Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='trebevic' timestamp='1338235495' post='53179']Sta je ovo, niko da cestita na objavi :D Makar pice...kafa, cokolada....[/quote]
Od mene cokolada milka od 250 grama i pola gajbe piva(druga polovina je za mene).
[quote name='chelseathebest' timestamp='1338236222' post='53193']
[img]http://img96.imageshack.us/img96/8/35921768.png[/img]

LAJK ZA NAŠU EVU!!! :D
[/quote]

45 miliona eura :huh: :blink:
Sto je mnogo - mnogo je....
Al jbg, merak se placa...
[quote name='Ercov' timestamp='1338236271' post='53195'] Od mene cokolada milka od 250 grama i pola gajbe piva(druga polovina je za mene).[/quote]
Svidja mi se kako razmisljas :D
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338236264' post='53194']
Ma i nista da ne odigra, samo nek je on odabrao Chelsea umesto oba Manchestera !
[/quote]

tako je :D:) da im prkosimo, ko ih **be :D
Oooooooooooooooo Edennn Hazard!!!!! Jbt led sad slucajno upalih net da pogledam nesto o nekom filmu kad ono sluzbeno.. Nemojte ljudi kupovati Hulka nece nam biti zanimljivo sljedece godine ubit cemo pitu u svima lagano.
[quote name='soxx' timestamp='1338236734' post='53206']
Oooooooooooooooo Edennn Hazard!!!!! Jbt led sad slucajno upalih net da pogledam nesto o nekom filmu kad ono sluzbeno.. Nemojte ljudi kupovati Hulka nece nam biti zanimljivo sljedece godine ubit cemo pitu u svima lagano.
[/quote]
haha, šta bi bilo tek da je Didier ostao :D
Jbt da se mi nismo zaletili. Da neće on do sutra samo dodat "iz 2008". UH koje bi to razočarenje bilo.

Ja tek sad to skonta, da je kod njega itekako moguće, da se to desi. A joj bi nas izradio, pa nebi smio doći u London.

Golica me, zašto nije jednostavno napisao Chelsea, već pobjednik LP, a uz to godinu nije stavio. U najmanju ruku sumnjivo.
samo da ne bude još jedan "flop" kao što smo ih mi imali u zadnje vrime već da odigra ovo dok bude u nas kako zna.. Evo po facebooku pišu da je prebahat i da je tražio broj 10 od Juana Mate... Tek sad vidim kako novinari pišu što im odgovara a ljudi nasjedaju...
[url="http://25.media.tumblr.com/tumblr_litjgk7S7q1qcg2ppo1_250.jpg"]http://25.media.tumblr.com/tumblr_litjgk7S7q1qcg2ppo1_250.jpg[/url] mogao bi se Terry brzo sprijateljiti sa Hazardom, tj. Natashom :D
[quote name='how yes no' timestamp='1338236872' post='53208']
Jbt da se mi nismo zaletili. Da neće on do sutra samo dodat "iz 2008". UH koje bi to razočarenje bilo.

Ja tek sad to skonta, da je kod njega itekako moguće, da se to desi. A joj bi nas izradio, pa nebi smio doći u London.

Golica me, zašto nije jednostavno napisao Chelsea, već pobjednik LP, a uz to godinu nije stavio. U najmanju ruku sumnjivo.
[/quote]
Jao, suti, samo me sjebes ovako xD
[quote name='how yes no' timestamp='1338236872' post='53208']

[/quote]

mozda iima kaki dogovor s klubom da nece dat potpuno potvrdnu informaciju dok god se sluzbeno ne obznani u prostorijama kluba... ;) a i mozda mu ljepse zvuci pobjednici LP... :P

ma stari gotovo je ovo... a kad ja velim da je gotovo onda je gotovo... Hazard je nas... ;)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1338237631' post='53231']
Treba jos pure da jede da uzme Matinu 10-ku
[/quote]

Ruku na srce nije Mata nešto daleko od njega, a to ce se i vidjet kad stupi na travnjak SB... Momak je strasno brz ima prejeben dribling i odlican pregled igre, jednostavno moj IDOL !
Dok je mata u klubu njemu desetka ne može ići.. a mislim da je on ne traži nego novinari preseravaju jer kako mi se čini on je rekao da bi htio igrat na poziciji klasične desetke i vjerojatno su novinari to čuli kako im odgovara... kako bilo da bilo on je naš, nije bitno koji će broj nosit.
Men je tek sad zajebano, da nas neće zavrnuti. Nije mi zbog toga, što nebi igrao kod nas, već što bi nas sjebao, možete mislit podjebavanja kasnije... Ma ned'o Bog..

Nadam se da ste vi gore upravu...Ali trenutno, sam sumnjičav..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.