Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Pelea pere ego trip. Misli da je veliki igrač kao on i veliki genijalac. Imao je on hrpu krivih procjena. Ali volim kad spusti Maradoni. Ajde, barem je spomenuo Edena.

Za 2-3 sezone najbolji igrac Evrope,garantujem,to sam jos pisao na pocetku. Prvu godinu je ekstra odradio, svake sledece sve bolji i bolji ce biti. Jedva cekam njegove magije po terenu da pocnu opet :D 

Jel mu ovo mlađi brat ili neki fan?

Ne. Usput evo hazard obitelji

article-0-1500151A000005DC-399_634x445.j

baba Nicole, brat Kylian, mama Carine, Eden, brat Ethan, djed Francis i tata Thierry

Thorgan fali na slici

Ne. Usput evo hazard obitelji

article-0-1500151A000005DC-399_634x445.j

baba Nicole, brat Kylian, mama Carine, Eden, brat Ethan, djed Francis i tata Thierry

Thorgan fali na slici

Čine mi se kao fini ljudi.

Skromni

Upravo to. I to mi se sviđa. Pogledaj u Francisa trenerke. S pijace u Vrapčićima, 15 KM (7,5 eura) košta. Onda pogledaj ovaj zid iza njih kako je nekako neravan, vjerojatno prokišnjava pa popucao. Pogledaj lampe desno. U IKEA-i 5 eura. Vidi okvira za slike na stoliću (krajnje desno). U OBI-ju 2-3 KM (oko euro i pol). A pogledaj im na zidu umjetničke slike sa samoj jednom plavom geometrijskom figurom na njoj. Ne vrijedi možda 20 eura. Žive skromno, a imaju love. Vidi se da je Eden fino odgojen.

Upravo to. I to mi se sviđa. Pogledaj u Francisa trenerke. S pijace u Vrapčićima, 15 KM (7,5 eura) košta. Onda pogledaj ovaj zid iza njih kako je nekako neravan, vjerojatno prokišnjava pa popucao. Pogledaj lampe desno. U IKEA-i 5 eura. Vidi okvira za slike na stoliću (krajnje desno). U OBI-ju 2-3 KM (oko euro i pol). A pogledaj im na zidu umjetničke slike sa samoj jednom plavom geometrijskom figurom na njoj. Ne vrijedi možda 20 eura. Žive skromno, a imaju love. Vidi se da je Eden fino odgojen.

Hahahahaha Koji si ti ludjak. Da te nema, trebalo bi te izmisliti..

Hazard o Joseovom dolasku:

http://www.guardian.co.uk/football/2013/jun/05/chelsea-eden-hazard-jose-mourinho

"They already knew for a long time at Chelsea that he was going to sign and they all told me that it would be a good thing for me," Hazard said. "José Mourinho is someone special and it's a pleasure to have him as a coach.

"Maybe in the first training session I will be a bit intimidated – after all, it's José Mourinho. But he is also a man, with two arms and two legs and so, in the end, I will have a normal relationship with him, just as I have with my previous coaches." :D

Ima i zanimljiv osvrt Hazarda na proteklu i narednu sezonu, uskoro prevodimo i ide na portal na našem jeziku, pa kako želite. ;)

This season I gave a lot of assists but next season I want to score more goals … I want to score 50 or 60 like [Lionel] Messi or [Cristiano] Ronaldo. I lack that killer instinct. Messi and Ronaldo are born to score, it's in their nature but I still choose the nice dribble or the beautiful pass too often. I have to shoot more.

Puca na visoko  Hazard.

Ipak, nije ovo LALIGA: 30+ kad bi utrpao u svim takmicenjima, bilo bi odlicno :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.