Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Eden Hazard (2012-2019, 245 nastupa)

106 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      65%
      29
    • Ne pored Messija i Ronalda
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije ambiciozan toliko
      9%
      4
    • Ne, jednostavno nije materijal za najboljeg igrača svijeta
      15%
      7

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

taj tip igrača se u nekom forumaškom žargonu zove "bully", to je npr Ronaldo koji puni neke Granade i ostale mučenike sa 3-4 komada

iskreno, ja se ne sećam da je Čelzi ikada imao takvog igrača, imali smo i imamo klase ali taj tip nikad

Ozil ti je klasičan bully koji nabija statistiku na Ludogorecu i posle nestane, jebem li ga, ima to svojih prednosti naravno zato što se na tim manjim utakmicama uzima dosta bodova

zato je Drogba totalna suprotnost, imao majstor samo jednu sezonu gde je prebio statistiku ali je zato uvek bio TOP kad je bilo najteže

• Odgovori 5,9 hilj.
  • Pregledi 365,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kako vrijeme prolazi sve mi vise i vise zao sto nije ostao u Chelseau do kraja karijere…jebo ga njegovi snovi i Real   

• Mislim da niko nije iznenađen ovom odlukom. Da je htio nastaviti do 1. septembra bi sigurno imao klub, ili u Belgiji, ili na bliskom Istoku, dalekom Istoku, ili dalekom Zapadu. Ponuda je sigurno bilo.

Objavljene slike

Vjerujte da sam nekad negdje procitao, ne mogu da se sjetim tacno gdje i koji "strucnjak" je to pisao, ali kao njemu bi najvise odgovarala pozicija Inieste. Znaci malo povucenije nego sto to igra sad. Mada ja mislim da je njegova najbolja pozicija lijevo krilo, samo sto bi u sistemu koji recimo igra Barselona ili Bajern mozda mu vise odgovarala nego ovo sad sto igra. 

Kako god srecni smo sto imamo ovakvog igraca u ekipi.

taj tip igrača se u nekom forumaškom žargonu zove "bully", to je npr Ronaldo koji puni neke Granade i ostale mučenike sa 3-4 komada

Ne očekujem da daje 5 golova stalno protiv Swanseaja, Sunderlanda i sličnih, samo da ima bolji "end product" i redovniji, bilo da je to gol, asistencija, ili nešto treće, ovako često igra toplo-hladno.

ne postoji to bolji "end product" , pogledajte statistiku svih igrača koje uzimate kao kalup koji Azar treba da ispuni, niko se tu ne ističe posebno

pa Aguero koji je godinama pretplaćen na 20 komada u premu je uvek u prva tri po broju promašenih prilika

ako je to kriterijum onda je Keleči iz Sitija ono što tražite

nije uopšte slučajno da su svi ti igrači Leva, Nejmar, Mesi, Ibrahimović, Suarez kontinuitet o kome VI pričate ostvari u Primeri, Francuskoj, Bundesu, sve monopol takmičenja

pa Azar je sa 19-20 godina u Francuskoj bio najbolji igrač godine i imao neverovatne brojke

i nije samo to, sve su to postigli u timovima koji su igrali fudbal gde je akcenat stavljen na napadu dok je Azar dve, tri godine igrao pod bunkerinjom a znamo da smo se pod njim branili i protiv QPR

sad je pod Konteom malo bolja situacija li ponovo ne možeš da kažeš da smo samoubičaki nastrojeni kao Liverpul

ja prosto ne verujem u to da će on ikada u Čelziju ostvariti te neke veće brojke iako mi je slamka spasa činjenica da je Suarez eksplodirao tek sa 26 godina 

svakako mi je najbitnije to što je njegova all-round igra bitna za naš tim i ako ništa drugo bar tu ima konstantnost pa makar imao slabije cifre od tog Ozila 

onda imaš baš visoke kriterijume, pošto je po mom mišljenju u top 5 igrača u premu ove sezone

pada mi na pamet utakmica kad se posle 70min šetkao po terenu i Konte ga je zamenio tad ali čini mi se da je i onda bar prvo poluvreme odigrao dobro

evo sad da stavim na papir, možda su samo Sančez, Kosta, Kante, Henderson bolji od njega, mada i ova poslednja dva su upitna, jeste da ginu ljudi ali jedno je igrati DM/CM a drugo je ovo što radi Azar gde se ipak traže neki drugi elementi

kad se to pomene uvek mi pada na pamet Kutinjo koji bljesne dve-tri utakmice i onda ponovo nestane mada eto i on se sad popravio pod Klopom ali 

kod nas recimo fabregas 

Hazard je definitivno najbolji ofenzivni igrač lige, s njim se mjerit jedino može Sanchez i Costa, možda KDB i Aguero. Za Coutinha treba pričekat, pod Kloppom je odličan ali prije mu je uvijek falilo konstantosti... Ja bih iz ove priče izuzeo igrače poput Kantea, jednostavno je pre teško uspoređivat toliko različite pozicije...

onda imaš baš visoke kriterijume, pošto je po mom mišljenju u top 5 igrača u premu ove sezone

pada mi na pamet utakmica kad se posle 70min šetkao po terenu i Konte ga je zamenio tad ali čini mi se da je i onda bar prvo poluvreme odigrao dobro

evo sad da stavim na papir, možda su samo Sančez, Kosta, Kante, Henderson bolji od njega, mada i ova poslednja dva su upitna, jeste da ginu ljudi ali jedno je igrati DM/CM a drugo je ovo što radi Azar gde se ipak traže neki drugi elementi

kad se to pomene uvek mi pada na pamet Kutinjo koji bljesne dve-tri utakmice i onda ponovo nestane mada eto i on se sad popravio pod Klopom ali 

kod nas recimo fabregas 

Sad ce doci diablo i reci, kakav Henderson on je retardiran :D

• 2 sedmice kasnije...

Defanzivno je strasan bio, ne znam da je ikad vise trcao u odbrani i radio po lijevoj strani. Pa covjek uklizava u nasem 16-ercu kad se ona lopta odbila Firminu.

Naprijed je to stekalo, al opet je bio ponajbolji pojedinac u ofanzivi. Bolji od Coste i Williana. Uvijek 2 igraca na njemu, nerijetko i 3. A ne mogu se oteti dojmu da brzi i prodorniji igrac od Alonsa bi to iskoristio za neki prodor, pa jbt Spanac danas nije polovine presao.

Hazard je pravo pao u formi od Nove godine. Nevidljiv je i ne pravi željenu razliku na terenu. To je istina. Evo i za njeg nešto. Jeste najbolji igrač naš, jeste da ga trebamo držati ko malo vode na dlanu i nadam se da će ostati još dugo u klubu i postati istinska legenda.

Ali kada je on došao u Chelsea prije 5 godina, tada je glasio za najvećeg mladog talenta na svijetu, predviđali su mu za par godina da će se rame uz rame sa Ronaldom i Messijem boriti za Zlatnu loptu. On nažalost još nije ni u TOP5 najboljih na svijetu, a ne u TOP3, a prošlo je pola desetljeća od tih predviđanja. Nekad mu fali ambicije i agresivnosti, pomalo je lijen. Izvanserijski talent koji može puno bolje da hoće. Nešto ko Baka Slišković. Velemajstor koji svoj silni talent nikad nije znao pretočiti u zbilju. Da mu je samo 50% one ambicije i volje koju ima Cristiano Ronaldo uopće ne sumnjam da bi bio najbolji na svijetu. Ali on nije takav karakter i mislim da je maksimun što može individualno da osvoji ona titula najboljeg igrača lige (francuske, engleske - nije važno, one lige u kojoj igra). Sumnjam da će ikad osvojiti Zlatnu loptu, pa taman i da Messi i Ronaldo okače kopačke o klin.

Jes stagniro u razvoju, ali ako ćemo gledati na to koji su igrači dobri dribleri ili uopće vješti s loptom, koji su uvijek dobri za neki solo prodor kroz odbranu,koji imaju zavidan tempo i koji su opasni po gol onda za mene ipak jes u top 5. Nije konstantan, a to je sigurno kao što si već spomenuo zbog toga jer je lijen i ne toliko ambiciozan da dalje napreduje,boli ga kurac zaradi preko 10mil godišnje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.