25. mart 2023.3 god. comment_342630 1 hour ago, reLo said: Taj Nagelsman je navikan kao onomad AVB. Trener u rangu Pottera. Tako da ne bi dobio nikakav ugrade. U suštini, biti trener u Bayernu nije neko mjerilo. Imaju takve igrače da im i ne treba trener. Diabola ga hvali, al on hvali i pottera Inace bi volio zbog bayerna da ispuse od citya i od dortmunda ligu Prijavi
25. mart 2023.3 god. Autor comment_342636 On 3/24/2023 at 2:55 PM, soxx said: Joj diabla ko da ga je klix pravio. Cuj izgubio 3 meca. 15 pobjeda od 25 u BL. Nikad losiji Bayern od 2011 kako sam procitao. 7 remia u BL je isto kao i 7 poraza. Mislim glupo je sto je dobio otkaz, u igro je za sve trofeje al nije sve tako bajno kako pises Sto je najgore ni s tuchelom nece biti neki Favoriti za osvajanje lige. Dok LP je vec moguca 100+ golova nista ha Prijavi
1. april 2023.3 god. Popularna objava comment_342828 Just now, Igi said: Ziheras, 4 komada lideru na debiju Uvale im petardu svake sezone. Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342832 4 minutes ago, Adi said: Uvale im petardu svake sezone. Kada smo dobili ovaj roviti Dortmund pricalo se o osvajanju LS Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342847 Tuchel: "After going 4-0 up, I would have wished for more dominance and fewer mistakes. We lost the ball too many times. We could have scored more. The two goals we conceded are annoying - there's still room for improvement. That applies to everyone Sahista zabija 4 golova dortmundu i poslje utakmice kaže da nije zadovoljan, da ima previse greski. Gospodin potter dobija 2 komada doma protiv ville ali vazno da su momci dali sve od sebe 🤐 Prijavi
1. april 2023.3 god. comment_342850 Nevjerovatno koji downgrade kad je u pitanju promjena trenera, ovo se nije desilo jos od Ferguson - Moyes. Doduse tad je United opet bolje stojao od nas, vjerovatno su izborili i Ligu prvaka. Ovaj naš nas gura u teške ponore, nezamislivo na kako smo niske grane pali za tako kratko vrijeme. Prijavi
11. april 2023.3 god. Autor comment_343652 Haaland je ispleo pletenice k'o GOAT, tako da je bas nalozen. Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343793 Bar covek imao neku strast, sad da l je lazna ili ne jebem li ga Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343796 Do kada li cu spominjat ovog covjeka. Hajde enrike pomozi nam da zaboravimo na tuchela i njegove derbi utakmice Prijavi
12. april 2023.3 god. comment_343850 Sve se više divim ovom čovjeku kako vrijeme odmiče. Ja ne znam pomoću kojih metoda je on znao motivisati ove maloumnike i učiniti da se nadigravamo sa Realom, Cityjem i ostalima onomad. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343864 Šteta samo što ta strast traje pola godine i poslije patnja. Zato je Pep najbolji trener u historiji. Autoritet nad autoritetima koji teži ka perfekciji. Riješi se jednog Cancela dok trepneš. A kod nas svak skuplji od 50m mora igrati makar retardiran bio. Ne bih poželio Tuchela ponovo. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343874 I zadnji derbi je ekipa igrala dobro protiv tottenhama iako je 2 2 zavrsilo. Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343879 9 hours ago, apeiron said: Sve se više divim ovom čovjeku kako vrijeme odmiče. Ja ne znam pomoću kojih metoda je on znao motivisati ove maloumnike i učiniti da se nadigravamo sa Realom, Cityjem i ostalima onomad. Znao je složit taktiku koja ima smisla. Previše ste se uvatili motivacije, nije ovde problem motivacija, nego ne postojanje smislene igre. A Lampard, i da zna nešto nije imao vremena, a nije neki taktičar da složi neku pragmatičnu taktiku za tu jednu utakmicu da izguramo Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343881 Jedan od najkriminalnijih poteza uprave, da otpuste ovog covjeka. Prozvan sahista i neznam sta jos sve, a evo na etihadu taktika mu bila presing i tu se možda na kraju zajebo, da je tako zapoceo utakmicu. Ko god ce bit na ljeto novi trener bolje od thomasa ne moze Prijavi
13. april 2023.3 god. comment_343883 Sreća pa nam donese još jednu titulu LŠ jer Bog sami zna kad ćemo sledeći put takmičenje igrati a ne titulu osvojiti. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343972 On 4/13/2023 at 11:03 AM, Didi11 said: Jedan od najkriminalnijih poteza uprave, da otpuste ovog covjeka. Prozvan sahista i neznam sta jos sve, a evo na etihadu taktika mu bila presing i tu se možda na kraju zajebo, da je tako zapoceo utakmicu. Ko god ce bit na ljeto novi trener bolje od thomasa ne moze tu je sebi potvrdio da je ziheranje bolje od presinga Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343979 13 hours ago, Spaha said: tu je sebi potvrdio da je ziheranje bolje od presinga Ma da sigurno.. Do 60 min ravnopravna utakmica jedan trener vodi ekipu tjedan dana a drugi 7 godina Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343980 6 minutes ago, Didi11 said: Ma da sigurno.. Do 60 min ravnopravna utakmica jedan trener vodi ekipu tjedan dana a drugi 7 godina I mi nadigrali Liverpool prije nekoliko dana. Jedan trener vodio ekipu 1 dan, a drugi 8 godina. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.