19. april 2021.5 god. comment_312904 Jose Mourinho has been sacked by Tottenham after an explosive irbubg where he refused to take the squad onto the training ground over the club's proposed ESL( Super League) admission JoÅ¡ jedan dokaz da bogati vlasnici žele da uniÅ¡te fudbal. Jebala ih njihova Super liga, navijaÄi trebaju samo to sve da odjebu i iskuliraju, da ne gledaju uopÅ¡te to smeće. Ne znam ima li mi mržeg Äovjeka u svijetu fudbala od Florentina Pereza Prijavi
19. april 2021.5 god. comment_312907 Jose Mourinho has been sacked by Tottenham after an explosive irbubg where he refused to take the squad onto the training ground over the club's proposed ESL( Super League) admission Ako je istina, svaka cast. Prijavi
19. april 2021.5 god. comment_312909 Dobia bi i bez toga otkaz ubrzo, doveden je da osvoji trofeje, a on ima gore rezultate od Pochettina Prijavi
19. april 2021.5 god. comment_312910 Kako ste naivni ne mogu da vjerujem. Zar zaista mislite da je ovo Murinjo slucajno uradio? Njemu je osnovanje Super lige doslo kao kec u rukavu, alibi da ne dobije otkaz zbog losih rezultata vec da ovo bude razlog. Kao da ga ne znate... Prijavi
19. april 2021.5 god. comment_312911 Apsolutno se slažem hamco. Sad će on ispasti žrtveno jagnje i pokupiti milione koji mu ugovorom pripadaju. A loše rezultate niko neće spominjati. https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1384092251945455625 Prijavi
19. april 2021.5 god. comment_312925 Naivni ste, jer vjerujete nekakvim random accountima. Nije ni blizu istine da je dobio otkaz zbog super lige. Prijavi
20. april 2021.5 god. comment_312978 Ne znam kakve su rezultate oÄekivali od Tottenhama. Ni Poch nije pravio niÅ¡ta posebno, do tog finala LÅ ih je mazila sreća samo tako. Od milimetarskog ofsajda Sterlinga do Äuda protiv Ajaxa. U ligi nikada nisu ni prismrdili prvom mjestu. MeÄ‘utim Poch jeste digao klub na viÅ¡i nivo, primjera radi kada je doÅ¡ao Tottenham je bio Å¡to je Arsenal sad, klub od 5-og mjesta na tablici. Poch je napravio ekipu koja je u top 5 engleskih klubova. MeÄ‘utim, nikada nisu dobili dovoljno pojaÄanja za neÅ¡to viÅ¡e... Lads, it's Tottenham Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313816 Realno najjaÄi klub koji je mogao da dobije. Hajde da i to vidimo. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313825 https://twitter.com/SkySportsNews/status/1389571906777538560?s=20 Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313835 Ne kužim zašto, zašto ga i jedan ozbiljan klub želi? Zadnja tri posla fail za fail-om... Nevjerojatno mi je da ga još netko želi. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313846 To ti je stara slava. Svi oni se redom nadaju da će ponoviti uspjehe iz npr. Porta. Klubovi oÄekuju da sa njim mogu da privuku neke igraÄe koji inaÄe ne bi mogli. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313862 Ne kužim zašto, zašto ga i jedan ozbiljan klub želi? Zadnja tri posla fail za fail-om... Nevjerojatno mi je da ga još netko želi. Pa Roma nije ni blizu ozbiljnog kluba. Ozbiljnija je Verona nego oni. Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_313899 Realno najjaÄi klub koji je mogao da dobije. Hajde da i to vidimo. Poslije Juventusa Pa Roma nije ni blizu ozbiljnog kluba. Ozbiljnija je Verona nego oni. Ma bolji je Norwich od Rome, jebo li te kanarinacU vrijeme velikog Tottia sam baÅ¡ pratio Romu. Tužna priÄa zbog uprave, godinama u vrhu, blizu titule i onda prodaju najbolje igraÄe direktnim konkurentima za titulu. Tottia su otjerali na kraju iz kluba, dovoljno o tome kakva su smeća u upravi tog kluba. Neko je spomenuo da imaju nove vlasnike tako da ne znam gdje su sad. BTW. dobri su na FM-u, imaju dobrih mladih igraÄa, plus prodaÅ¡ Mkhtariyana i Pedra za velike pare i imaÅ¡ dobar budžet, preporuke :D Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_313925 Nisu ga otjerali, cuj otjerali ga. Koliko znam i u klubu obavlja neku poziciju. Roma je propala skroz kako su poceli prodavati igrace. Florenzi za male pare, Pjanic za male pare, Manolas i ko jos vec. Poceli dovoditi penzionere i propale igrace, Kolarov, nekakvi debilni stoperi, Pedra slicne. Najbolji im igraci Mayoral, igrac za Elche i Smalling, igrac za Sheffield Wed. Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_313938 Nisu ga otjerali, cuj otjerali ga. Koliko znam i u klubu obavlja neku poziciju. Roma je propala skroz kako su poceli prodavati igrace. Florenzi za male pare, Pjanic za male pare, Manolas i ko jos vec. Poceli dovoditi penzionere i propale igrace, Kolarov, nekakvi debilni stoperi, Pedra slicne. Najbolji im igraci Mayoral, igrac za Elche i Smalling, igrac za Sheffield Wed. Jebem mu hljeb u piÄku diabola, bio je club director On 17 June 2019, he announced his resignations from his managerial role at AS Roma, in an hour-long press conference held at the Italian Olympic Committee headquarters where he publicly accused chairman James Pallotta and the management for not involving him enough into the club's decision making, up to the point of stating he would reconsider a comeback only under a different ownership. The events marked the end for his 30-year long formal association with the club.Drži se Chelsea i Norwicha :D Ma problemi Rome kod prodaje igraÄa datiraju mnogo prije Manolasa, Pjanića itd Cafu je iz Rome otiÅ¡ao u Milan, kada je Milan bio najjaÄi, nedugo nakon Rominog skudeta. Chivu kao odliÄan defanzivac u Inter, Mancini, tada odliÄan krilni igraÄ takoÄ‘er u Inter, VuÄinić u Juve, Emerson takoÄ‘er... Bukvalno sve Å¡to je kvalitetno osim De Rossia i Tottia je odlazilo i prodavano je direktnim konkurentima za titulu i taj trend se nastavljao i do Pjanketa, Manolasa itd. Sad je joÅ¡ gore sad bukvalno skupljaju ojebine iz ostalih liga i pokuÅ¡avaju da skrpe neki tim... Prijavi
21. oktobar 2021.4 god. comment_320187 neznam vise koji je kurac ovome murinju i onome konteu, njihove momcadi su igrale odlican fudbal, dominirali su sve i svakoga i onda nakon sto su poosvajali naslove otisli u 3pm sa bunkerima. jel problem psihicke prirode ili sta? zasto odustaju od ideja koje su im donosile rezultate i samo se brane? Prijavi
22. oktobar 2021.4 god. comment_320191 Mourinho je jednostavno izgubio korak s evolucijom fudbala. I drugi razlog je da ga je vlastiti ego unistio. Prestao se fokusirati na treninge, pripremu igraca i nove taktike. Ne mozes biti najbolji trener na svijetu samo od prazne price s medijima i supljiranja. Zato jest pao na nivo Tottenhama i Rome, a bilo bi mu pametno da ide na reprezentativni fudbal cim prije moguce. Prijavi
23. oktobar 2021.4 god. comment_320198 Mislim da je pravo vrijeme da preuzme Portugal i uradi neÅ¡to sa njima sada. Jako im je dobra generacija i kada ode Ronaldo opet imaju jednu od najboljih repki na svijetu, kvalitet na svakoj poziciji. Mislim da bi mogao da uradi neÅ¡to sliÄno kao Mancini sa Italijom ako ne i bolje. Jednostavno kao Å¡to Wisey kaže ovaj novi organizovani jako klubski fudbal je previÅ¡e za njega. Nije jedini, isto tako Ancelotti pa možda i Benitez, sve kvalitetni stari menadžeri koji bi se sad trebali upustiti u reprezentacije... Prijavi
5. maj 2022.4 god. comment_327847 https://twitter.com/Squawka/status/1522319054928850944?t=sVMYvml0DYkdx2ZaT6CW-A&s=19 Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327858 Kakva vijest, pa sta sad treba, otici u albansku ligu pa da pricamo kako je prvi koji je i to izmedju ostalog osvojio. Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327859 Haha, prvi koji je to napravia a konferencijskoj ligi je ovo doslovno prva sezona... Nije baš da su drugi imali prilike haha Prijavi
6. maj 2022.4 god. comment_327860 Dovoljno govori o padu nekada velikog trenera. Sada i jeste za konferencijske lige. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.