Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#6 Levi Colwill

Istaknuti odgovori

• Odgovori 359
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moze u Brajton. Cijena 85 miliona.

• Colwill svaki put kad mu sudija svira faul:

• Samo tjerat. Ko god se necka, vrata su sirom otvorena, jer i ako ostane s ovakvim razmisljanjem za godinu-dvije, opet ce petljat, postavljat uslove i sl. Sve vise je Mounta, mamu im jebem redom, niko

Objavljene slike

To za pas sam bas primjetio, stalno skoro pa u 99% slucajeva salje loptu naprijed. Nema alibi pasova, vracanje lopte golmanu kada nema potrebe za tim i slicno. 

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Ima problem sa postavljanjem nekad. Dok god je blizu igracu i agresivan ne mogu mu nista. Konkretno ne znam zasto je stao 2 metra od protivnickog krila, i pustio covjeku da primi, povede loptu i namjesti se na sut.

29 minutes ago, hamco said:

Ovo sto kaze Wisey sam i ja primjetio. Povlaci se nazad i dozvoljava protivniku da ide prema naprijed i grabi prostor. 

Pa ucio od Cahilla. 

Direktan krivac za oba gola, i na kraju mogao napraviti penal, nonšalantan u odbrani poput Trenta,a u napadu ima karakteristike Azpilicuete.

Neka, i treba tako. Hoce on glumiti igraca. Pisam ti ja takav fudbal i takve moderne stopere kad padaju ko curice kakve na najmanji kontakt. Od Terrya i Baneta do ovih tipova...

• 2 sedmice kasnije...

Upravu je diablo nije isto. 

Medjutim i kad je igrao na stoperu nije se previse pokazao. Mozda smo mi puno ocekivali za prvu sezonu, mozda smo ga precijenili, mozda se samo uklopio u sivilo ekipe... sustina je da mora i moze to bolje. 

• Popularna objava

Sjećate li se osnova fudbala, i da one nemaju veze sa pozicijom? To što je danas loše vratio loptu, nekoliko puta loše branio 1 na 1 (Tottenham i Brighton) i gubio zračne duele kod golova, to nema veze koju poziciju igra. Druge stvari mogu da imaju opravdanje u neprirodnoj poziciji.

Dobro je što ima povjerenje i što stalno igra, za razliku od nekih drugih omladinaca. Našao je svoje mjesto u ekipi i ne sumnjam da će biti dobar igrač.

Jebeno je to kad mladog neiskusnog igrača staviš na ne prirodnu poziciju. Neki bi radije vidjeli Matsenu tu umjesto njega, al on je defenzivno tanak i fizički nejačak, pa u formaciji sa back 4 donekle i razumijem da više povjerenja ima u Colwilla zbog fizički i defanzivni atributa. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.