Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#6 Levi Colwill

Istaknuti odgovori

Kad se on i fofanu počnu dodavati, još ako fofana pusti loptu kroz noge, odmah je to komedija. On i fofana se toliko ne kontaju, ja mislim da bi se pripadnici nekog afričkog plemena i neke švabe sa Alpa bolje sporazumijeli.

• Odgovori 359
  • Pregledi 19,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moze u Brajton. Cijena 85 miliona.

• Colwill svaki put kad mu sudija svira faul:

• Samo tjerat. Ko god se necka, vrata su sirom otvorena, jer i ako ostane s ovakvim razmisljanjem za godinu-dvije, opet ce petljat, postavljat uslove i sl. Sve vise je Mounta, mamu im jebem redom, niko

Objavljene slike

I jedan i drugi trebaju kvalitetnog i klasnog stopera uz sebe, kao sto je T. Silva bio pa je od Rudigera napravio igraca ili kao sto je VVD svojevremeno od prosjeka pravio dobre stopere a sad ovaj mali Jacquet izgleda fenomenalno sa njim.

Colwill je mnogo ispod ocekivanja koja sam imao za njega, najvise fizicki, nista ne pokazuje, ne trazim da bude kostolomac ali daj malo brzine, pokretljivosti, agresivnije malo 

10 minutes ago, BT14 said:

Lav naš, ali onaj kipić što cigani stave na ulaz kad dođu iz njemacke.

Da ne bude kao mnogi iz plejade talenata koje je povreda zeznula. Baš sam ga pratio večeras, momak je u prvih 5 minuta 4 posjeda dao Brentfordu što nabijanjem lopte u aut ili njihovom golmanu. Kasnije nije to toliko loše izgledalo, ali opet i ona reakcija kod drugog gola Brentforda je smiješna, ne prati uopće kretnju protivničkog igrača

U njega sam polagao nade jer je kod Maresce bio najbolji stoper, mada kada vidim ko mu je bio konkurencija nije ni čudo.

Neću ga još otpisivati, ali mogla bi mu se desiti sudbina mnogih koje je povreda unazadila i unakazila.

Vjerovatno najvece razocarenje u nasoj odbrani sto se mene tice. Pred pocetak sezone ocekivao sam dosta od njega, cak sam ga i draftao na fantasyu i to poprilicno visoko. Bacio sam ga nakon 2 3 kola jer sam vidio dovoljno. Cabola, TOSIN i Disasi bi bolje partije pruzili u svakoj od ovih 5 utakmica. Kriminalno, aposlutno ni jedna jedina dobra stvar od njega. Kakva crna igra nogom, cim se sastavi sa loptom odma nervoza, fizicki krimanalan

Dok je to diablo hvalio, proglasavao buducom legendom kluba, znas kakvo je stanje. 😁 Sjecam se pod Pocchetinom kad je stavljen na lijevog beka pa skoro svaki mec kriv za gol ili veliku sansu protivnika, tad se pricalo da ce proigrati na stoperu. Evo sad stoper, jos u formaciji s 5 nazad i opet iste boljke. Vjerovatno ce izgovor biti da se vraca poslije teske povrede. Uvijek neko opravdanje i tako po 4-5 godina prodje. Od njega nikad pouzdanog igraca. Fofana je kiksercina ali da barem Kolvil valja, pa bi bilo lakse.. Ovako nek nam je Bog u pomoci.

On ako se fizicki ne dovede u red nakon ove pauze i ako nastavi ovako da otaljava utakmice nema od njega nista. Ti ako u ovoj formaciji i postavi ispadas onoliko smijesan na terenu nemamo mi o cemu da pricamo vise sa obzirom na to da uskoro puni 24 godine. Hata i Josha mogu da tolerisem ali njega ne.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.