Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#6 Levi Colwill

Istaknuti odgovori

• Odgovori 359
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moze u Brajton. Cijena 85 miliona.

• Colwill svaki put kad mu sudija svira faul:

• Samo tjerat. Ko god se necka, vrata su sirom otvorena, jer i ako ostane s ovakvim razmisljanjem za godinu-dvije, opet ce petljat, postavljat uslove i sl. Sve vise je Mounta, mamu im jebem redom, niko

Objavljene slike

2 hours ago, Whisper said:

Kulibalija bih ja uvalio nekom prvom prilikom, a doveo Kilmana il Webstera recimo. 

Kulibali me je razocarao potpuno.

I mene je razocarao, dosao je kao vrhunski stoper a ono sto za sada pokazuje nijr bas na tom nivou. 

Ne bih ga ipak prodavao jer sumnjam da se mogu uzeti neke pare za njega, nije bas u cvijetu mladosti. Dat cu mu jos vremena da se prilagodi na Premiership. 

Ajmo igracino! Vrhunski odigrao protiv liverpoola, samo tako dalje i na ljeto nam se vrati. Moze bez problema u prvih 11, colwill, fofana, badiashile super smo pokriti

Ja se ovdje svadjam da mi ne treba Gvardiol od 120 miliona, jer imamo Colwilla. Samo me napadate. Colwill je uvijek spreman bio za top nivo, ali eto tek se sada vidi to. Drago mi je sto je bio na stadionu, da se upozna sa novim igracima. Jedva cekam da se vrati iduce sezone!

Ako se ne probije iduće sezone, neće nikad onda. On, Silva, Koulibaly, Badiashile, Fofana, Chalobah. Neko će tu morati izvisiti. 

• Autor

Mislim da, ako se ne resimo Kulibalija i Silva bude imao snage za jos jednu sezonu da je produzetak pozajmice idealno resenje. Naravno uz produzenje ugovora i mesto u prvom timu posle toga. Ako ga vec nasi ne projektuju kao startera za narednu sezonu, nek ostane u Brajtonu jos godinu dana, jer mu ocigledno godi.

Pa ovo postaje smijesno, bukvalno nam se ove sezone povrijedio ko god je mogao ukljucujuci oba golmana, komplet odbranu, sve ovo ispred sto ima i naravno Jorginho (ali malo sutra).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.