Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Svasta, kakav neocekivan rasplet. Ocekivao sam da ce preuzeti Real poslije Ancelottija, ovome se nisam nadao.

Kakve bi to samo scene bile da prodjemo Real i sretnemo se sa njim u polufinalu.

Iznenađen sam otkazom za Nagelsmanna. Ne igra Bayern onako kako bi trebao, ali daleko od toga da su loši. On im je bio dugoročni projekat, mislio sam da mu status nije upitan. Spominju se neki razlozi koji nemaju veze sa terenom, ništa dokazano.

Historija je pokazala da se nijedan trener koji je došao u Bayern da izmišlja toplu vodu nije proslavio. Najbolje poslove su odrađivali treneri koji su stavljali prave igrače na prava mjesta i to u 4-2-3-1 formaciju. Čim neko mijenja formacije, izmišlja pozicije ili sklanja zvijezde rezultati ga ne pomaze.

Bayern trenutno ima najjači igrački kadar na svijetu. Neuer, Sommer, Cancelo, Davies, Mazraoui, De Ligt, Upamecano, L. Hernandez, Pavard, Blind, Stanišić, Kimmich, Goretzka, Gravenberch, Muller, Musiala, Mane, Sane, Coman, Gnabry, Chupo. Mogu sastaviti dvije ekipe koje bi nas pobijedile. Sa Tuchelom bi bili favoriti za osvajanje LP.

Sad barem imamo pouzdanu opciju ako se Potter pottera.

2 minutes ago, Adi said:

Mogu sastaviti dvije ekipe koje bi nas pobijedile.

Ne bih se slozio, i kod nas kad pogledas spisak igraca sve djeluje impresivno. To je najmanji problem.

Sa druge strane nas trenutno mogu pobijediti i dvije ekipe Tottenhama, a ne Bayerna.

Vivel i Nagelsman su vec suradjivali u Leipzigu, tako da...

Iskreno mislim da je Nagelsman dobar trener ali nisam siguran da li je dovoljno dobar za rad sa ekipom kakva je Chelsea. Svakao bi bio bolji od Pottera, igra presing ako nista.

NETKO S NEBA VIDI SVE.

Sretno Thomase ljubavi protiv ćelavog, sretno Tuchele ljudino, uzmi sve. 

PS.ako Bog da pa se sretnu Chelsea i Bayern u polufinalu, i otresu nas k`o toplomjer, sekunde ne bih žalio samo radi ovog čovjeka, a prođemo li nekim čudom, opet dobro, win-win situacija.

28 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Na ljeto samo neka dovedu nekog krštenog napadača i to ti je to Mia san mia...

Mozda da im Aubu ponudimo? 

Da li sad ovo znaci da Bayern vise ne zeli Havertza ili ga sad zeli jos i vise hmm

• Autor
44 minutes ago, JosephJoel said:

Čini mi se da ako izgubimo od Real Madrida u Ligi prvaka, onda Pottera lako može zamijeniti Nagelsmann. Što misliš o ovome? Što se mene tiče, bilo bi zanimljivo.

Ako Potter ne uspije, onda je Nagelsmann savršena opcija kao zamjena. Trener koji je u trci za treble i koji je izgubio samo 3 meča, dobije otkaz. To je vjerovatno sve usrao Brazzo, tako je i Lewandowskog otjerao.

1 hour ago, diablo_bih said:

Ako Potter ne uspije, onda je Nagelsmann savršena opcija kao zamjena. Trener koji je u trci za treble i koji je izgubio samo 3 meča, dobije otkaz. To je vjerovatno sve usrao Brazzo, tako je i Lewandowskog otjerao.

Joj diabla ko da ga je klix pravio.

Cuj izgubio 3 meca. 15 pobjeda od 25 u BL. Nikad losiji Bayern od 2011 kako sam procitao. 7 remia u BL je isto kao i 7 poraza.

Mislim glupo je sto je dobio otkaz, u igro je za sve trofeje al nije sve tako bajno kako pises 

Sto je najgore ni s tuchelom nece biti neki Favoriti za osvajanje lige. Dok LP je vec moguca

12 hours ago, Corto Maltese said:

Gde je Njuso?

Tu sam, pratim 😂

drago mi je zbog Tuchela, dobio je fenomenalnu ekipu nakon nezasluzenog otkaza od strane Boehlya. 
Smatram da su sada prvi favoriti za osvajanje LP, fantasticna ekipa sa jednim od najboljih trenera na svijetu.

Jos bih dodao, da, nadam se da ce Vivell nagovoriti ostale da nogiraju ovog naseg debila od trenera, pa bar Nagelsmana dovedu, ovo je sad idealna prilika, jer realno Nagelsman ce sada dobiti mnostvo ponuda. Treba to dogovoriti, pa bar od ljeta da bude novi trener.

8 hours ago, njuso21 said:

Tu sam, pratim 😂

drago mi je zbog Tuchela, dobio je fenomenalnu ekipu nakon nezasluzenog otkaza od strane Boehlya. 
Smatram da su sada prvi favoriti za osvajanje LP, fantasticna ekipa sa jednim od najboljih trenera na svijetu.

Jos bih dodao, da, nadam se da ce Vivell nagovoriti ostale da nogiraju ovog naseg debila od trenera, pa bar Nagelsmana dovedu, ovo je sad idealna prilika, jer realno Nagelsman ce sada dobiti mnostvo ponuda. Treba to dogovoriti, pa bar od ljeta da bude novi trener.

I meni je isto drago sto ce se vratiti na veliku scenu. Najgore bi mi bilo da je preuzeo Kokoške. Ovako super.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.