Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#6 Levi Colwill

Istaknuti odgovori

• Odgovori 359
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moze u Brajton. Cijena 85 miliona.

• Colwill svaki put kad mu sudija svira faul:

• Samo tjerat. Ko god se necka, vrata su sirom otvorena, jer i ako ostane s ovakvim razmisljanjem za godinu-dvije, opet ce petljat, postavljat uslove i sl. Sve vise je Mounta, mamu im jebem redom, niko

Objavljene slike

3 hours ago, Whisper said:

Covek napreduje kada je okruzen boljima od sebe, nije bitno da li je rec o fudbalu ili bilo kojoj drugoj sferi zivota. Retki su slucajevi koji dokazuju suprotno.

S ovim se apsolutno slažem. O to je sva suština zašto ova naša politika ne funkcionira i nikad neće. Ta ideja kupovat ćemo sve talente, strpit se par sezona i onda ćemo rasturat se neće desiti jer mladi igrači najbolje se razvijaju ako oko sebe imaju iskusne igrače, a ne da njih 11 sve skupa zajedno gurneš u vatru. 

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Procitao sam na X da je Colvil znatno bolje igrao u paru sa Fofanom i da se njegov pad u igri poklapa sa Wesovon povredom, sto i ima smisla. Jer Wes je drugaciji igrac od svih stopera koje imamo. Nas najbrzi stoper, agresivan na lopti, znao je da je iznese napred u samo par koraka. Razmislja brze od Tosina i ostalih i znao je da posalje okomit pas redovno. 

10 hours ago, Whisper said:

Procitao sam na X da je Colvil znatno bolje igrao u paru sa Fofanom i da se njegov pad u igri poklapa sa Wesovon povredom, sto i ima smisla. Jer Wes je drugaciji igrac od svih stopera koje imamo. Nas najbrzi stoper, agresivan na lopti, znao je da je iznese napred u samo par koraka. Razmislja brze od Tosina i ostalih i znao je da posalje okomit pas redovno. 

Znači igra bolje s lošijim parom u odbrani?

Vraćajmo onda onog što smo doveli iz Francuske pa ne igra zadnje dvije godine a prima 100 hiljada mjesečno (ubij me ne mogu mu se imena sjetiti). 

• 2 sedmice kasnije...

Na stranu sad zajebancija, ali nakon Terrya, Carvalja, Alexa, Galasa, Cahila, Ivanovica mi sad imamo ovu pickicu kao stopera koji ko fol ima dobar pas? Evo samo uporedite ta imena sa Colwillom. Da, cak je i Cahil za njega stopercina.

Cahil je bio igracina, za mene legenda kluba, puno vazni golova i dobri utakmica. 

Ovaj da nije englez bio bi negdje u 3 ligi.

• 1 mjesec kasnije...

Mladog engleskog fudbalera ko pohvali nakon 1 sezone ili za nastupe u mlađim kategorijama treba pljunuti i njega i tog mladog engleza ako je u mogućnosti. 

• 1 mjesec kasnije...

On nam je lice franšize i lider odbrane, iako nisam siguran da je on tu najbolji igrač. Jeste najbolji lijevonogi štoper kojeg imamo – u konkurenciji Badiashilea, ali generalno ne vidim da je išta bolji od ovih desnonogih. Nedodirljiv je, što nije dobro, ali barem ga klub cijeni za razliku od Chalobe i uvijek je zdrav za razliku od Fofane. Sigurno ostaje u klubu i ako dođe neka štoperčina, on mu je planirani startni partner.

• 2 mjeseca kasnije...

Prednji krizni ligamenti, sad ce po novog stopera. Colwill vise nikad nece biti ni ovo sto je do sad bio, kamoli bolji. 
Mescini da je i njega diablo hvalio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.