Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Mene je Schalke kupio onom takmom protiv Reala u Madridu.

Nekako svaki tim koji Robi vodi karakteriše nevjerovatno borbenost i srčanost, tako je bilo i kada smo osvojili LP bilo smo daleko od najboljih ekipa ali smo to nadoknadili već pomenutim stvarima.

• 5 mjeseci kasnije...
  • Autor

ÄŒudno mi da trenutno ne vodi niti jedan klub :-/

Zamisli pristane biti interim do kraja sezone u nas (kada aBd Mou dobije otkaz do večeras ili sutra do popodne). Haha, gorilo bi.

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Autor

šTO VIŠE VRIJEME ODMIČE I ODMIČE S NEKIM TIM VREMENSKIM ODMAKOM JA SVE VIŠE IMAM OSJEĆAJ DA OVAJ ČOVJEK ISTO NIJE DOBIO PRAVU ŠANSU.... :/

šTO VIŠE VRIJEME ODMIČE I ODMIČE S NEKIM TIM VREMENSKIM ODMAKOM JA SVE VIŠE IMAM OSJEĆAJ DA OVAJ ČOVJEK ISTO NIJE DOBIO PRAVU ŠANSU.... :/

Sta je tu je, za neke stvari je sam kriv, igrao defanzivno i kad nije trebalo, utakmica protiv Juventusa najbolji dokaz.

Ali ga je definitivno bilo najdraže gledati na klupi Chelseaja. Å teta Å¡to ga se rijeÅ¡iÅ¡e brzo, imao je greÅ¡aka, ali popravljao bi on to usputno sasvim sigurno. 

Imali smo legendu kluba na klupi, osvojili LP s njim i onda ga kroz par mjeseci šutnu, umjesto da ga podrže ali šta je tu je. Nedostaje što jest jest

Zasluzio je covjek da ga se ne istjera u pola 5 ujutro iz Cobhama ko pasce. A zasluzio je i jos barem do Nove godine da vodi klub. Jedini trener Chelseaja ciji otkaz nikad necu prezaliti. Veliki Robbie.
RDM je imao Torresa u napadu.Nista vise nije potrebno za rec kakva je ekipa bila ovi sada su magistri.Solidan je bio nije sad bio maestralan ali je bio u poziciji za Ligu Prvaka i zasluzio je da ostane.

Ljudi kukaju kako Mou nije dobio dovoljno vremena pošto je dobio otkaz kada je bio bod iznad zone ispadanja nakon 16 kola, a RDM je smaknut nakon 12 kola kad je bio 3-4 boda iza prvoplasirane ekipe. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.