Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 84 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 2 sedmice kasnije...

http://www.monitor.co.ug/Sports/Soccer/-/690266/1947150/-/qkbxpo/-/index.html?

Di Matteo holds no grudges against Abramovic. “Most successful managers have been sacked, so I have great company there (smiles).
“It’s part of the experience. I’m now looking forward to winning many more things ahead.

“I’m gonna take this year off, I’ve received many offers but I have to take a rest, regain all my energies before I return to coaching.”

• 2 sedmice kasnije...

Voelo bih da se jednog dana ova legenda vrati na SB. On voli Chelsea,on ga postuje i ceni,nadam se jednog dana povratku.

• 3 sedmice kasnije...

Znam samo jedno da je ostao nebi napravio ovo sto je Mou nikad, to jest kupovao bespotrebne igrace kako bi imao van klupe dosta dobrih igraca.

Samo ce sjebat srce ekipe, sta ce nam Willian ili Schurrle a pogotovo jedan hameljski Eto'o.

Prije ljepota gledat imas 3 odlicna igraca(mazacar) i par back up, stim da bi dobili jos De Bruynea + Moses.

To bi letilo na sve strane, imalo bi se prvih 11, imala bi se klupa. Sad se ne zna ni ko je klupa ni ko je prvi sastav. Ne znam ni ko je chelsea. Bit ce to za koju utakmicu bolje al ne mogu gledat ovoliko igraca, pa jebo City.

Najgore je kad me neko pita prvi sastav Chelsea, a ja ne znam šta da kažem ili me pitaju u vezi kladionice ko će danas igrat ja opet ne znam šta da kažem, imamo igrače nemamo srce

Prica se da bi mogao  preuzeti Sunderland

Ne idi tamo Robbie, ne treba ti to. Zaslužio si bolje.

Još pogledajte im samo raspored u narednih nekoliko utakmica i biće vam sve jasno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.