Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thomas Tuchel (2021-2022, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 79,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• WIsey ne voli Tuchela i sta god da uradi naci ce nacin da ga kritizira. Bukvalno ne vrijedi trositi rijeci i vrijeme raspravljajuci se sa Wiseyem vise.  Ni malo ali ni malo nije realan. Ne t

• Danas je tokom utakmice bio malo dalje od trenerske klupe i odmah se vidi mali napredak. Vjerujem da bi bilo jos bolje kad bi ga jos malo udaljili npr. 500 kilometara koliko ima do Njemacke.

• Mi Everton ne mozemo pobijediti kamoli Real, mada svasta je moguce. Daj odmah Nagelsmanna pa da bude osveta sa obe strane.

Objavljene slike

Riječ 'loši' je subjektivna, sa njim smo bili loši jer nakon osvajanja LP smo bili sezonu poslije 3. u prvenstvu, izgubili oba finala u kupovima i ispali od Real Madrida u 1/4 finalu LP.

Novu sezonu 'loše' krenuli par 'loših' utakmica u ligi i poraz u Zagrebu i za taj tadašnji nivo to je bilo možda nekom 'loše'. 

A vidi gdje smo sad i koliko smo tek sad 'loši'. 

Naravno nema smisla razglabati šta bi bilo, da je bilo, ovako onako, ali svako razuman mora priznati da nikad ovako duboko u govna ne bi upali da je on ostao. 

Možda bi možda ne bi upali u govana, ovisno bili s njim uprava imala drugačiju transfer politiku ili bi napravila ovo isto sranje. Vjerojatno bi on malo bolje sve to handlao od Pottera i Pocha, al ni bi tu bilo baš prevelike razlike... I nije baš da je on netko tko osobito želi i voli raditi a mladom ekipom

11 hours ago, leomx33 said:

Gledam nesto evo njega opet u polufinalu sa realom, dok se chelsea guta u govnima. Kako su samo uspjeli razjebati momcad koja je bila prvak europe, ajde da su to bili neki starci pa otisli, nego sve talenti koji su trebali igrati narednih 10 godina. I tako svaku godinu se iznova gradi tim za narednu deceniju. Nema toliko bizarnog kluba do chelsea.

Ovaj je haman 100% dobio otkaz samo zato jer ga ameri nisu doveli. Kao što se rješavaju cijelog kadra po klubu. Kakav god da je bio, koliko retardirani morate biti da mislite da su potter, pochettino bolji???  Oni su kao pristali na neke uvjete na koje on nije htio pristati!?

Opet igra sa realom, i svaki put ih je deklasirao, onaj poraz u madridu 3:2 - tu je sve krenulo nizbrdo. Ajde da je poraz ko poraz, ali voditi 3:0 u gostima i jos ponisten jedan gol i zicer u 120. minuti. Tu se sve sjebalo uz ozljedu kantea i chilwella i do dan danas klub se nije oporavio.

Tukel ima srpske gene izgleda. Niko ga ne voli. Dobio bezveze otkaz u PSG-u,  kod nas, a evo i Bayern je odveo do polufinala i opet otkaz dobio na kraju.

7 hours ago, EdvinTB said:

Riječ 'loši' je subjektivna, sa njim smo bili loši jer nakon osvajanja LP smo bili sezonu poslije 3. u prvenstvu, izgubili oba finala u kupovima i ispali od Real Madrida u 1/4 finalu LP.

Novu sezonu 'loše' krenuli par 'loših' utakmica u ligi i poraz u Zagrebu i za taj tadašnji nivo to je bilo možda nekom 'loše'. 

A vidi gdje smo sad i koliko smo tek sad 'loši'. 

Naravno nema smisla razglabati šta bi bilo, da je bilo, ovako onako, ali svako razuman mora priznati da nikad ovako duboko u govna ne bi upali da je on ostao. 

Do tog intervjua smo bili prvi na tabeli, potpuno u ravni sa Liverpoolom i Cityem. Bilo je negdje oko pola sezone. Na kraju smo kasnili 20 bodova. Kadar koji je tada imao je puno bolji od onog koji je Potter imao, a koji je još bolji od onog koji sad ima Pochettino. Loše se igralo čitavu tu polusezonu (i za sadašnji nivo) što se samo nastavilo u narednoj sezoni. Igrači birali utakmice, vukli se po terenu u ligi i onda bljesnu protiv Reala u LP i onda opet mrtvo u ligi. Pričalo se kako ih je teško motivisati jer su se zasitili. Zamisli, zasitili se nakon prvog trofeja u životu. Samo je razlika u tome što se drugačije osjete 3-4 loša rezultata kad si treći i ne možeš ni gore ni dole i kad je otvaranje sezone i to te odvede blizu dna.

Njemu se raspala igra ozljedom Chilwella i Jamesa, bazirao je igru na njima, nakon ozljede nije uspio prilagoditi igru a zamjene nismo imali

4 hours ago, ja13 said:

Njemu se raspala igra ozljedom Chilwella i Jamesa, bazirao je igru na njima, nakon ozljede nije uspio prilagoditi igru a zamjene nismo imali

Da, to i ja mislim. Momcad je u prvih deset kola primila samo 3 gola i drzala uvjerljivo prvo mjesto na tablici. Liverpool sa igracem vise je bio skroz nadigran. Kad su bekovi otpali+kante, tu su krenuli problemi. Onaj poraz 3:2 od west hama, negdje kraj 11.-pocetak 12.mjeseca. Naravno prvenstvo je izgubljeno jer se ne mogu krpati sve te pozicije svaku utakmicu, ali je u momcadi i dalje ostalo tog polu-sampionskog mentaliteta i prolazilo se u kupovima kada je trebalo.

• 2 sedmice kasnije...

Treneri se nekad stvarno pogube u izmišljanju pozicija. U jednom dijelu prve utakmice mu je desni bek bio Kimmich, lijevi bek Mazraoui, a zadnji vezni Guerreiro. Ima oba beka i veznjaka i ne poreda ih na prave pozicije.

Vezano za ovo danas, da nije Real bila bi to velika mrlja, ovako desilo se isto i Guardioli. Nije imao sreće što su mu se povrijedili Gnabry i Musiala, ali Kanea nije smio vaditi. Lako je sada biti pametan, ali svako bi prije napravio izmjenu Goretzka - Pavlović nego Choupo-Moting - Kane.

Real je sinoc bio dosta bolji od Bayerna. Uglavnom je slucaj da bude losiji pa da se provuce.

Bayern je relativno ok bio, ali morali su dati i drugi gol, braniti 1:0 protiv Reala u gostima nema sanse, prosto sam znao da ce im dati jedan gol, a ako daju jedan Bayern nije imao sanse da ista napravi nakon toga.

Glavni krivci su Tuchel koji je izbacio igrace koji su nesto mogli uraditi jer nije valjda bio toliko naivan da nista ne moze poci po zlu. Pavlovic nema snage da igra cijeli mec, a igrao je, u kontri je bio toliko spor da ne znam kako su ga onako lako stigli, kasnio je kod gola itd. Neuer jeste zajebao kod gola, ali spasio je mnogo dobrih sansi. Mogao je neko ispratiti pa izbiti loptu, ali naravno nisu i eto.

Sve u svemu, navijao sam za Bayern, ali mislim da je Real bio bolji i zasluzeno prosao. Naravno opet ih je sreca ispostovala, ali to se moralo uzeti u obzir.

U jednu ruku je mi je ta cijela situacija s Kaneom smiješna, savršeno skriptirana za internet trolove. U drugu ruku mi je žao Kanea, najbolji napadač svijeta a bez titula

• 8 mjeseci kasnije...

Zaista nevjerovatno da smo sa Tuchela dosli do Pottera, Pochetina pa onda i do Maresce. 

Nije ni Tuchel bio savrsen ali smo barem bili u vrhu non stop, top 4 nije nikad dosao u pitanje a za osvojenu LS ne treba ni trositi rijeci. 

• 2 sedmice kasnije...
10 hours ago, Whisper said:

I za ovo isto da nabijem Eghbalija na kurac. 

I na kraju pored svog tog sranja, naleti na Antu Čaćića.

Kad je čojk baksuz.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.