Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

1 hour ago, reLo said:

Taj Nagelsman je navikan kao onomad AVB. Trener u rangu Pottera. Tako da ne bi dobio nikakav ugrade. 

U suštini, biti trener u Bayernu nije neko mjerilo. Imaju takve igrače da im i ne treba trener. 

Diabola ga hvali, al on hvali i pottera :D

Inace bi volio zbog bayerna da ispuse od citya i od dortmunda ligu

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

• Autor
On 3/24/2023 at 2:55 PM, soxx said:

Joj diabla ko da ga je klix pravio.

Cuj izgubio 3 meca. 15 pobjeda od 25 u BL. Nikad losiji Bayern od 2011 kako sam procitao. 7 remia u BL je isto kao i 7 poraza.

Mislim glupo je sto je dobio otkaz, u igro je za sve trofeje al nije sve tako bajno kako pises 

Sto je najgore ni s tuchelom nece biti neki Favoriti za osvajanje lige. Dok LP je vec moguca

100+ golova nista ha :D

Tuchel: "After going 4-0 up, I would have wished for more dominance and fewer mistakes. We lost the ball too many times. We could have scored more. The two goals we conceded are annoying - there's still room for improvement. That applies to everyone

Sahista zabija 4 golova dortmundu i poslje utakmice kaže da nije zadovoljan, da ima previse greski. Gospodin potter dobija 2 komada doma protiv ville ali vazno da su momci dali sve od sebe 🤐

Nevjerovatno koji downgrade kad je u pitanju promjena trenera, ovo se nije desilo jos od Ferguson - Moyes. Doduse tad je United opet bolje stojao od nas, vjerovatno su izborili i Ligu prvaka. Ovaj naš nas gura u teške ponore, nezamislivo na kako smo niske grane pali za tako kratko vrijeme.

• 2 sedmice kasnije...

Šteta samo što ta strast traje pola godine i poslije patnja. 

Zato je Pep najbolji trener u historiji. Autoritet nad autoritetima koji teži ka perfekciji. Riješi se jednog Cancela dok trepneš. A kod nas svak skuplji od 50m mora igrati makar retardiran bio. 

Ne bih poželio Tuchela ponovo. 

9 hours ago, apeiron said:

Sve se više divim ovom čovjeku kako vrijeme odmiče. Ja ne znam pomoću kojih metoda je on znao motivisati ove maloumnike i učiniti da se nadigravamo sa Realom, Cityjem i ostalima onomad.

Znao je složit taktiku koja ima smisla. Previše ste se uvatili motivacije, nije ovde problem motivacija, nego ne postojanje smislene igre. A Lampard, i da zna nešto nije imao vremena, a nije neki taktičar da složi neku pragmatičnu taktiku za tu jednu utakmicu da izguramo

Jedan od najkriminalnijih poteza uprave, da otpuste ovog covjeka. Prozvan sahista i neznam sta jos sve, a evo na etihadu taktika mu bila presing i tu se možda na kraju zajebo, da je tako zapoceo utakmicu. Ko god ce bit na ljeto novi trener bolje od thomasa ne moze

On 4/13/2023 at 11:03 AM, Didi11 said:

Jedan od najkriminalnijih poteza uprave, da otpuste ovog covjeka. Prozvan sahista i neznam sta jos sve, a evo na etihadu taktika mu bila presing i tu se možda na kraju zajebo, da je tako zapoceo utakmicu. Ko god ce bit na ljeto novi trener bolje od thomasa ne moze

tu je sebi potvrdio da je ziheranje bolje od presinga

13 hours ago, Spaha said:

tu je sebi potvrdio da je ziheranje bolje od presinga

Ma da sigurno.. Do 60 min ravnopravna utakmica jedan trener vodi ekipu tjedan dana a drugi 7 godina

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.