Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Schalke GM Horst Heldt on Roberto Di Matteo: 'We're missing fundamentally important players. The miracles the coach works are amazing'.

...Schalke are without 10 players, yet drew at Bayern in midweek + have taken 23 points from 12 under Di Matteo. #CFC

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Upravo to sam govorio poslije Maribora, kao sto se vidi dva posta iznad. Srecom Heldt vidi siru sliku, a ne kao maloumni navijaci Schalkea. Trebaju se udarat nogom u guzicu od srece koliko ih Robbie cupa poslije katastrofe od proslog trenera i haosa u kakvom je ostavio ekipu. Jos na to sve osakaceni su povredama strasno.

Kakva je ovo legenda, talija, gospodin i prije svega dobar trener.

Najjace scene su kad protivnik mrvi njegovu ekipu a on potpuno opusten, kezualan, prosto mu u pogledu isijava smiraj duse njegove.

Švajcarac (po mjestu rođenja i djetinjstva), italijanskog porijekla, liči na Tibetanca, legenda engleskog kluba i jebač španskih trenera. Međunarodni čovjek.

• 1 mjesec kasnije...

Svi koji su pricali protiv trenerskih sposobnosti ovog covjeka, nek sebi odgrizu jezik. Doktor, sa timom koji je sve osim  kvalitetan tim, uspije da izdominira jedan Real gdje ni jedan igrac nije ispod 50 mil :D  IT'S ONLY ONE DI MATTEO 

Bog igre. 

Ljudi trpaju četvrti komad Realu u po Madrida,  a on samo sjedi hladan ko da su zabili gol amaterima iz Oberhausena u prijateljskoj utakmici.

Učinio ih je ponosnim. Strašan napredak u odnosu na onaj Schalke koji je prestajao trčati u 60. minuti i gubio kući 0:5. Izvlači iz prilično limitirane ekipe i više nego što oni mogu. Da su imali malo sreće i koncentrancije u odbrani, sada bi pričali o jednom od najvećih iznenađenja ikad.

Jebote kakav je ovo doktor. Rekao je poslije prve utakmice da idu u Madrid pokušati uhvatiti prolaz. Ja mislio jebi ga, mora to reći makar je i sam svjestan da je to nemoguće. I ode on tamo i ladno ih pobijedi, malo fali do prolaza.

ÄŒovek koji je trenersku karijeru započeo u MK Donsima, a nastavio u VBA i ÄŒelsiju, danas može da kaže da je pobedio sledeće timove: Bajern, Real Madrid, Barselonu, Mančester Siti, Arsenal i Dortmund.

Nema mnogo takvih kojima je ovo pošlo za rukom...

Otpustio Guardiolu, a Balague prenosi da je Perez pripremio teren za Zizua.

• 2 mjeseca kasnije...

^^

Inače najbrži gol u historiji FA kup finala. 47. sekunda.

Legenda jučer osigurala Evropsku Ligu sa Schalkeom iako su u krizi rezultata u zadnje vrijeme, prilično loše igraju. Nadam se da će na ljeto poboljšati njihov tim dobrim igračima, treba tu još barem 4-5 pojačanja da se vrate u Ligu Šampiona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.