Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Roberto Di Matteo to pass on Sunderland job

Di Matteo, a Champions League and FA Cup winning manager with Chelsea before being sacked by Roman Abramovich less than halfway into his

first full season at the club, is understood to have no interest in taking over at Sunderland. The Italian continues to wait for a position more

appropriate to his abilities as a coach. During the summer Di Matteo rejected an approach from Paris Saint-Germain to succeed Carlo Ancelotti partly

because he was unimpressed by the single-season terms on offer there. 
  • Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Nekoliko novina ga povezuju s Galatasaray-em. Navodno glavni kandidat uz Roberta Mancini-ja

Taman on i Didi jos jednu Ligu sampiona da osvoje ,nas u finalu da dobiju :) 

nebih ga nikako volio vidjeti u turskoj, bilo bi dobro kad bi recimo pardew dobio otkaz pa da ode u njukas, oni bas imaju solidnu ekipu

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4

Najlepsi fudbal smo igrali kod RDM-a  na pocetku prosle sezone (ne racunajuci utakmice posle kradje protiv Junajteda )

kako smo igrali protiv Uniteds tad, ne sjecam se da smo odigrali ijednu tako dobru utakmicu poslije

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4

Igrali smo dobro i kad smo 2-0 gubili od Uniteda kod beniteza. AL i kod Di Mattea one pobjede prije Uniteda su bile nekako guzovace. :D Ipak, vidjeli smo nas protiv shahtara , atletica i corintiasa

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Kad bi dobijao tolike novce ni meni se nebi žurilo naći novi posao...  8-}   

i treba da uzima pare ,svaki put kad mu na racun stigne uplata da Romana zaboli sto je legendu odjebao tako lako 

• 2 sedmice kasnije...

kako me je samo ponos obuzeo i trnci prošli dok sam gledao ovaj čibin video iznad :D strašno nešto

mogao bi sada do u detalje svaki dio mog proživljavanja chelseaja u di matteovom vremenu ispisati...i tu vjeru u trijumf, u sudbinu...kakve su to utakmice bile, koliko emocija psss..onaj dvomeč s farsom, rasipanje livera u kupu i strepnja nakon gola onog drveta, pa dominacija nad napolijem, šibanje onog gnoja žešuša iz benfice majke mu ga nabijem...itd itd...a ne govorim o sitnim detaljima koje nikada neću zaboraviti..

ali da skratim, reći ću samo zdravoseljački..

JEBO IM JE MAJKU MAJÄŒINU SVIMA

živio RDM, godina je prohujala jbt

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.