Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

A inače adaptira se kao dinosaurus.Napada Mounta protiv Uniteda bez razloga ko da zaboravlja šta je bilo sa De Bruyneom.I bolje je što nikog ne trenira.
Nimalo mi ga nije zao vidjeti ovakvog, a bas sam ga volio prije. Toliko je usrao i sefa i stanicu, propo je ko stari kauc. Jos kad ga slusam kako komentarise vidim da nista naucio nije, nije evoluirao u razmisljanju niti prati trendove fudbala. Mislim da je potpuno jasno zasto niko od najjacih ni ne pomislja da mu pruzi sansu ponovo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ako želi opet nekog vodit morat će sniziti kriterije i shvatiti da si je s Chelseam i Unitedom skroz narušio reputaciju. Navodno je odbio neke manje klubove jer želi samo vodit top klubove koje se bore za trofeje, problem je šta ga ni jedan top klub neće ali on očito živi u mašti i misli da on još nešto predstavlja u vrhunskom nogometu...

U top 6 u Engleskoj nema mjesta, u Realu je bio, ne vjerujem da ce opet. U Barcu nece jer je bio u Realu, Atletico nece nikad otjerati Simeonea, iako bi Mourinho bio adekvatan nasljednik. Talijani su se sad popunili uglavnom, Bayern ga nikad ne bi doveo, a Borussiji ne prilici da igra njegov fudbal. Mozda bi jedino PSG bio dovoljno lud da ga uzme, ako opet ostanu bez Lige Prvaka, to bi mu odgovaralo jer svake sezone moze sa pola snage 3 trofeja uzeti.

• 1 mjesec kasnije...
Mourinho on Chelsea: "When you start accepting defeats just because your team played well and just because your players gave their best, a performance for people to be proud of… I think when you get used to it, that’s when the big clubs stop being big clubs."

Nije da nema logike ovo o cemu prica ali isto tako nije bas da je istina.

Zar nije u pravu? Sta mislite ko vam prvo pada na pamet kad ste citali njegovu izjavu?

Srećom mi smo još u nekom početku, ali evo preko mjesec dana se igra, mi nikako u odbrani nismo napredovali, ljudi nam ga meću, i ocekujes svaku narednu utakmicu da će se u odbrani probuditi, stisnuti zube i odigrati kako treba, medjutim to se ne desava.

Ima cak istine i u onome sto je Hazard govorio, izgubiti utakmicu je bilo lose, ali nije da je to znacilo neku katastrofu

Samo zamislite, da li je nekada Cechu, Terryu, Ballacku, A.Coleu, Lampardu, Drogbi bilo isto izgubiti utakmicu kao ovim manekenima?

Kad pogledaš roster kakav imamo, nema više igrača koji imaju obraza da poslije izgubljene utakmice zapnu više na treningu i da se iskupe iduću utakmicu, nemamo ni jednog lidera u ekipi, a nekada smo ih imali najmanje troje.

Sad imamo Barkleya i Williana koji predvode ovaj cirkus. Barkley koji uopste nije u prvih 11, udje s klupe i preuzme penal kako mu je ćejf, i jos tu pored njega Willian koji je kad je poceo igrati ove sezone, igrao kriminalno loše, i takav uspio izgurati jednog Pulisica koji je placen 60m vec treću utakmicu za redom bez da ovaj dobije barem minutu da odigra.

Pa lahko je govoriti to iz fotelje. Nije da nije upravu, ali isto tako on je prvi znao govoriti za svoju ekipu da je "small horse" i da ce dogodine biti "big horse" u borbi za titulu. Dakle ista stvar je i sa ovom ekipom plus sto je ova ekipa jos mladja i imamo mladog i neiskusnog trenera ali koji ce biti veoma dobar trener to se vec sad vidi.

Uostalom, i Murinjo je napadao protivnicke ekipe koje su igrale bunker (vidi ironije) nazivajuci ih fudbalom iz 19. vijeka... Dakle sere.

Ova nasa ekipa je poletna, puna potencijala ali i neiskusna. Upravo iz tog razloga desavaju se ovakvi porazi. I opet ponavljam, ova ekipa za sad nema ni srece. To je fact, nije bilo utakmice do sada da nisam pomislio kako je bi uz samo malo srece rezultat bio mnogo povoljniji za nas. 

Realnost je da trebamo biti strpljivi i ne ocekivati cuda od ove ekipe. Znam da je cilj biti u top4 ali koliko je to realno? Meni iskreno je drago sto igramo lijepo, sto se ne povlacimo protiv jacih ekipa u svoj sesnaesterac, sto pokusavamo da se nadigravamo a to je ono sto svaki zaljubljenik fudbala zeli vidjeti.

Takodjer citavu sezonu kuburimo sa povredama, nemamo ni u tom pogledu srece. Pa jbte RLC bi sam unaprijedio ovu ekipu za 20 - 30 % da ne pricam o Kanteu koji skoro da nije ni igrao. Jos imamo i CHO, James-a, pa i Pulisica koji ce vjerujem izboriti se za svoje mjesto. Pa njemu je tek 20 godina, mladji je od nekih nasih akademaca koji igraju.

Treba poslusati izjavu u cjelosti.
Kasnije je rekao but sa klupe ga predvodi Lampard jedan od najvecih profesionalaca s kojim sam radio, jedan jako perspektivan menadjer. Chelsea nije konkurent za titulu, vec 10 bodova kasne ali treba vremena da se to sve implementira.

Gdje ce igrati RLC kad se vrati? Mount mi je siguran u prvih 11 na lijevoj strani. Mozda jedino iza napadaca u formaciji 4 2 3 1.

To su vec slatke muke. Za dobrog igraca kakav je RLC nije na odmet promjeniti i formaciju, izbaciti nekog igraca koji djeluje kao siguran u prvih 11. Sve zavisi kakav ce biti i kad ce ufatiti formu koju je imao prosle sezone. 

Igrao je Lampard i s Barkleyem i Mountom tako da bi komotno mogao igrati i RLC sa Mountom. Formacija je nekad cisto papira radi, vazno je kako se igraci u njoj ponasaju.

Ako će Mount bit krilo onda ide u sredinu u 4-2-3-1, a može igrat i kao jedan od trojice u 4-3-3 tu je igrao kod Sarria i bio odličan. Ali u svakom slučaju Mount mora na krilo inače se njih dva preklapaju.

Eventualno u 4-2-3-1 Mount AMC a iza njega RLC i Kante, samo ne znam koliko bi to funkcioniralo...

Igrao je Lampard i s Barkleyem i Mountom tako da bi komotno mogao igrati i RLC sa Mountom. Formacija je nekad cisto papira radi, vazno je kako se igraci u njoj ponasaju.

Je, igrao je iskljucivo zato sto je Kante bio povrijedjen pa je bilo mjesta za njih dvojicu u prvih 11.
I mount i rlc se daju uklopiti pogotovo protov slabijih ekipa, al lako za to, to nam je najmanji problem u ekipi

Najveci izrod u univerzumu ne na planeti zemlji. Niko ga nece Newcastl izabere Brusa umjesto njega i Portugalska repka ga ne zeli. Eto kako se unistio, i neka drago mi je. Treba mu zabraniti ulazak na Bridge.

Najveci izrod u univerzumu ne na planeti zemlji. Niko ga nece Newcastl izabere Brusa umjesto njega i Portugalska repka ga ne zeli. Eto kako se unistio, i neka drago mi je. Treba mu zabraniti ulazak na Bridge.

Ajmo neku opkladu da ce do kraja sezone u Real ili Barcu?

Nadam se da nisi bio ozbiljan ovo za Brucea.
  • 1 mjesec kasnije...

Da, imaš već raspravu o tome na temi Premiership...

Video sam tek kasnije, neka ga. Da vidimo šta se desilo sa njim u međuvremenu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.