Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Kolko god je on došao spasiti nas, tolko došao je spasiti i sebe i ugled i reputaciju.
Nadam se da ce vuć pametne poteze i stvoriti odličnu momčad, momčad hladnokrvnih pobjednika, žednih pobjeda i trofeja. Želim mu puno sreće i uspjeha i da nas usreći. I da ćemo više imati trenera dulje od jedne sezone.

Nekako imam filing da ce on biti prvi trener koji ce STVARNO pocet gurat naše juniore u prvih 11. Samo neka radi dobar posao i neka dobi dovoljno vremena da sve posloži. Trofeji ce vec doci. Mou, dobrodošao kući!

971994_10151981971479569_1880964097_n.jp

I dalje ne mogu da verujem :) nestvarno je. Sledece sezone gazimo. Zamislite prvu utakmicu na SB i docek od strane navijaca :D

beži tamo sad sam ja to hteo da kažem,najači telfeon ikada,zna roman šta je dobro,ako se ne pokvari ne bih ga menjao do groba

Slažem se.. Iako ne može dosta ovih aplikacija kao na androidu ali je mobitel strava.. Blackberry je za poslovne ljude ko što smo ja, chiba i Roman.. :D 

Konačno smo dobili i lijepog trenera, bio je Robbie simpatičan, al Mou je faca, majke mi.

Ko će dočekat pripreme, početak sezone, tekme pod Mourinhom...  

tumblr_mnun647lMe1qaorn7o1_500.gif

ovo trazim, eto zasto je poseban, njegove i od Di Mattea presice sam uzivao gledati, moram priznati da sam vise volio Di Mattea, jer je bas nekako simpaticno pricao, mogao sam ga i razumjeti, a i znao je i odgovoriti lijepo, s dobrim argumentima

nadam se da ce Jose nastaviti gdje je stao, da ce opet biti onih njegovih, klasicnih sala kao sto je bilo prije

7740_401337816648829_552697668_n.jpg

jbg bilo vec u multimedija folderu.

http://www.footballtarget.com/2013/06/mourinho-to-revamp-chelsea-mata-luiz-terry-torres-out/

Ala ne volim ova S**NJA da citam,kao Mourinhno hoce da otkaci Matu i Torresa,Luiza i Terry-a...Alo ajde Torresa razumem,ali MATU, TERRY-a,ajde za Luiza se duze spekulise,ali neverovatno! Ma daj....  ajde malo novinari sjasite sa Chelsea i Mourinhna!!!!

Uređeno , autor izmjene: grena

Joj al mi idu na kurac mediji. Meni je jos gore kad vidim kako neki na forumima uvrstavaju Luiza u ekipu pa cak i Matu. Idite bolan  u 3 lijepe.

Ja garantujem da ako se bude prodavalo igraca, prodat ce se 1 najvise (neracunajuci KDB-a, jer snjim nemam blage veze sta ce biti). Najprije bi Torres mogao otici ukoliko se napadac bude uzimao.

Pa covjek neki dan izjavio kako misli da ce mu biti dobro raditi sa ovim mladicima i misli da ce mladicima biti sa njim dobro. Sto bi ih sad prodavao kad moze napravit zivotinje od svakog.

Terry u Monaco? Isto tako izjavio kako je dobro za ekipu sto imaju 4,5 igraca koji cine ovaj celzi od pocetka  i sad da proda kapitena? Pa ja mislim da Terry nebi htio  napustiti najvise zbog Mourinha jer zna da ce ici na bolje ekipa snjim.

ma znaju oni sta i ko prodaje pricu (Chelsea i Mourinhno) zato to forsiraju. Zna se kakav je Mou i da nema coveka koji je prema njemu ravnodusan,neko ga voli,neko mrzi i na to pucaju. Ali smorise sa time vise,pustite nas da disemo,a sledece godine kada pokupimo trofeje bice materijala za pricu.

Nema potrebe ni komentarisati medijska spletkarenja i price koje plasiraju svakodnevno ne bi li bacili buvu medju igrace i narusili orgomni entuzijazam i adrenalin koji trenutno vlada u ekipi. 

Mourinho 2007: "Cristiano Ronaldo je teško derište koje se samo baca po terenu. Ne znam da li je to zbog teškog djetinjstva kojeg je imao, ali mu nedostaje zrelosti."

Mourinho 2011: "Cristiano Ronaldo je najprofesionalniji nogometaš kojeg sam vidio. Odličan je primjer djeci današnjice."

Mourinho 2013: "Cristiano Ronaldo misli da zna sve najbolje. Kada pokušam da mu nešto objasnim, ignoriše me. Misli da je najbolji tehničar na svijetu."

Evo ga, pričao danas za Sky News:

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8759277/Premier-League-Jose-Mourinho-is-planning-a-long-second-stint-at-Chelsea

Meni posebno zanimljiv ovaj dio:

"The players need stability and I am in Chelsea to give that stability to the team and players, and I am going to stay a long time."

Naravno, demantirao je i izmišljotine o Ronaldu:

"He scored 50 goals a season, how can he be the reason for me leaving."

"The players need stability and I am in Chelsea to give that stability to the team and players, and I am going to stay a long time."

znan jednu osobu koja nakon par kikseva nece bas tako mislit

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.