Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roberto Di Matteo (1996-2002, 119 nastupa / 2012, trener)

Istaknuti odgovori

Magija zvana DI Matteo vec pravi sou :D 

• Odgovori 1,5 hilj.
  • Pregledi 83,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

gdje god dodje donese srecu

• 2 sedmice kasnije...
Još jedna pobeda, više sretno nego spretno. Augsburg ih je nadigrao, ali na semaforu je stajalo 1:0. Samo pobede redja di Mateo :D miljenik srece :))) ali i znanja, ništa nije slucajno i sreću treba zaslužiti.

Još jedna pobeda, više sretno nego spretno. Augsburg ih je nadigrao, ali na semaforu je stajalo 1:0. Samo pobede redja di Mateo :D miljenik srece :))) ali i znanja, ništa nije slucajno i sreću treba zaslužiti.

Kurčeva sreća. Sreća je jednom, eventualno dvaput. Poslije toga ne može se više pričati o sreći.

Imao je dovoljno vremena da još dodatno prostudira/izanalizira/nauči pa ćemo vidjeti. Nešto mi se čini da neće dugo potrajati

TakoÄ‘er smatram da neće dugo trajati, istina ima za sad dobre rezultate, ali igre nigdje. Schalke mi je igrom bolje djelovao s Kellerom, vidjet ćemo. 

Ja ga gotivim i želio bih da postane cijenjen stručnjak, za sad to nije.

Uzima ligu sampiona sa Salkeom, ako uspije da dovede Torresa u zimskom prelaznom roku.

• 2 sedmice kasnije...

http://www.youtube.com/watch?v=_6NP0icdzZo

nisi zaboravljen brate, niti ćeš biti ikada..ne brini

kapa dolje i ovim putem, herojski provedeno vrijeme u dragom nam klubu,,nikako drugačije nego herojski, samo herojski..čestitke opet, i uvijek i svugdje

živio braćela!!!!

Očekujem obostrano emotivnu reakciju kad budemo gostovali na Veltins Areni te se iskreno nadam da će nas doći pozdraviti... ;)  

• 2 sedmice kasnije...

RDM molim te da nas sutra postedis svoje magije i dozvolis da pobijedi ko bude bolji na terenu :) 

• 2 sedmice kasnije...

Di Matteo isamarao Stuttgart sa 4:0 u gostima :D Di Matteo ce ozbiljno preporoditi Schalke :) 

Bravo,Bravo

Šteta što prekosutra mora molit Boga da mi sjebemo Sporting da bi on prošao dalje :D

Mozda se Mou iskupi za ono sto ga je napunio u Nemackoj,pa napuni i Sporting  da bi ispao faca pred navijacima.

naslov u novinama. 

"Plavci se drze zajedno, Mourinho dao sansu Di Matteu da prodje dalje u LS" 

:D :D 

Mada kontam da ga ne voli Mourinho zbog LS :D 

U ovom trenutku najmanje sto za ovog gospodina mozemo da uradimo, jeste da izkaramo Sporting ( po mogucnosti iz X u 1 zarad dobitnog :D ) 

Bravo majstore :) samo napred. 

Kada sam mu video facu kako se raduje prolasku. Neprocenjivo :) 

Izvukao majstor maksimum iz prilično limitirane ekipe. Sporting je igrački puno bolji tim, tehnički i trkački spremniji, da ne spominjem da je Schalkeu večeras falilo čak 9 igrača, što je veliki hendikep. Neki od njih su vitalni članovi početnih 11 pod normalnim okolnostima.

Dobro su odigrali, vidim da je Robbie proučio Maribor iz naše tekme s njima i spremio tim da bude strpljiv i skoncentrisan. Na kraju zasluženo pobijedili i idu u 1/8 finala, a to im je realno maksimum jer koga god dobiju teško da mogu bilo šta. Nadam se da će nastaviti s dobrim partijama u Bundesligi.

Prosao je sa ovim drvima iako nisu ni zasluzili, pogotovo zbog onog penala kad je lopta zviknula igraca Sportinga u glavu. Plus imali su srece protiv nas u Londonu itd. Dobice nekog jakog pa ce poduvati kao i svake godine jer su drva nad drvima. Jedina stvar koju gotivim kod njih je trener, ali dzaba, nisu mi simpaticni jer nikakav klub nisu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.