Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

Brate, nije da ih nije mogao uigrati protiv Liverpoola i Citya u najboljoj formi nego ih nije mogao ni toliko uigrati da bar protiv loših ekipa djeluju kao normalan napad. Ako Mount,Havertz i sterling ne mogu Southamptonu zabiti 3 komada ili leedsu ili dinamu e jebiga onda.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

• Popularna objava

Sve mogu ali ne mogu patetike, ljudi plaču na onu sliku gdje Tuchel po kiši napušta Cobham jebote život ko da ode u Siriju na ratište, pa Engleska jebena kiša pada svaki dan nije Cobham u Visokom, žali Tuchela što je pokiso nakon otkaza sa 17 miliona u dzepu a ne žali ćaću preko kojeg pređu 4 godišnja doba na baušteli, e moji zemljaci. Momcino placen si na mjesecnom nivou iznosom kojeg prosječan čovjek ne vidi za života, nisi uspjeo zadnjih 10 mjeseci uigrat prosječnu napadačku akciju, nisi uspjeo izvuci ekipu iz kolotecine, i sad ja koji jedva čeka vikend da pogleda taj Chelsea i zadnjih 10 mjeseci dobijam patnju i nerviranje, treba da te žalim jer si dobio otkaz. 

Opet cu mu se zahvalit za sve, ali predstavljati osvajanje LP kao nesto za sta mu se ne mozemo odužiti me takođe nervira, pa dao je i njemu Chelsea tu Ligu Prvaka koju je ganjao sa PSG. Pa Zidan osvojio sa Realom 3 Lige Prvaka pa kad nije išlo doslo je do razlaza, opet cu ponovit neka svako od nas pita sam sebe moze li sebi dopustiti 10 mjeseci nicega na svom poslu, pa jebote život prosle sezone smo u nikad slabijoj konkurenciji umalo prokockali plasman u LP.

Chelsea treba biti na prvom mjestu, ako ne mozes da drzis Chelsea u vrhu treba da daš šansu nekom drugom i to je to.

42 minutes ago, King Chelsea said:

Opet cu mu se zahvalit za sve, ali predstavljati osvajanje LP kao nesto za sta mu se ne mozemo odužiti me takođe nervira, pa dao je i njemu Chelsea tu Ligu Prvaka koju je ganjao sa PSG.

Sve se slažem osim ovoga. Nije da smo mi svake godine u finalima pa se on kod nas ogrebao za taj trofej.

1 hour ago, Adi said:

Sve se slažem osim ovoga. Nije da smo mi svake godine u finalima pa se on kod nas ogrebao za taj trofej.

Ne kazem da smo mi svake sezone u finalima ni da se on ogrebao, čak suprotno preuzeo nas je kad nismo znali gdje gonimo pogođeni neiskustvom Lamparda, ali prosto našli smo se te sezone, kada kazem "nasli smo se" mislim na Chelsea i Tuchela, jer nije ni on baš prije nas bio redovan u finalima. Osvajanje LP se piše u istoriju i Chelseaja i Tuchela, i niko Tuchelu ne oduzima taj uspjeh ovim otkazom.

• 1 mjesec kasnije...

Prosle sezone su pripreme odradjene odlicno. Ne znam zasto smo pojurili u Ameriku ove sezone i odradili pripreme na onaj nacin

Inace, proslo je 4 meseca od priprema, valjda bi do sad usli u neku formu

• 3 sedmice kasnije...

Jah, svi pametni. A kad ga pita zasto je grohno Chelsea na kraju njegovog mandata, ne zna dati odgovor nego okolisa. Al bitno je da je njemu neki igrac rekao da je Tukel vanzemaljac, i na kraju mu Dinamo iz Zagreba presudi.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.