Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Hazard je cijelu predsezonu odigrao pod parolom "boli me kurac može mi se"

Jednostavno on nece da se zamara nebitnim utakmicama jer je svjestan svog kvaliteta i kada bude trebalo on ce se aktivirati.Dok je nekim igracima presudna svaka minuta jer se moraju dokazati Mourinhu npr.Schurrle,KDB,Lukaku,Ginkel..

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Mozda mu je receno da se ne napreze mnogo. Veliki bi kiks nam bio da ostanemo bez njega u pl

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Ova tekma mu je dobro došla, točno da vidi gdje je trenutno, makar se možda nije ni trudio bio je potpuno bespomoćan.

Hazard je cijelu predsezonu odigrao pod parolom "boli me kurac može mi se"

Jednostavno on nece da se zamara nebitnim utakmicama jer je svjestan svog kvaliteta i kada bude trebalo on ce se aktivirati.Dok je nekim igracima presudna svaka minuta jer se moraju dokazati Mourinhu npr.Schurrle,KDB,Lukaku,Ginkel..

A što bi se ostala ekipa trebala zamarati ako njega voli kurac za sve???? Šta je to on pa da se za njega igra???Nije važno je li prijateljska. Ako ti se ne želi igrati izađi,  ima igrača koji žele. 

A što bi se ostala ekipa trebala zamarati ako njega voli kurac za sve???? Šta je to on pa da se za njega igra???Nije važno je li prijateljska. Ako ti se ne želi igrati izađi,  ima igrača koji žele. 

Nisam ja ni rekao da se ostatak ekipe treba zamarati...niko nije rekao da on nece da igra vec da on jednostavno nije opterecen pritiskom zvanim "dokazivanja Mourinhu" i to je ono sto dovodi do njegovog onako opuštenog pristupa ovim pripremnim utakmicama.Svi znamo da ce Hazard 1000000000000% biti standardan u prvih jedanest bez obzira kako on odigrao ove prijateljske utakmice.

Nisam ja ni rekao da se ostatak ekipe treba zamarati...niko nije rekao da on nece da igra vec da on jednostavno nije opterecen pritiskom zvanim "dokazivanja Mourinhu" i to je ono sto dovodi do njegovog onako opuštenog pristupa ovim pripremnim utakmicama.Svi znamo da ce Hazard 1000000000000% biti standardan u prvih jedanest bez obzira kako on odigrao ove prijateljske utakmice.

Hoće on biti standardan ali mu to ne daje pravo da bude nonšalantan u bilo kojoj utakmici.

U ovim je meni potvrdio da je igrač od jednog ili dva poteza viška i da se ne zna riješiti lopte na vrijeme. 

Hoće on biti standardan ali mu to ne daje pravo da bude nonšalantan u bilo kojoj utakmici.

U ovim je meni potvrdio da je igrač od jednog ili dva poteza viška i da se ne zna riješiti lopte na vrijeme. 

Uporedi Hazarda sa prpiremnih utakmica i Hazarda protiv Hull Citya za nekih desetak dana...i taj isti Hazard za kojeg kazes da ima viška potez je prošle sezone imao 19 asistencija.

Uporedi Hazarda sa prpiremnih utakmica i Hazarda protiv Hull Citya za nekih desetak dana...i taj isti Hazard za kojeg kazes da ima viška potez je prošle sezone imao 19 asistencija.

Ne mislim ja ništa loše kada sam rekao ovo nego mislim da to može popraviti i da će ga to poboljšati kao igrača. Asistencije se broje ali ne broje se neuspjele. Nadam se da vidiš nekada i pogrešku igrača, općenito a ne samo statistiku. 

Ne mislim ja ništa loše kada sam rekao ovo nego mislim da to može popraviti i da će ga to poboljšati kao igrača. Asistencije se broje ali ne broje se neuspjele. Nadam se da vidiš nekada i pogrešku igrača, općenito a ne samo statistiku. 

Ko radi taj i griješi...dobri i loši potezi su sastavni dio svakog sporta.Samo kazem da mišljenje o igracu nesmije biti zasnovano na igrama u prijateljskim utakmicama.

Ko radi taj i griješi...dobri i loši potezi su sastavni dio svakog sporta.Samo kazem da mišljenje o igracu nesmije biti zasnovano na igrama u prijateljskim utakmicama.

Ja sam samo iznio svoje mišljenje u vezi prijateljskih utakmica, ne općenito. 

[media]http://www.youtube.com/watch?v=5g1hs-Cxjno[/media]

Uživao sam gledajući ovaj video

I ja isto :D 

od njega najvise ocekujem,pogotovo pod Mourinhnom,igra sa lakocom fudbal,a protivnici kao da su deca,sprda se sa njima... samo jos da se oslobodi kod suteva posto ima top u nogama i definitivno sledece godine moze da ponese titulu najboljeg igraca Chelsea,a naravno i vise :) 

Jose on Hazard 'I call him Eddie because it's easy, he didn't complain!'

Jose on Hazard 'When you have top talent, you cannot waste it, I want to give him that responsibility to get better and better'.

Jose on Hazard 'He is working very, very hard. I am really pleased with him'.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.