Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Jose Mourinho has been sacked by Tottenham after an explosive irbubg where he refused to take the squad onto the training ground over the club's proposed ESL( Super League) admission

Još jedan dokaz da bogati vlasnici žele da unište fudbal. Jebala ih njihova Super liga, navijači trebaju samo to sve da odjebu i iskuliraju, da ne gledaju uopšte to smeće. Ne znam ima li mi mržeg čovjeka u svijetu fudbala od Florentina Pereza

Jose Mourinho has been sacked by Tottenham after an explosive irbubg where he refused to take the squad onto the training ground over the club's proposed ESL( Super League) admission

Ako je istina, svaka cast.

Kako ste naivni ne mogu da vjerujem. Zar zaista mislite da je ovo Murinjo slucajno uradio? Njemu je osnovanje Super lige doslo kao kec u rukavu, alibi da ne dobije otkaz zbog losih rezultata vec da ovo bude razlog. Kao da ga ne znate...

Ne znam kakve su rezultate očekivali od Tottenhama. Ni Poch nije pravio niÅ¡ta posebno, do tog finala LÅ  ih je mazila sreća samo tako. Od milimetarskog ofsajda Sterlinga do čuda protiv Ajaxa. U ligi nikada nisu ni  prismrdili prvom mjestu.

Međutim Poch jeste digao klub na viši nivo, primjera radi kada je došao Tottenham je bio što je Arsenal sad, klub od 5-og mjesta na tablici. Poch je napravio ekipu koja je u top 5 engleskih klubova. Međutim, nikada nisu dobili dovoljno pojačanja za nešto više...

Lads, it's Tottenham

• 2 sedmice kasnije...
Ne kužim zašto, zašto ga i jedan ozbiljan klub želi? Zadnja tri posla fail za fail-om... Nevjerojatno mi je da ga još netko želi.

Realno najjači klub koji je mogao da dobije. Hajde da i to vidimo.

Poslije Juventusa

Pa Roma nije ni blizu ozbiljnog kluba. Ozbiljnija je Verona nego oni.

Ma bolji je Norwich od Rome, jebo li te kanarinac

U vrijeme velikog Tottia sam baš pratio Romu. Tužna priča zbog uprave, godinama u vrhu, blizu titule i onda prodaju najbolje igrače direktnim konkurentima za titulu. Tottia su otjerali na kraju iz kluba, dovoljno o tome kakva su smeća u upravi tog kluba. Neko je spomenuo da imaju nove vlasnike tako da ne znam gdje su sad.

BTW. dobri su na FM-u, imaju dobrih mladih igrača, plus prodaš Mkhtariyana i Pedra za velike pare i imaš dobar budžet, preporuke :D

Nisu ga otjerali, cuj otjerali ga. Koliko znam i u klubu obavlja neku poziciju. Roma je propala skroz kako su poceli prodavati igrace. Florenzi za male pare, Pjanic za male pare, Manolas i ko jos vec. Poceli dovoditi penzionere i propale igrace, Kolarov, nekakvi debilni stoperi, Pedra slicne.

Najbolji im igraci Mayoral, igrac za Elche i Smalling, igrac za Sheffield Wed.

Nisu ga otjerali, cuj otjerali ga. Koliko znam i u klubu obavlja neku poziciju. Roma je propala skroz kako su poceli prodavati igrace. Florenzi za male pare, Pjanic za male pare, Manolas i ko jos vec. Poceli dovoditi penzionere i propale igrace, Kolarov, nekakvi debilni stoperi, Pedra slicne.

Najbolji im igraci Mayoral, igrac za Elche i Smalling, igrac za Sheffield Wed.

Jebem mu hljeb u pičku diabola, bio je club director

On 17 June 2019, he announced his resignations from his managerial role at AS Roma, in an hour-long press conference held at the Italian Olympic Committee headquarters where he publicly accused chairman James Pallotta and the management for not involving him enough into the club's decision making, up to the point of stating he would reconsider a comeback only under a different ownership. The events marked the end for his 30-year long formal association with the club.

Drži se Chelsea i Norwicha :D

Ma problemi Rome kod prodaje igrača datiraju mnogo prije Manolasa, Pjanića itd

Cafu je iz Rome otišao u Milan, kada je Milan bio najjači, nedugo nakon Rominog skudeta. Chivu kao odličan defanzivac u Inter, Mancini, tada odličan krilni igrač također u Inter, Vučinić u Juve, Emerson također... Bukvalno sve što je kvalitetno osim De Rossia i Tottia je odlazilo i prodavano je direktnim konkurentima za titulu i taj trend se nastavljao i do Pjanketa, Manolasa itd.

Sad je još gore sad bukvalno skupljaju ojebine iz ostalih liga i pokušavaju da skrpe neki tim...

• 5 mjeseci kasnije...

neznam vise koji je kurac ovome murinju i onome konteu, njihove momcadi su igrale odlican fudbal, dominirali su sve i svakoga i onda nakon sto su poosvajali naslove otisli u 3pm sa bunkerima. jel problem psihicke prirode ili sta? zasto odustaju od ideja koje su im donosile rezultate i samo se brane?

Mourinho je jednostavno izgubio korak s evolucijom fudbala. I drugi razlog je da ga je vlastiti ego unistio. Prestao se fokusirati na treninge, pripremu igraca i nove taktike. Ne mozes biti najbolji trener na svijetu samo od prazne price s medijima i supljiranja. Zato jest pao na nivo Tottenhama i Rome, a bilo bi mu pametno da ide na reprezentativni fudbal cim prije moguce.

Mislim da je pravo vrijeme da preuzme Portugal i uradi nešto sa njima sada. Jako im je dobra generacija i kada ode Ronaldo opet imaju jednu od najboljih repki na svijetu, kvalitet na svakoj poziciji. Mislim da bi mogao da uradi nešto slično kao Mancini sa Italijom ako ne i bolje.

Jednostavno kao što Wisey kaže ovaj novi organizovani jako klubski fudbal je previše za njega. Nije jedini, isto tako Ancelotti pa možda i Benitez, sve kvalitetni stari menadžeri koji bi se sad trebali upustiti u reprezentacije...

• 6 mjeseci kasnije...
Haha, prvi koji je to napravia a konferencijskoj ligi je ovo doslovno prva sezona... Nije baš da su drugi imali prilike haha

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.