Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 10 - Arsenal (H) 29.10.2011, 13:45h

Istaknuti odgovori

desetautakmica.jpg

uvodniÄar: Lampard

VaÅ¡a oÄekivanja? Mislim da je vrijeme da dobijemo jednu veliku utakmicu ;) Ne igra naÅ¡a amajlija protiv Arsenala (Didier Drogba), ali zato se vraća Torres koji je uÅ¡ao u formu. Treba im ispraÅ¡iti guzove i pokazati tko je gazda u Londonu.

• Odgovori 134
  • Pregledi 17,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Fazon je sto je to derbi, a u derbijima se zaboravljaju sve statistike i sve je moguce.

Sto je najgore evo i Arsenal se poceo oporavljati i vraca im se samopouzdanje, ali opet smatram da ih mozemo dobiti ako budemo igrali svoju igru. Torres bi ih mogao ukopati, a ne sumnjam da ce Mata i Sturridge razbijati po stranama.

Idemo hrabro i pokazati sta znaci - Chelsea Pride of London!

Je l ima neko vesti o Mati i njegovoj povredi ?

Bice jako tesko, pogotovu posle onog cirkusa od utakmice sa QPR... Mentalni uticaj onakvog sleda dogadjaja svakog pogodi. Mada, oporavili su se posle Farcelone, Manchestera, nadam se da mogu i sad ;)

Pitanje je da li ce AVB uopste sedeti na klupi, s obzirom na izjavu koju je dao i kriterijume u FA. Iako nekad nisu u pravu, njihove su kazne uglavnom drasticne, da ne kazem surove. Onda, mozda ni Johna Terry-a ne bude na terenu, ako se dokazu tvrdnje da je vredjao na rasnoj osnovi nekog iz QPR-a, posle utakmice.

Gubitak trenera i kapitena, za ovakvu utakmicu, mogao bi mnogo da utice na ishod utakmice.....

Ocekivao sam da ce utakmica biti samo odradjivanje posla, i prilika za mlade, da se afirmisu,a ona se pretvorila u... pa u to sto se pretvorila.

Nadam se najboljem....

Just KTBFFH !!!

Pfff, klupÄić sa sjevera, ništa to, dobijamo.

Eeee moj prijatelju tako sam i ja govorio protiv QPR, i smiješio se što ga je manU popušio 6-1, pa se nama obilo o glavu "ko se zadnji smije najslaÄ‘e se smije". Nema potrebe protivnika podcijeniti bar u ovom sluÄaju Arsenal. Iako im sezona bas ne cvijeta najbolje oni su spremni da iznenade protivnika dok okom trepneš :)

Zato ja kažem izaći u ovaj meÄ u sa mnogo ozbiljnosti i što više pritiska, nadam se da će sve biti u redu

Come on CHELSEA !!!

S Matom je sve u najboljem redu, Whisper. ;)

Tekma u subotu KONAÄŒNO i to odmah prva na rasporedu. Što se mene tiÄe uzeo bih i 1:0 gol Kaloua rukom iz ofsajda u 94. minuti od 2 nadoknaÄ‘ene.

• Autor

Ponoć je, Äetvrtak je :) Tekma s Evertonom završena. Naše misli sada trebaju biti usmjerene ka Arsenalu. Mene zanima koliko nas je prošla utakmica toÄno oštetila, tj kakav bi nam prema vašim predviÄ‘anjima sastav mogao biti u subotu?

Ponoć je, Äetvrtak je :) Tekma s Evertonom završena. Naše misli sada trebaju biti usmjerene ka Arsenalu. Mene zanima koliko nas je prošla utakmica toÄno oštetila, tj kakav bi nam prema vašim predviÄ‘anjima sastav mogao biti u subotu?

OÄekivanja ista kao i uvijek - jedno poluvrijeme za Josha ;)

S obzirom da nema Turnbulla, drugi golman će biti Blackman ili nedaj bože Taylor.

Ocekujem dobru utakmicu, nadam se pobjedi pa makar i 1:0, Arsenal kao da se poceo polako dizati, nema njihove nocne more Drogbe ali tu je Torres :) ako bude igrao onaj mali tulavi Jenkinson beka samo derati po njegovoj strani, takodjer Mertesaker je jako spor igrac i to bi brzi napad Chelsea trebao iskoristiti

Ma Arsenal ima samo jednog igraÄa, a to je RVP, tu je još i Gervinho, ali on ne može puno sam, mislim da je formula da Bane i Terry zatvore RVP-ja, a da se Mikel s ostatkom obrane pobrine za Gervinha. Obrana im je katastrofa, tu bi i Lovro Medić prošao, veza takoÄ‘er ništa posebno, kažem, opasni su po krilima (Wallcot, Arshavin, Gervinho, pa i Ramsey) i teško da će išta moći ukoliko im se zatvori udarna igla RVP.

slazem se sa Caeruleusom, vrijeme je da dobijemo jednu vecu utakmicu i ne slazem se sa Dubrovcaninom da je to neki klupcic sa sjevera.. treba uci s oprezom u igru i cekati svoje prilike kojih ce sigurno biti... ja iskreno mislim da smo kvalitetniji od njih pa mozda i na svakoj poziciji....

Red je da dobijemo jednu " veliku " utakmicu nismo odavno , :D

Favoriti smo , al to treba dokazati na terenu nema kao protiv QPR pobjeda sigurno , pa tamo puša ko duša . :D

Obrana im je preslaba , ocekujem bar 2 - 3 gola u njihovoj mrezi , Nasa Odbrana mora bit na visini zadatka .

Svaka pobjeda odgovara zato COME ON CHELSEA ! :D potrebna su nam 3 boda za prikljucak Manchesterima .

slazem se sa Caeruleusom, vrijeme je da dobijemo jednu vecu utakmicu i ne slazem se sa Dubrovcaninom da je to neki klupcic sa sjevera.. treba uci s oprezom u igru i cekati svoje prilike kojih ce sigurno biti... ja iskreno mislim da smo kvalitetniji od njih pa mozda i na svakoj poziciji....

ma de brate, sto ste se uhvatili ko pijan plota, zajebancija je :lol:

I ja mislim da se Dubrovcanin samo salio .

Mislim da mozemo , da smo bolja ekipa , da smo u boljoj formi od Arsenala i da cemo pobijediti

KTBFFH

Ovako ja to vidim:

______________ÄŒech________________

_Bane____Luiz______Terry_______Cole_

_____________Romeu_______________

____Meireles___________Lampard_____

___Danny__________________Mata___

_____________Torres_______________

Klupa:

Jamal Blackman

Paulo Ferreira

John Obi Mikel

Florent Malouda

Josh McEachran

Nicolas Anelka

Romelu Lukaku

Ako zagusti u vezi, na klupi imamo Maloudu koji je sinoć odliÄno odigro, a naravno, volio bih vidjet i Josha tu, jer je sinoć pokazao što sve može.

Favoriti smo. Vidljiva je razlika u odbrani i veznom izmedju nas i njih. Torres ce privlaciti ogromnu paznju njihove odbrane, a to ostavlja prostora da Sturridge i Mata razbijaju po stranama, mislim da ovo trebamo dobiti. Jedino se bojim da se ne napravi neka glupost npr. penal ili ne daj Boze opet crveni. Bojim se samo da sudije ne budu imale poseban kriterijum sudjenja prema nama kao do sada...

Trebamo samo smireno i polako, bez panike odigrati i dobijamo ja sam siguran!

Ovako ja to vidim:

Klupa:

Jamal Blackman

Paulo Ferreira

John Obi Mikel

Florent Malouda

Josh McEachran

Nicolas Anelka

Romelu Lukaku

Ako zagusti u vezi, na klupi imamo Maloudu koji je sinoć odliÄno odigro, a naravno, volio bih vidjet i Josha tu, jer je sinoć pokazao što sve može.

Dopada mi se tvoj izbor, i formacije i sastav, samo bih ja ipak, stavio Mikela umesto Romeua, cisto jer je iskusniji, nista vise.

Prijatelju @dubrovcanin odliÄno postavljena formacija i mislim da sa ovom formacijom možemo ostvariti naš cilj "POBJEDA".

Volio bi da na mjestu zadnjeg veznog igra Romeu, bila bi to 100% odliÄna opcija.

Neko reÄe naša šansa su Koscienly i Per....

Definitivno se slažem, na desnom beku će igrati Koscienly ili onaj Jenkinson( cini mi se tako se zove), e nad njima će Mata i Cole da izvrse genocid. Per je veoma spor, a Torres ubitaÄan, Vermalen tek se vraća na terene nije u formi tako da će se po meni Torke naigrati.

Lijevo će biti ili Gibbs ili Santos, tako da ce Danny moći bilo kojeg od te dvojice da voza po terenu... Joj jedva cekam tekmu i pravo sam optimistican...

Neko reÄe naša šansa su Koscienly i Per.... Definitivno se slažem, na desnom beku će igrati Koscienly ili onaj Jenkinson( cini mi se tako se zove), e nad njima će Mata i Cole da izvrse genocid. Per je veoma spor, a Torres ubitaÄan, Vermalen tek se vraća na terene nije u formi tako da će se po meni Torke naigrati. Lijevo će biti ili Gibbs ili Santos, tako da ce Danny moći bilo kojeg od te dvojice da voza po terenu... Joj jedva cekam tekmu i pravo sam optimistican...

Ja rekoh :D

Uglavnom, to za Vermaelena sam zaboravio, a smatram da Gibbs i Santos nisu toliko slabi igraÄi koliko njihovi kolege na desnoj strani, ali svejedno vjerujem da igraÄina poput Dannyja neće imati problema s njima.

Sva sreca da su nam Sturridge, Mata i Torres u jako dobroj formi ako ne i odlicnoj... sto se ofenzivnog dijela momcadi... jer nam je najbitnije da Torres cim vise igraca navuce na sebe tako da ce imat Mata i Sturridge vise mjesta za manervirat... ali kad nam se tu jos dodaju lampard, ramires ako ce se oporavit mislim da bi ih mogli razbit... ali opet... sve je to na papiru... Arsenalu je forma u usponu... i dat ce sve od sebe da nas pobjede tako da si dignu samopouzdanje... ali vjerujem u nase momke i u pobjedu... makar me neki f*cking osjecaj vuce na X2... :/

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.