7. august 2025.1 god. comment_366435 Colwil je igro toplo-hladno, previse je i grijesio, igrao je najvise od svih stopera a nista posebno. Posle ove povrede samo mozemo ocekivati stagniranje. Sta je sa onog iz Boca Juniors jel nije poslan na posudbu. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366436 2 hours ago, hamco said: Prednji krizni ligamenti, sad ce po novog stopera. Colwill vise nikad nece biti ni ovo sto je do sad bio, kamoli bolji. Mescini da je i njega diablo hvalio. Jest. Kad je bio karina da je zbog toga sto igra lijevo beka. Kad je poceo igrati na stoperskoj poziciji, lik i dalje karina. Ovo bih ja odmah sad prodao. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366438 Ma oderat ce ih drugi klub za stopera a vjerovatno ce nasi svakako trazit neku kiksaru. Ako nista, nek pokusaju s Veigom jer svakako nece dovesz boljeg. Chaloba, Tosin, Veiga a 2-3 tekme moze i fofana uskocit Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366440 Brojcano gledano mi ne trebamo novog stopera. Colwill uglavnom igra ili lijevog stopera ili centralnog s obzirom da kod Maresce uglavnom igramo sa 3 nazad. Lijevog stopera cak i Cucurella moze igrati na veoma visokom nivou a to je igrao nekoliko meceva prosle sezone. Doveli smo Hata a tu je i Badiashile. Dakle na poziciji lijevog stopera tu imamo 3 igraca. Sto se tice centralnog stopera tu mogu igrati Tosin, Fofana i Chalobah dakle brojcano i tu smo ok. Desnog stopera tu mogu igrati Chalobah, Fofana, James i Achempong. Pravi se od Colwilla neki Terry a nije da je nezamjenjiv. Ne kazem da ne treba dovesti novog stopera ali treba razmisliti dobro koga, koliko ce kostati i da li nam je zaista potreban taj igrac. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366442 @reLo izvor indykaila news? zar sad svaki izvor mećemo? Doduse vidio sam neki dan da se cak i Ornstein na njih pozvo Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366443 12 hours ago, hamco said: Prednji krizni ligamenti, sad ce po novog stopera. Colwill vise nikad nece biti ni ovo sto je do sad bio, kamoli bolji. Mescini da je i njega diablo hvalio. 90% su šanse da će biti kako si rekao, a ovih 10% je Florian Wirtz Prijavi
9. august 2025.1 god. comment_366480 Bogam' smo u belaju povredom ovoga. Bez njega ostajemo samo na drugih 9 igraca koji mogu ga zamjenit sto je nedovoljno da se izgura sezona Prijavi
9. august 2025.1 god. comment_366485 On 8/8/2025 at 8:52 AM, hamco said: @reLo izvor indykaila news? zar sad svaki izvor mećemo? Doduse vidio sam neki dan da se cak i Ornstein na njih pozvo A Guehija trazimo vec 2 godine otkad smo ga prodali haman Prijavi
17. maj17. maj comment_372581 Napokon se i on vratio, bit ce kljucan igrac iduce sezone. Ovo je kao pojacanje, bas je falio. Prijavi
17. maj17. maj Autor comment_372595 11 hours ago, diablo_bih said: Napokon se i on vratio, bit ce kljucan igrac iduce sezone. Ovo je kao pojacanje, bas je falio. Nemoj Diablo svega ti, taman se vratio covek. Prijavi
31. maj31. maj comment_372821 On 5/17/2026 at 11:11 PM, Whisper said: Nemoj Diablo svega ti, taman se vratio covek. A jbg, znas da sam njega i Guehija gotivio oduvijek. Valjda nece moj peh preci i na Colwilla. Prijavi
24. august24. aug Popularna objava comment_374345 Najslabija karika u odbrani nakon Sancheza. Jel to Diablo hvalio - baci to u septičku. Prijavi
24. august24. aug comment_374346 Dva maloumnika on i sanchez briljiraju danas, samo čekam da im se pridruži i fofana i da ovu sezonu možeš da posereš. Prijavi
24. august24. aug comment_374347 Vala pun mi je kurac i ovi smeca iz akademije, nike odigrao 2 utakmice u karijeri kako treba a digo se najmanje Terry iz najboljih dana. Prijavi
24. august24. aug Popularna objava comment_374365 Stoper za Sheffield Wednesday, kolko je malouman, ako ne bude bio povredjen popusice makar dve suspenzije jer se vidi da je retardiran Prijavi
25. august25. aug comment_374382 13 hours ago, reLo said: Najslabija karika u odbrani nakon Sancheza. Jel to Diablo hvalio - baci to u septičku. Jeste. Rekao je da ce proigrati kad ga vrate s pozicije lijevog beka na stopera da cemo tad vidjeti Terrya. Prijavi
25. august25. aug comment_374393 Nije on ni govno od Terrya, imo je srece mogo je dobiti i crveni karton. Prijavi
30. august30. aug comment_374635 Ubjedljivo najgori odbrambeni igrac, steta sto nismo uzeli Stonsa i uparili ga sa Laxcrom. Prijavi
30. august30. aug comment_374655 Nikako da se sastavi jos, propustio je citavu sezonu, tako da moze mu se jos progledati kroz prste, sezonu prije toga je bio dobar pa na konto toga Prijavi
2. septembar2. sep comment_374868 moš mislit ovaj glupan nedodirljiv, ja bih ga sve nogama diro da ga istjeram iz kluba. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374869 Još smješnije je što se ne zna koji je od ovih dodirljiviji. Sad su s Enzom vidjeli kako to ide. Daj agentu input da počne spominjati druge klubove i za pola godine si OUT. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.