpustite trenera, prislonite gazdi pistolj na celo i iznudite mu 100 miliona, da ublazite tugu...

Ljudi, ne ide to tako. Najlakse je navijati za klub kad pobedjuje, kad sve ide ko po loju...To je najlakse... To svi umemo. Treba stisnuti zube, i sacuvati veru, kad kola krenu nizbrdo. Treba istrpeti sve nedace zajedno sa igracima na terenu, i trenerom i strucnim stabom, zamenama, lekarima... Jer, svi oni su izasli na teren zeleci najbolje, za sebe, za klub, za nas... To, sto se desilo, da nas klub, koji je vecina nas ovde potcenila, onako pokida po svim savovima, je samo jedna epizoda price zvane Chelsea "football club". Pogodilo nas je sve, nekog vise, nekog manje, neko je sutirao stvari po sobi, neko je cutao u neverici. Ali, prica se ovde ne zavrsava, i to je ono bitno. Nove utakmice dolaze, bice pobeda, ali i poraza, ovi momci ce nas jos nebrojeno puta dizati u nebesa i spustati na zemlju, i tako u krug, iz sezone u sezonu. Tako stoje stvari, i tako ce uvek da bude, dokle god postoje klub i navijaci. Klub se voli zbog svega sto predstavlja, i svega za sta se bori, i glupo je, sve sto je dobro, otpisati, zbog par losih partija. Vera, pohvale kad stvari idu kako valja i podrska, i razumevanje, kad je tesko cine navijaca pravim. Kad sve to shvatite i prihvatite, kao jednu i jedinu realnu sliku stvari, mozete sebe nazivati pravim navijacima.

Nema potrebe da razglabam o tome kako ste te iste igrace i trenera, koje sad toliko nipodastavate, velicali posle svake dobre utakmice, to sami dobro znate....

Ja biram Chelsea ! A vi ?!

Whisper for President :) xD

Biram Chelsea :)

To na kraju Whispijevog posta je bilo retoriÄko pitanje ( ko ne zna šta znači rp, nek googla). Ne morate sada svi odgovarati šta birate. ;)

• Autor

Andy fantastičan post !

Da sam mogao dati 10 repa, dao bih ti. ;)

Whispi, šta se ti naslađuješ ko da si jedva doÄeko da dođeš na svoje. :P

Nego, ja sam večeras odabrao 'košarkašku' ekipu za izlazak vani, ne smijem prići standardnoj raji.

Strah me ući u kafanu u ponedjeljak. :unsure: :ph34r:

Pod jedan Whisper je upravu. Pod dva hvala na tome ali tako je kako je. Nemojmo se lagati ;) I na muci se poznaju navijači. Najlakše bi bilo sada po svima i svaÄemu pljuvati. Dizali su mnogi Chelsea u nebesa kada smo nedavno razvalili Genka 5:0, a sada svi pljuju po Chelseaju nakon Arsenala. A to je isti taj klub s istim igračima samo treba biti svjestan da nije svaki dan Božić Bajram da će biti uspona i padova.

najlakše je sad blatit sve moguće.. istina da ovaj poraz boli, istina da nikom nije lako izać iz kuće zbog ovoga pogotovo ako netko zna neke navijače arsenala pa nas maltretiraju ali jbga.. klub se voli u svakoj situaciji, bilo pobjeda ili poraz.. ako mislite da je nama teško pa pogledajte navijače Hajduka pa zamislite kako je njima?? hahah ( bez uvrede) ;) Äestitke arsenalu i želim AVB-u da napokon progleda i vidi da Bosingwa nije dostojan prve postave, Äovjek je napadaÄki dobar ali je katastrofa u obrani.. treba lijepo ko što su već mnogi ovdje rekli ubacit ivanovića desno..

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.