Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 508
  • Pregledi 35,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

dokazuje iz utakmice u utakmicu da nekada vrijedi čekati 5 do 12, kao što je avb čekao i zgrabio ga drugima pred očima....
ponovo sjajna partija, čestitke!!!
[quote name='drogba 11' timestamp='1327274149' post='19723']
dokazuje iz utakmice u utakmicu da nekada vrijedi čekati 5 do 12, kao što je avb čekao i zgrabio ga drugima pred očima....
[/quote]

Hahahahaha, plaho si me nasmijao prijatelju. Jel ovo bila ironija ili ako nije zabrinjavaš me :)
[quote name='drogba 11' timestamp='1327274149' post='19723']
[/quote]
Dobra, dobra. :D
Zaista igra lose u zadnje vrijeme, vrlo je nestrpljiv zeli da da go sa 20 metara pa stalno sutira, grub je... Kritike je zasluzio ali ste pretjerali , nije on najgori igrac na svijetu) .Nije on slucajno bio najbolji igrac Liverpolla prosle sezone. Doveli smo ga umijesto Modrica koji je ostao u Tottenhamu i ocelivanja su bila velika ali lh za sada nije opravdao. Polako, vidim da su ga pojedini vec stavili na tranfer listu! I mene je zasad razocarao al ja i dalje vjerujem da ce on pokazat zasto je doveden! Nije samo on zakazao ove sezone, lose igra citava ekipa( cast izuzetcima).
Biti će njemu lijepo na klupi pa kad dobije priliku jednom u mjesec dana da vidimo onda hoće li pucat sa 40 metara i radit ostale glupe poteze.
  • Autor
[quote name='Tinmar' timestamp='1327280029' post='19779']Biti će njemu lijepo na klupi pa kad dobije priliku jednom u mjesec dana da vidimo onda hoće li pucat sa 40 metara i radit ostale glupe poteze.[/quote]

Problem je što ga AVB neće gurnut na klupu, jer bi samim time dokazao da je napravio veliku pogrešku prilikom tog transfera, a AVB je previše arogantan da bi priznavao svoje pogreške, to mu je sličnost s Mouom.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327317086' post='19858']

Problem je što ga AVB neće gurnut na klupu, jer bi samim time dokazao da je napravio veliku pogrešku prilikom tog transfera, a AVB je previše arogantan da bi priznavao svoje pogreške, to mu je [b]sličnost[/b] s Mouom.
[/quote]
jedina :P
[quote name='VahaCFC' timestamp='1327668686' post='20727']
"Jebes ekipu kod koje je Meireles glavni igrac" - Tako me raja zeza :P
Nazalost tako je !
[/quote]

Bas je on glavni igrac...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327669440' post='20735']
Bolje da smo umjesto njega doveli Pabla Piattija.
[/quote]
Da li njegova sinosnja partija utjecala na ovaj komentar :lol: ?

Meireles je cak' na pocetku i "obecavao" , pruzao je solidne partije , mislio sam da ce biti dobar , da je on ono sto nam je trebalo , ali nazalost kako vrijeme odmicne nije se popravio cak sta vise sada je gore nego kad je dosao ! :(
[quote name='Blues_95' timestamp='1327676730' post='20779']
Da li njegova sinosnja partija utjecala na ovaj komentar :lol: ?

Meireles je cak' na pocetku i "obecavao" , pruzao je solidne partije , mislio sam da ce biti dobar , da je on ono sto nam je trebalo , ali nazalost kako vrijeme odmicne nije se popravio cak sta vise sada je gore nego kad je dosao ! :(
[/quote]

Čija sinoćnja?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327746350' post='20941']

Piattijeva, odlično je odigro protiv Levantea :)
[/quote]
Da , Da Piattijeva ;) dvostruki strijelac
[quote name='Blues_95' timestamp='1327753897' post='20983']
Da , Da Piattijeva ;) dvostruki strijelac
[/quote]

Evo tek sada vidio da je zabio golove. Njega sam više pratio na početku sezone. Na klupi, a to ne zaslužuje. Odličan je. Volio bih ga u CFC više nego Meirelesa. I u nas sve naopako. Bog rekao: Danas će se jedan igrač Chelseaja dobro polomiti i onda umjesto Meirelesa izabere Ramiresa :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.