Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Raul Meireles (2011-2012, 29 nastupa)

Istaknuti odgovori

Vidim svi smo jako zadovoljni njime za sad.. ali da, on je sam dao zahtjev za transfer koji mi pametni nismo odbili. To sve stoji. Mene brine.. što bi bilo da tog zahtjeva nije bilo, bi li mi ikoga kupili? Pošto je transfer bio par minuta prije završetka roka bojim se da je odgovor NE. Imamo sreće, neznam kako smo se doveli u situaciju da imamo samo Lamparda, Ramiresa, Mikela i nedokazanog McEachrana u vezi, Meireles nam je došao kao budali šamar.

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 508
  • Pregledi 35,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

McEachran bi imo vise mjesta na terenu..:D

McEachran bi imo vise mjesta na terenu.. :D

Ma bice jos mjesta i za njega.. treba mu jos malo snage i iskustva jer njemu je i jedno poluvrijeme vrhunskog nogometa previse... :-p

Lamprad stari eto mjesta za njega a tek mu je 18 tako da sam ja vrlo optimistican u vezi malca... za njega krize biti nece... :-D

• 4 sedmice kasnije...

Samo neka tako nastavi... kaže komentator protiv Genka : Pa što radi ta uprava Liverpoola, pušta OVAKVOG igrača za tako male novce :)

Samo neka tako nastavi... kaže komentator protiv Genka : Pa što radi ta uprava Liverpoola, pušta OVAKVOG igrača za tako male novce :)

Hahaha, sjećam se toga :D I onda je rekao dok je Torres dao drugi gol (il prvi ne sjećam se) : I još jedan bivši igrač Lpoola zabija za Chelsea u Ligi Prvaka :)

Meireles je dosao u klub za male pare, tako da i ako ne pokaze mnogo, o5 nije veliki gubitak. Ali on, malp, pomalo, ubedjuje ljude koji su sumnjali u njega, da ce ipak odraditi dobar posao u klubu, makar do sledece sezone ! \

Odlican nastup sinoc, ako tako nastavi dobice dosta minuta u nastavku sezone, jer AVB ceni ono sto je zaista vazno, formu igraca i ucinak.

Just KTBFFH !!!

• 1 mjesec kasnije...

Opet su vam opcije nekako grube...

Covek daleko od toga da je zakrpa u veznom redu, a nije ni da je bas on bio preko potreban timu. Njegov dolazak je bio uslovljen neuspesnom opsesijom prema Modricu i manjkom vremena za kalkulisanje i pregovore sa drugim igracima. Sve u svemu, nije se lose pokazao, i, barem ja ga mogu nazvati pojacanjem.

s obzirom kakve je partije pokazivao u Liverpoolu lani i kako je krenuo dobro kod nas ipak mislio sam da će ipak malo duže zadržat taj nivo igre i on kao i ostatak momčadi trenutno ne prepoznatljiv.

Upravo to. Da je Ballack sada u klubu uvjeren sam da bi igrao bolje od Meirelesa. Ali šta je tu je. Ja bih iskreno volio da se stane s dovođenjem igrača poput njega i Benayouna.

Meireles je dobro poceo, al je prebačen na klupu i izgubio je kontinuitet igara i zbog toga je doslo da pada forme.

Upravo to. Da je Ballack sada u klubu uvjeren sam da bi igrao bolje od Meirelesa. Ali šta je tu je. Ja bih iskreno volio da se stane s dovođenjem igrača poput njega i Benayouna.

Ovo s Ballackom je naklapanje i u to nemožemo bit sigurni tko zna kako bi reagirao Ballack na žboasa i njegove metode.Ako je igrač kvalitetan zašto ga ne dovest.Youssi je doveden kao jedan od ponajboljih Liverpoolovih kreativaca.Dogodio mu se peh lani da je odigrao 58 minuta i teško se ozljedio.

Od Meirelesa očekujem zaista puno u igri Chelsea.Njegovu igru ću sudit tek na kraju sezone.

• Autor

Isprva sam bio žestoko protiv njegova dolaska, ali pogriješio sam, dobro nam je došao u ovo razdoblje, zamislite da njega nema, pa imali bi samo Ramiresa, Josha i Lamparda na centralnim, bili bi preumorni, forma bi bila još gora.

• 3 sedmice kasnije...

Ustalio se u momčadi ali mislim da je nekako isključen iz igre.Ne sudjeluje dovoljno jer Chelsea uglavnom vrti sve preko Mate i Sturridgea.Dok je u Liverpoolu ipak igrao malo ofenzivnije i mislim da ovo nije njegova prirodna pozicija.

ma extra je igrac ovaj nas zatvoras XD.trci trudi se zna dati lopte..jja kad vidim da igra on ramires i romeu imam osjecaj da nemozemo nikada izgubiti dokle god oni igraju u vezi XD sva trojica radilice na terenu i svaka im cast zatoo :))

Ma Meireles je pun pogodak. Nije WC igrac ali je itekako dobar i koristan. Uvijek nabrijan, dosta radi, trci i ne ostaje duzan kad ga protivnicki igraci udaraju, a ne treba sve gutati, treba nekada i vratiti a Raul to radi za cijelu ekipu. 'Ladno kada su Romeu-Ramires-Meireles u vezi to sve izgleda nekako eksplozivno...

Raul Meireles - nasa frizurica. ;)

Ustalio se u momčadi ali mislim da je nekako isključen iz igre.Ne sudjeluje dovoljno jer Chelsea uglavnom vrti sve preko Mate i Sturridgea.Dok je u Liverpoolu ipak igrao malo ofenzivnije i mislim da ovo nije njegova prirodna pozicija.

Da to je tako ali jednostavno i ne može biti u prvom planu pored jednog fenomenalnog Sturridge i jednog fantaziste kao što je Mata. To je činjenica. Prošle godine u Liverpoolu je bio glavna violina kluba, jer im je kadar jadan. Dovoljno je reći nogometni promašaj Lucas Leiva da je dio tog tima.

Da to je tako ali jednostavno i ne može biti u prvom planu pored jednog fenomenalnog Sturridge i jednog fantaziste kao što je Mata. To je činjenica. Prošle godine u Liverpoolu je bio glavna violina kluba, jer im je kadar jadan. Dovoljno je reći nogometni promašaj Lucas Leiva da je dio tog tima.

Ali taj isti nogometni kadar je nas pobijedio na SB ! ;)

Ali taj isti nogometni kadar je nas pobijedio na SB ! ;)

Pa šta sada? Prošle godine smo izgubili i od Sunderlanda. Jednostavno nije to zato što su oni dobri ili bolji od nas pa nas pobjeđuju, nego zato što smo mi u krizi, a nadam se da je ta kriza već sada iza nas i da ćemo pokazati svoje prave kvalitete iza Nove.

• 2 sedmice kasnije...

Treba tebe fino na brentu zaposliti jedno mjesec dana pa se tamo izivljavaj,lik kad god dobije loptu krkne je u pm nema veze da li je u pitanju centarsut pas ili sut krkni je brate pa gdje ode

Potpis. Pa nije normalno koliko je upropastio šansi u zadnja dva mjeseca. Kad god dođe do lopte hoće da zabije gol sa 20-30 metara. A loše šutira. Uvijek lopta završi na drugom redu tribina.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.