Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Hazard said. "He buys a lot of players. At such a club you never have time to rest. You have to be 100% all of the time. But even if Chelsea bought nobody, I would still have to fight for my position."

Ovakva razmisljanja volim da procitam :)

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Ne trebam ni napominjati koliko sam puta ja, ali i mnogi drugi navijači Chelseaja uspoređivao ova dva igrača po raznim sličnostima - fizička građa, mimika, pokreti, nogometni potezi, krilna pozicija, brzina. Samo sam uvjeren da će Hazard biti još puno puno bolji, ali to je to. Pravi nasljednik Joe Colea.

Moj najbolji rad u 2013-toj godini :) namučio sam se da skužim šta i kako gdje posložiti. Nadam se da vam se sviđa. Citirat ću i u Hazardovoj temi svakako :)

muzx1h.jpg

Šta ti je klasa, protiv Srbije ušao odmah neke poteze počeo prosipati, kroz noge vodati, izbaci KDB-a na stranu ovaj za Bentekea a ovaj se obruka :P

Šta ti je klasa, protiv Srbije ušao odmah neke poteze počeo prosipati, kroz noge vodati, izbaci KDB-a na stranu ovaj za Bentekea a ovaj se obruka :P

Sreca pa nije igrao od pocetka. 

Najskuplji igrači na svijetu:

998179_483899545027088_479537544_n.jpg

Ma to je sranje.

Cuj Mesi 250 mil. Gde je MATA, cuj Pedro 30, Alba 30 , Runi 50 , Silva  50, Fabregas 45 , Baloteli 52 , Pike 40 , Aguero 55 mil. Kurac oni vrede tolko, kakvi maloumni kreteni odredjuju cene. X_X

I dete od 10 godina bi bilo realnije.

Jedva čekam iduće godine sraz Neymara i našeg Hazarda. Tko će biti bolje lijevo krilo - vrijeme će pokazati. Najbolji mladi europski igrač Eden Hazard ili najbolji mladi južnoamerički igrač Neymar Dos Santos. Ajde sezono počinji da uživamo.

Posto mediji vole da svrsavaju i kada igrac Barcelone sasvim normalno ustopa loptu koju bi i svaki osrednji igrac ustopao, nema sumnje da ce mediji prikazivati Neymara kao nekog poluboga kada predribla jednog, dvojicu igraca itd.

Vidjeli smo X puta kako nas Hazard dribla po 3, 4 igraca skoro svaku utakmicu a mediji o tome ni rijec da napisu.

Otkako je Neymar potpisao za Bracu mediji su poceli da pisu tri puta vise o njemu nego dok je bio u Santosu. Sve bi to meni bilo ok da ne preuvelicavaju svakog ruznog Barcinog igraca pa sad su poceli i njega. Neymar jest dobar igrac, al brate preuvelicavanje mi ide na onu stvar.

Hocu da kazem da ce mediji uticati na odluke obicnih simpatizera fudbala, ali bez sumnje i Hazard i Neymar su dva velika ASa, a mi imamo srecu sto jednog takvog igraca imamo u Chelseau. Mislim da ce on biti mnogo bolji sa Mourinhom, jos kada se svi nedostaci u Celziju popune, to ce biti strasna ekipa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.