4. mart 2012.14 god. comment_32402 kako ste mogli samo tako hladnokrvno obrisati temu od AVB.a Prijavi
4. mart 2012.14 god. comment_32406 [quote name='Quaresma' timestamp='1330896533' post='32402'] kako ste mogli samo tako hladnokrvno obrisati temu od AVB.a [/quote] haha premještena ti je u bivši igraÄi i treneri Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32533 Dosao je Eddie Newton kao pomoc do kraja sezone. On je radio sa RDM u WBA-u i u onom drugom klubu koji se sada ne secam kako se zove. Dva Portugalca su otisli a Chris Jones ce poceti da radi kao Firt Team fitness coach (dok ne dodje neko drugi, naravno). Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32537 U MK Donsima je bio sa Robijem.. Haj nek im je sa srećom. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32538 [img]http://mauveandyellowarmy.net/wp-content/uploads/2011/02/Eddie-Newton.jpg[/img] Vratio se Eddie zvani frizurica. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32543 Promjenio se sad, haman što je ostario. Ja ne znam kako je igrao, šta je igrao taÄno, jel bio dobar... Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32547 Bio DM, ok je bio al' brzo otisao nakon nekoliko trofeja osvojenih. Dobra back up opcija u midfieldu za prvu sezonu u Championship Manager 2 97-98 Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32550 Dobar je bio Eddie, Chelseajevo dijete. Odigrao je neke solidne tekme za klub. Otišao je zbog povreda i jer je Vialli doveo Deschampsa koji je bio kapiten Francuske, tadašnjeg prvaka svijeta. http://www.youtube.com/watch?v=Hf2xJP_xaYs Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32555 ZnaÄi DM je bio. Hvala na infu.. Ai i evo ga na treningu današnjem.. http://www.youtube.com/watch?v=m9Xe05_S7mw&feature=plcp&context=C3612ca3UDOEgsToPDskJv9u1ZWACxWWQ3tOykHuGd Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32731 Ako Di Matteo ugrabi šansu, možda i sljedeće sezone ostane trener Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32755 Poslušajte kako govori legenda kluba: http://www.youtube.com/watch?v=djI_7uyq_Kw&list=UUU2PacFf99vhb3hNiYDmxww&index=1&feature=plcp Iza ovog Äovjeka i njegovog tima moramo svi stati sada. Druge nema. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32777 Legenda uvjek bio i ostao... Za nadati se da će mu dobro ići... Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32780 Baš me zanima kakvi će se klanovi stvoriti za par mjeseci, ja samo znam da ću bit uz Roberta.. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32823 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1330980260' post='32780'] Baš me zanima kakvi će se klanovi stvoriti za par mjeseci, ja samo znam da ću bit uz Roberta.. [/quote] ... što te iskljuÄuje kao kompetentnog za bilo kakvu dalju raspravu o situaciji u klubu i managerima. Jer, znaÄi ako Robbie bude radio identiÄno kao i njegov prethodnik i imao iste rezultate, ti ćeš biti uz njega. To govori kako liÄno ne simpatišeš Boasa, a simpatišeš RDM-a. Dakle, nema nikakve veze s njihovim sposobnostima, postupcima i odlukama. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32827 [quote name='Wisey' timestamp='1330981867' post='32823'] ... što te iskljuÄuje kao kompetentnog za bilo kakvu dalju raspravu o situaciji u klubu i managerima. Jer, znaÄi ako Robbie bude radio identiÄno kao i njegov prethodnik i imao iste rezultate, ti ćeš biti uz njega. To govori kako liÄno ne simpatišeš Boasa, a simpatišeš RDM-a. Dakle, nema nikakve veze s njihovim sposobnostima, postupcima i odlukama. [/quote] Nije to do simpatiziranja, to je do osjećaja i nekih pretpostavki Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32829 [quote name='Wisey' timestamp='1330982270' post='32828']IzaÄ‘e na isto.[/quote] A ne možeš reć da sam bio u krivu kad sam govorio da nam Boas neće ništa pomoći, da ćemo igrati isto ko lani, da će bit jadna sezona i dobit otkaz na kraju sezone, eto jedino sam ovo zadnje falio. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32832 Za to ti nisam ni rekao ništa. Možeš ti svoju prognozu uvijek ostaviti, to se nikome ne zabranjuje naravno. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32833 [quote name='Wisey' timestamp='1330982650' post='32832']Za to ti nisam ni rekao ništa. Možeš ti svoju prognozu uvijek ostaviti, to se nikome ne zabranjuje naravno.[/quote] Pa ja kad si na poÄetku zacrtam jednu stvar, idem glavom kroz zid s tom stvari, tvrdoglav sam ko mazga Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32845 ja vjerujem u sposobnosti RDM-a ipak nije mala stvar ekipu kao sto je bila West Brom iz Championshipa dovesti u Premierlegue! A osim toga kao bivsi igrac Chelsea vjerujem da ce i igracima znati podici samopouzdanje i motivisati ih Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32848 Covek je legenda kluba, to cak ni ja ne mogu da osporim Cak sam i napisao, da ce njegovo prisustvo dosta znaciti, klubu... Ili sam se ja mnogo zaebo, ili je on imao premali uticaj, na igrace i trenera Vodio je WBA, i sa uspehom uveo tim, u PL.... Ali, razlika izmedju prve i druge lige Engleske, je nemerljiva.... Da se razumemo, ne potkopavam ja njegovo trenersko znanje, sto ce mnogi ovde pomisliti, samo smatram, da ga ne treba dizati u nebesa odmah. Meni bi, recimo bilo draze, da je ostao na celu WBA, i zavrsio u prvih 10 timova PL... To bi vec bio uspeh, koji bi ga mogao preporuciti, za prvog trenera, tima, kao sto je Celsi. Zelju sigurno ima, to je konstanta, ali, znanje i sposobnost nosenja sa pritiscima, je nesto sasvim drugo. Svu srecu mu zelim, dokle god da vodi Celsi, kao i uostalom svakom treneru... Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32854 [quote name='Whisper' timestamp='1330985877' post='32848'] Covek je legenda kluba, to cak ni ja ne mogu da osporim Cak sam i napisao, da ce njegovo prisustvo dosta znaciti, klubu... Ili sam se ja mnogo zaebo, ili je on imao premali uticaj, na igrace i trenera Vodio je WBA, i sa uspehom uveo tim, u PL.... Ali, razlika izmedju prve i druge lige Engleske, je nemerljiva.... Da se razumemo, ne potkopavam ja njegovo trenersko znanje, sto ce mnogi ovde pomisliti, samo smatram, da ga ne treba dizati u nebesa odmah. Meni bi, recimo bilo draze, da je ostao na celu WBA, i zavrsio u prvih 10 timova PL... To bi vec bio uspeh, koji bi ga mogao preporuciti, za prvog trenera, tima, kao sto je Celsi. Zelju sigurno ima, to je konstanta, ali, znanje i sposobnost nosenja sa pritiscima, je nesto sasvim drugo. Svu srecu mu zelim, dokle god da vodi Celsi, kao i uostalom svakom treneru... [/quote] Pa gde si ti zar je trebalo AVB da dobije otakz da se ti vratis Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_32928 Di Mateo molim te pokazi AVB-u kako se vodi ekipa , imas moju podrsku dabogda ostao jos 10 godina trener CHELSEA <3 Prijavi
6. mart 2012.14 god. comment_32930 [quote name='cech_No1' timestamp='1331040424' post='32928'] Di Mateo molim te pokazi AVB-u kako se vodi ekipa , imas moju podrsku dabogda ostao jos [b]10 godina trener [/b]CHELSEA <3 [/quote] Dobra ti je ova. Ne bih ja imao nista protiv da nas Robbie vodi i naredne sezone ako ove zavrsimo 4. na kraju. Ali nas se ne pita nista. Cak i ako nas dovede do 4. mjesta, Roman ce angazovati nekoga drugoga. Vidjecemo kakvo je trenersko znanje nase legende. Neka mu je sa srecom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.