Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Na guardianu pise da je plata 100.000 funti.

Samo da dodje vise. Ukuvao je maksimalno...
http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1081288/man-utd-close-to-sealing-shinji-kagawa-deal?cc=5739

Po ovome se moze zakljuciti da United ispada iz trke za Hazarda. Nemaju oni para za obojicu.
Vidim da je vec to skoro pa gotova stvar.
Sacekajmo konacan potpis i onda se "bacamo" na Hulka.
Po meni idealan prelazni rok bi bio kupovina Hazarda,Hulka i Modrica(Moutinha). :D

Edit:Mozda ce vam zvucat' glupo al' moram pitati,ko je po vama bolji Hazard il' Kagawa ? :D
[quote name='VahaCFC' timestamp='1338297714' post='53446']
Vidim da je vec to skoro pa gotova stvar.
Sacekajmo konacan potpis i onda se "bacamo" na Hulka.
Po meni idealan prelazni rok bi bio kupovina Hazarda,Hulka i Modrica(Moutinha). :D

Edit:Mozda ce vam zvucat' glupo al' moram pitati,ko je po vama bolji Hazard il' Kagawa ? :D
[/quote]

hazard i hulk i vise niko ne treba

a sta vam je vise sa tim modricem... prenapuhano sve oko njega,smjesno...
bravo za upravu takva pojacanja se trebaju dovodit u klub jos me samo interesuje sta ce biti sa maloudom jer je nepotreban
Ono sto bi presavrseno bilo je da pored Hazarda dodje i Hulk i jedan desni bek. A onda da se pocne gurati nas Josh u prvi tim polako. Jbo Modrica, moze postati 3 puta bolji od njega. Vrijeme je da pocne dobijati sansu.

Ono sto me najvise nervira je da napisem ovakav post i onda skontam da od toga nece biti nista. Nece niko iz nase uprave ustati i reci: Imamo dosta mladih igraca koji su osnova tima za narednu deceniju. Pa bilo bi fino da damo sansu i nasim "proizvodima" da osjete ovaj klub.

Puste zelje i mastanja... :rolleyes:
[quote name='VahaCFC' timestamp='1338297714' post='53446']Vidim da je vec to skoro pa gotova stvar. Sacekajmo konacan potpis i onda se "bacamo" na Hulka. Po meni idealan prelazni rok bi bio kupovina Hazarda,Hulka i Modrica(Moutinha). :D Edit:Mozda ce vam zvucat' glupo al' moram pitati,[b]ko je po vama bolji Hazard il' Kagawa[/b] ? :D[/quote]

Hazard je većinu utakmica igrao na lijevoj strani, dok Kagawa samo iza napadača, nigdje drugo, malo je i teško ih tako porediti. Ali mislim da je Eden kompletniji igrač, mada i Kagawa je mašina. Blago Fergiju s njim, bgm.

A vala i nama s Hazardom ;)
Pošto je većinu utakmica igrao na lijevoj strani nek tako i ostane.. nek Mata bude desetka a Eden nek bude lijevo krilo.. Jer mislim da je Mata puno bolji na poziciji iza napadača nego što je to na krilu a Edenu je praktički svejedno.. :)
Ja koliko sam video on je potpisao, sad kad će doći, samo da odluči kojim kolima. Čekamo još 2 godine u prevodu.
[quote name='Luiz' timestamp='1338319125' post='53608']
nisam bio tu par dana,ali jeli ovo 100% da on dolazi
[/quote]

Jeste ;) Nije jos sluzbeno, al gotova je stvar sasvim.
[quote name='Elao' timestamp='1338322680' post='53655']
Za svoj a i Edenov rodjendan (7.1.) sam napisao da mi za nas rodjendan dodje Hazard i evo nakon nesto vise od 5 mjeseci zelja se ispuni :D
[/quote]
Nadam se da ces za sledeci pozeleti Aguera.
[quote name='Elao' timestamp='1338322680' post='53655']
Za svoj a i Edenov rodjendan (7.1.) sam napisao da mi za nas rodjendan dodje Hazard i evo nakon nesto vise od 5 mjeseci zelja se ispuni :D
[/quote]

Elao neces verovati ja svaku noc molim Boga za to i na kraju mi se san ostvario, al bas svaku noc.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.