9. decembar 2024.1 god. comment_360639 Nama treba stoper lider, tipa rudiger, silva, van dijk, neko ko ce drugog stopera pravit boljim. Eh onda bi tek mogli rec sta cemo sa colwilom, fofanom i slicnim Prijavi
9. decembar 2024.1 god. comment_360649 16 hours ago, Zemo said: Dobar za klupe al za velike stvari nikako, drugi gol i malo bolji stoper bi sprijecio. Dosta vise to iz akademije je i nase dijete, pa nije ni prvi ni posljednji koji nije uspio. Sjetite se Mcechrana kad su ga prozvali novi Lampard bla bla bla na kraju nista. Jedno su zelje a drugo mogucnosti, igra svaku utakmicu skoro ostali stoperi nisu dobili toliko prilika. Sjetimo se Guehija koji je trebao danas da bude partner Colwillu da ga nisu prodali. Pa sada treba platiti nekih 60+ miliona da se vrati. Colwill je cak i veci talenat i bolji ce biti igrac. I kada pogrijesi, sve je to zalog za buducnost, nije nas kostao dosad nesto bodova. Levi ce da bude zvijer, samo da ne bude povreda. Prijavi
9. decembar 2024.1 god. comment_360651 Taj Guehi mi uopste nije neki igrac. Da nije Englez ne bi se ni culo za njega. Npr Van de Ven do povrede je bio strasan igrac a pritome vrlo mlad. Prijavi
9. decembar 2024.1 god. comment_360652 Ma još jedan Christensen, koji igra toplo hladno. Nikad od njega igrača na kojeg se možeš osloniti, ali nije retard poput povrijeđenog Puga. Prijavi
10. decembar 2024.1 god. comment_360667 16 hours ago, Igi said: Christensen je za njega John Terry licno Ja ne znam sta bi od onakvog forumasa, sad samo satiricno i ironicno pises. Ne znam povodom cega al ok. Prijavi
10. decembar 2024.1 god. Autor comment_360677 Nema @Igi vremena vise kao ranije da se posveti fudbalu i forumu, pa samo bane nekad da zajebava narod. Prijavi
10. decembar 2024.1 god. comment_360678 2 hours ago, hamco said: Ja ne znam sta bi od onakvog forumasa, sad samo satiricno i ironicno pises. Ne znam povodom cega al ok. Ja sam Mason Mount forumasa Inace napisem po koji ozbiljan post i ozbiljan sam kad kazem da je Christensen za Colwila doktor Prijavi
10. decembar 2024.1 god. comment_360680 3 hours ago, hamco said: Ja ne znam sta bi od onakvog forumasa, sad samo satiricno i ironicno pises. Ne znam povodom cega al ok. Kakvog forumasa? Vazda je on bio sto bi cae rek'o mućki provokator. Prijavi
10. decembar 2024.1 god. comment_360682 1 hour ago, Spaha said: Kakvog forumasa? Vazda je on bio sto bi cae rek'o mućki provokator. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360849 Glup igrač. Imamo najgluplju odbranu u ligi. To što nekada odigra dobro, ne treba nas zavarati da ovaj nešto valja. Glup kao i Tosin. On je možda još i gluplji. Razumijem Maresku kada kaže da mi ne jurimo titulu. Sa ovakvom glupom odbranom to je sasvim logično. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360866 10 minutes ago, Walter said: Glup igrač. Imamo najgluplju odbranu u ligi. To što nekada odigra dobro, ne treba nas zavarati da ovaj nešto valja. Glup kao i Tosin. On je možda još i gluplji. Razumijem Maresku kada kaže da mi ne jurimo titulu. Sa ovakvom glupom odbranom to je sasvim logično. ja kad pričam da nam trebaju dva štopera bjelca meni govore da sam rasista Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360871 1 minute ago, MASKO said: ja kad pričam da nam trebaju dva štopera bjelca meni govore da sam rasista Ne možeš biti direktan tako, moraš to malo izmedju redova da se čita. Kažeš fino da ne valja Colwill i onda kažeš da trebamo dovesti Milenkovića. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360874 VVD je crnac pa je najbolji u ligi. Ne znam je li se sprdaš u vezi te tvoje konstatacije a ako ne, onda jesi rasista. 😒 Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360877 On 12/8/2024 at 10:06 PM, Zemo said: Dobar za klupe al za velike stvari nikako, drugi gol i malo bolji stoper bi sprijecio. Dosta vise to iz akademije je i nase dijete, pa nije ni prvi ni posljednji koji nije uspio. Sjetite se Mcechrana kad su ga prozvali novi Lampard bla bla bla na kraju nista. Jedno su zelje a drugo mogucnosti, igra svaku utakmicu skoro ostali stoperi nisu dobili toliko prilika. Samo cu se citirati, da ne pisem previse. Neko spomenu da je Skrinar u Januaru slobodan igrac, treba to zavrsiti. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360885 2 minutes ago, Zemo said: Samo cu se citirati, da ne pisem previse. Neko spomenu da je Skrinar u Januaru slobodan igrac, treba to zavrsiti. Ocigledno nisi gledao Skriniara. Colwill odigrao normala, ali Tosin je morao presjeci loptu za Mbeuma. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360889 9 minutes ago, diablo_bih said: Ocigledno nisi gledao Skriniara. Colwill odigrao normala, ali Tosin je morao presjeci loptu za Mbeuma. Cim ti tako kazes, znaj da je obrnuto. Prijavi
15. decembar 2024.1 god. comment_360890 5 minutes ago, Walter said: VVD je crnac pa je najbolji u ligi. Ne znam je li se sprdaš u vezi te tvoje konstatacije a ako ne, onda jesi rasista. 😒 Imaš činjenicu da je crnac od rođenja fizički nadmoćnij od bijelaca, genetika, zbog toga su se cijeli život oslanjali na fizikalije, što je normalno. S druge strane bijelci moraju da nadoknade to pameću pa se treniraju cijeli život umjesto da skaču po metar u vis da se pozicioniraju dva metra nazad kako bi došli do lopte (naravno ima izuzetaka i na jednoj i na drugoj strani i to ću u daljem tekstu). kada je crnac sa dobrom fudbalskom intaligencijom kao van dajk ili tijago silva ili ko god onda je on najbolji na svijetu jer crni ljudi su kao što sam rekao već nadmoćniji fizički. tako je i u nba, s jedne strane imaš fizički nadmoćne crnje a sa druge imaš igrače koji su samo na košarkaški iq tu gdje jesu kao što su jokić, dončić, stockton,... dok imaš i crnce koji su fizički nadmoćni i sa dobrim iq kao lebron, kobi, wade, olejuwon... i oni su došli do nekih nevjerovatnih skoro božanskih nivoa. e nama sad treba taj fudbalski iq na odgovornoj poziciji kada već ne možemo naći i istrpiti novog vvd ili silvu ili koga god, treba nam neki kejhil kada već ne možemo naći terija ili van dajka Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362100 On 12/9/2024 at 2:12 PM, diablo_bih said: Sjetimo se Guehija koji je trebao danas da bude partner Colwillu da ga nisu prodali. Pa sada treba platiti nekih 60+ miliona da se vrati. Colwill je cak i veci talenat i bolji ce biti igrac. I kada pogrijesi, sve je to zalog za buducnost, nije nas kostao dosad nesto bodova. Levi ce da bude zvijer, samo da ne bude povreda. ZALOG ZA BUDUCNOST? KOJU BUDUCNOST? Pa bolan lik ne moze mene cuvati, svaka duga lopta Edersona na Haalanda je zavrsena tako da je Haaland uspije sacuvati i odloziti svom igracu. Doslovno je izgledao kao amater citav mec. Prijavi
25. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362101 Kriminalno loša partija. Bukvalno se kao činjenica ispostavlja ona: Koga diablo pohvali, nosi ga u kurac. Prijavi
25. januar 2025.1 god. comment_362124 Nikad od njega nekog ozbiljnog stopera, nadam se da grijesim ali tesko. U Brightonu je obecavao, sjecam se one borbe Brightona da ostane kod njih, sreca nasi nisu do dopustili… na kraju se ispostavi da i nije tolika sreca. Evo vec druga sezona on uopste ne odskace od ostatka stopera , igra svaku kad je spreman a tesko da je nesto Bogna sta napredovao. Jedino ostaje nada da ce uz nekog ozbiljnog stopera i on procvjetati. Barem nas nije nista kostao kao Fofana,Badiashile , Disasi i kompanija Prijavi
26. januar 2025.1 god. Autor comment_362146 @Bari u Brightonu igrao levog stopera u formaciji sa trojicom nazad, sa nultim osecajem pritiska. Nije to isto. Covek napreduje kada je okruzen boljima od sebe, nije bitno da li je rec o fudbalu ili bilo kojoj drugoj sferi zivota. Retki su slucajevi koji dokazuju suprotno. Niti ima od koga da uci, niti je sam dovoljno kvalitetan da donese prevagu. Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362148 Sve što je odigrao u Brightonu na štoperu bilo je u formaciji sa 4 nazad. Sa ostalim se slažem. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.