26. januar 2025.1 god. Autor comment_362149 @Adi ja sam bas bio ubedjen da je igrao lcb, ali dobro. Uklapa se decko u sivilo i to je to. Prijavi
26. januar 2025.1 god. comment_362152 3 hours ago, Whisper said: Covek napreduje kada je okruzen boljima od sebe, nije bitno da li je rec o fudbalu ili bilo kojoj drugoj sferi zivota. Retki su slucajevi koji dokazuju suprotno. S ovim se apsolutno slažem. O to je sva suština zašto ova naša politika ne funkcionira i nikad neće. Ta ideja kupovat ćemo sve talente, strpit se par sezona i onda ćemo rasturat se neće desiti jer mladi igrači najbolje se razvijaju ako oko sebe imaju iskusne igrače, a ne da njih 11 sve skupa zajedno gurneš u vatru. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362438 31 minutes ago, Zemo said: Katastrofa cijelu sezonu, u 5 deka sa Sanchezom. Ziva istina, doslovno katastrofa. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362439 Chalo i Tosin su (trenutno) jači. Colvil mi djeluje malo spor i ne spreman. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362440 Nek se dozove vise ako ikako moze dosta nas je golova kostao u ovoj sezoni losim postavljanjem i greskama poput ove veceras. Prijavi
4. februar 2025.1 god. Autor comment_362463 Procitao sam na X da je Colvil znatno bolje igrao u paru sa Fofanom i da se njegov pad u igri poklapa sa Wesovon povredom, sto i ima smisla. Jer Wes je drugaciji igrac od svih stopera koje imamo. Nas najbrzi stoper, agresivan na lopti, znao je da je iznese napred u samo par koraka. Razmislja brze od Tosina i ostalih i znao je da posalje okomit pas redovno. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362472 Da nije Englez s ovakvim igrama bi bio negde u Northamptonu. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362496 10 hours ago, Whisper said: Procitao sam na X da je Colvil znatno bolje igrao u paru sa Fofanom i da se njegov pad u igri poklapa sa Wesovon povredom, sto i ima smisla. Jer Wes je drugaciji igrac od svih stopera koje imamo. Nas najbrzi stoper, agresivan na lopti, znao je da je iznese napred u samo par koraka. Razmislja brze od Tosina i ostalih i znao je da posalje okomit pas redovno. Znači igra bolje s lošijim parom u odbrani? Vraćajmo onda onog što smo doveli iz Francuske pa ne igra zadnje dvije godine a prima 100 hiljada mjesečno (ubij me ne mogu mu se imena sjetiti). Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362497 Malang Sarr? Njega smo se trajno riješili, sad je u Lensu rezerva. Vidjet ćemo hoće li se uspjeti nametnuti pored Nidala Čelika. Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362720 Jebo li ti diablo djecu nerođenu. Konjino glupa. Mrš iz kluba! Prijavi
14. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362721 Hahahahha al bas koga god diablo hvali taj je propo. Sad se sjecam, hvalio je u pocetku i Marescu, nije cudno onda nista Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362725 Na stranu sad zajebancija, ali nakon Terrya, Carvalja, Alexa, Galasa, Cahila, Ivanovica mi sad imamo ovu pickicu kao stopera koji ko fol ima dobar pas? Evo samo uporedite ta imena sa Colwillom. Da, cak je i Cahil za njega stopercina. Prijavi
14. februar 2025.1 god. comment_362733 1 hour ago, hamco said: ca mi sad imamo ovu pickicu kao stopera koji ko fol ima dobar pas? Diablo kad vidi da Colwill uspesno doda prvom do sebe Prijavi
15. februar 2025.1 god. comment_362745 Cahil je bio igracina, za mene legenda kluba, puno vazni golova i dobri utakmica. Ovaj da nije englez bio bi negdje u 3 ligi. Prijavi
17. februar 2025.1 god. Autor Popularna objava comment_362772 Apsolutno najgori stoper u ekipi trenutno. Englez i dete kluba su njegovi alibiji ali u ovom trenutku bih radije gledao Acheamponga nego njega u startnih 11. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363536 Mladog engleskog fudbalera ko pohvali nakon 1 sezone ili za nastupe u mlađim kategorijama treba pljunuti i njega i tog mladog engleza ako je u mogućnosti. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363537 Svakakvih stopera sam gledo al Maguire je za ovog Tery i Puyol u jednom. Lik ne zna gdje se nalazi. Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363556 Razočaranje sezone definitivno, ovaj moze samo uz nekog iskusnog stopera biti koristan. Ovako igra bez ikakve odgovornosti i krivac je za masu primljenih golova. Prijavi
7. juni 2025.1 god. comment_364957 On nam je lice franšize i lider odbrane, iako nisam siguran da je on tu najbolji igrač. Jeste najbolji lijevonogi štoper kojeg imamo – u konkurenciji Badiashilea, ali generalno ne vidim da je išta bolji od ovih desnonogih. Nedodirljiv je, što nije dobro, ali barem ga klub cijeni za razliku od Chalobe i uvijek je zdrav za razliku od Fofane. Sigurno ostaje u klubu i ako dođe neka štoperčina, on mu je planirani startni partner. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366426 Prednji krizni ligamenti, sad ce po novog stopera. Colwill vise nikad nece biti ni ovo sto je do sad bio, kamoli bolji. Mescini da je i njega diablo hvalio. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366427 Evo Fofane da uskoči. Barem 2 utakmice, pa će se podružiti s Colwillom. Kako Bog sve poravna. Nećete dovesti novog stopera? E Boga mi hoćete. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366430 Hata na štopera, a chilwella vratiti kao rezervu cucurelli. 😅 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.