Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

[quote name='chelseathebest' timestamp='1338328908' post='53723']
kada će li to službeno????????
[/quote]

kako se meni cini prije pocetka ljetnog prijelaznog roka nece... :/
  • Autor
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338329042' post='53724']
kako se meni cini prije pocetka ljetnog prijelaznog roka nece... :/
[/quote]

Ljetni prijelazni rok počeo odmah po završetku sezone... Barem što se Engleske tiče... Ne znam ima li Francuska veze s tim i dal je i kod njih počeo kad i kod nas.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338293721' post='53406']
[url="http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1081288/man-utd-close-to-sealing-shinji-kagawa-deal?cc=5739"]http://soccernet.esp...wa-deal?cc=5739[/url]

Po ovome se moze zakljuciti da United ispada iz trke za Hazarda. Nemaju oni para za obojicu.
[/quote]

United je najbogatiji klub na svijetu.
[quote name='reLo' timestamp='1338329541' post='53729']
Ljetni prijelazni rok počeo odmah po završetku sezone... Barem što se Engleske tiče... Ne znam ima li Francuska veze s tim i dal je i kod njih počeo kad i kod nas.
[/quote]

kaj nebi trebo pocet od 1.6 ak se ne varam?!
http://www.express.co.uk/football/view/323179

"[i]Hazard, 21, trained yesterday with the Belgian squad preparing for Saturday’s friendly with England at Wembley and will stay on in London after the game to complete a medical and sign a five-year contract worth about £130,000 a week.[/i] "

znaci sluzbena objava ce doci najvjerojatnije pocetkom sljedeceg tjedna... ponedjeljak ili utorak...
[quote name='ThomasZagreb' timestamp='1338333322' post='53749']
[/quote]

ovisi s koje perspektive gledaš

United je najvrijedniji sportski klub na svijetu (iza njih na listi dolaze, Dallas Cowboys, NY Yankees, Real, Barcelona neznam sad točno kojim redoslijedom)
ali oni nemaju veliku platežnu moć

njihov gazda je težak nekoliko milijardi, ali nije ni blizu Abramoviča i ne ulaže ni približno toliko u klub
nećeš vidjet da united daje za nekog igrača 50 mil. eura, jednostavno si to nemogu priuštiti
mislim da imaju i one nekakve dugove pa im je i to problem

nemogu si oni priuštiti igrače poput Hazarda, koliko znam jedini koji dobiva dosta veću plaću od ostalih je Rooney, ali njemu to jednostavno moraju dati, jer da nema njega, oni bi bili govno totalno
kad li ce ovo potvrditi chelsea vise :huh: da nas ne yebe hazard, napisao je na twitteru da potpisuje za "pobjednika lige sampiona", da nemisli mozda pobjednika iz 2008. godine :rolleyes:
A ljudi moji sta ste se poplasili, United mu nece platit toliko sve da je najbolji na svijetu. Hazard dolazi u Chelsea, ne panicarite bezveze.
[quote name='ThomasZagreb' timestamp='1338333322' post='53749']
[/quote]

United je najvredniji klub na svetu.
Ne znam kako se tacno to racuna, ali sam siguran da bogatstvo vlasnika kluba ne spada u parametre. Da je tako Spanski velikani, koji gotovo sva svoja sredstva crpe iz banaka bi bili pri dnu ove lestvice, a Manchester City na prvom mestu.
Roman je skoro pa duplo bogatiji od porodice Glejzer, koja je vlasnik Uniteda. Ulagali su i Glejzerovi dosta sredstava u transfere, ali poslednjih 5 godina ta ulaganja su znatno smanjena, i klub funkcionise na sopstvenoj zaradi, i trenerskom geniju SAF-a.
Za razliku od njih Roman nikad nije imao problem da odresi kesu za igrace, makar oni bili i potpuni promasaji.
iako suse mnogi raspisali d aje došao,ja nevjerujem dok nevidim na chelseafc.com njega sa plavim dresom u rucii :)

iako su se mnogi raspisali daje došao,ja nevjerujem dok nevidim na chelseafc.com njega sa plavim dresom u rucii :)
Nisam ga nikad gledao kako igra ,, al kad ga vec toliki klubovi traze sa preko 20 mil. u njegovoj 21 godini mora da je igracina ipo .. Welcome to Chelsea FC :))
[quote name='Chester' timestamp='1338410075' post='53994']
Nisam ga nikad gledao kako igra ,, al kad ga vec toliki klubovi traze sa preko 20 mil. u njegovoj 21 godini mora da je igracina ipo .. Welcome to Chelsea FC :))
[/quote]

Dvije godine zaredom najbolji igrač francuske lige. Prošla i pretprošla sezona.

Mislim da je to dovoljno da shvatiš o kakvom se igraču radi. ;)
Pogledao sam malo klipove sad (al one gdje su isječci iz jedne utakmice svih njegovih poteza, a ne golovi, asistencije i skillovi) i mogu vam reći da nam jedan takav igrač zaista treba. Jako je brz, pogotovo u prvih 5 koraka, ima arsenal raznoraznih finti, odličan šut i centaršut s obje noge... Mane su to što, čini mi se, nekad previše drži loptu, davi je. :unsure: Vidjećemo kakav će biti kod nas što se toga tiče. U Lilleu je igrao najčešće na poziciji 10-ke pa se dosta vraćao nazad po loptu da organizira napade. Ipak mislim da će biti jako upotrebljiv na krilu a on i Mata mogu 100 puta promijenit mjesta u toku utakmice i totalno zbunjivati protivničke defanzivce.
[quote name='Wisey' timestamp='1338412299' post='54036']
Pogledao sam malo klipove sad (al one gdje su isječci iz jedne utakmice svih njegovih poteza, a ne golovi, asistencije i skillovi) i mogu vam reći da nam jedan takav igrač zaista treba. Jako je brz, pogotovo u prvih 5 koraka, ima arsenal raznoraznih finti, odličan šut i centaršut s obje noge... Mane su to što, čini mi se, nekad previše drži loptu, davi je. :unsure: Vidjećemo kakav će biti kod nas što se toga tiče. U Lilleu je igrao najčešće na poziciji 10-ke pa se dosta vraćao nazad po loptu da organizira napade. Ipak mislim da će biti jako upotrebljiv na krilu a on i Mata mogu 100 puta promijenit mjesta u toku utakmice i totalno zbunjivati protivničke defanzivce.
[/quote]
Gledao sam ja njega i u LS par puta....
Navikao da bude glavni igrac, da sve krece od njega, da bude taj koji ce stvarati igru. Ali, isto tako voli da ima sigurnog napadaca ispred sebe, koga redovno hrani neocekivanim, ali preciznim "na tanjir" pasovima.
Tandem Eden Hazard - Moussa Sow je prakticno doneo titulu Lille-u.
Blago onom napadacu koji ce iza sebe imati tandem Hazard - Mata :)
Samim njegovim dolaskom otvorilo nam se puno opcija u napadu, bilo da on bude na mjestu desetke, bilo na mjestu krila, on i Mata mijenjat mjesta itd.. Raznovrsnost u igri, on je kreativac, odličan je što se tiče driblinga i prodora a samim time i osvaja prostor te gura loptu napadaču na kojem ostaje samo da realizira.. :) odlično će ovo bit, još ako na suprotnom krilu bude hulk... auuu
[url="http://www.youtube.com/watch?v=XEKaHbBlpvI"]http://www.youtube.com/watch?v=XEKaHbBlpvI[/url]

Utakmica lige prvaka protiv intera, hazard vs inter :D
Joooj ja majstora ja pete na 1:24, kakav rad kukova ima strašan je. Ne mogu dočekat da vidim prvu utakmicu njegov ulakaz na teren i dar-mar na lijevoj strani, ccc perverzija. ;)
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1338413555' post='54051']
Joooj ja majstora ja pete na 1:24, [u][b]kakav rad kukova ima strašan je[/b][/u]. Ne mogu dočekat da vidim prvu utakmicu njegov ulakaz na teren i dar-mar na lijevoj strani, ccc perverzija. ;)
[/quote]

Pa nama treba fudbaler, ne go-go igracica :D :D :D
Zna igrat lopte, definitvno. Ja sam gledao takav clip, njegova tekma protiv Montepeillera, isto tako puno dobrih majstorskih poteza, proigravanja.

Ma predobar igrač, jednostavno..
Pozitivno je još što je navikao da ga tuku i zna se održati na nogama, jako je žilav. Nije mekan igrač kao Mata koji odustaje u gotovo svakom duelu kada se treba, fudbalskim rječnikom rečeno, remplati. :) To će mu itekako biti od pomoći pri adaptaciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.