6. maj 2022.4 god. comment_327861 Presmijesne su mi ove statistike. Isto je za vrijeme utakmice Real-City komentator rekao da ce Pep biti prvi koji je dobio oba Madridska kluba u knock out fazi. Vjerovatno je i Liverpool pevi koji je izbacio Benficu i Villareal u jednoj kampanji haha Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327880 I ovi novinari izlaze sa nekim glupostima stalno, pogotovo ovim statistiÄkim. Nebitne stvari zaista. Å to se Josea tiÄe, drago mi je zbog njega, gotivim ga i vidi se da mu je znaÄilo. Roma je dobra ekipa, neka ga joÅ¡ koju sezonu tu, ako se Juve i Milan ne pojaÄaju puno mogao bi on biti konkurentan. U sluÄaju naravno da je Rominoj upravi u cilju da se bore za titulu a ne za top4, eh sad problem je Å¡to je svakom Rominom vlasniku u zadnjih 20 godina cilj samo zarada a ne rezultati Prijavi
7. maj 2022.4 god. comment_327897 Trofej u ovom takmiÄenju ne znaÄi gotovo niÅ¡ta, ali će on od toga napraviti spektakl. ---------------------------------------- Stranci izbacuju more statistiÄkih podataka, a ljudi kod nas ne znaju razlikovati bitno od nebitnog. Primjer bitnog: Carlo Ancelotti je prvi trener koji je osvojio titulu u svih 5 najjaÄih liga. Salomon Rondon je drugi igraÄ u historiji Premier Lige koji je zabio hattrick glavom. Primjer nebitnog: Conor Gallagher je postao prvi Englez koji je za Crystal Palace na 3 vezane gostujuće utakmice izvan Londona upisao gol ili asistenciju joÅ¡ od Eberechi Ezea koji je to uspio u oktobru 2021. godine. (ovo sam izmislio, ali se sliÄni podaci iznose u prenosima. nit je neko dostignuće, niti se rijetko dogaÄ‘a) Leeds je dao 3 gola na utakmici u Premier Ligi prvi put poslije 16 godina. (nisu ni igrali 16 godina) Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333958 vratite najveceg sina kuci https://youtu.be/xW7aKp0CL7M Prijavi
27. januar 2023.3 god. comment_338941 Bio mi je najdrazi trener, nekako sve lijepo vezem uz njega i onu staru gardu. Tada je sve nekako bilo sladje. Bio je, ako je najbolji, onda sigurno u TOP3 trenera svijeta. Onda drugi mandat kod nas. Moze se reci uspjesan ali ne kao prvi. Nakon toga odlazi u rivale. Ohladio mi je dosta bio tih sezona. Sada, kako vrijeme prolazi opet mi postaje drag. Njegove izjave, intervju su posebni (ima dosta situaciju u ovom tweetu) a sta drugo i ocekivati od The Special Onea. Pregazilo ga je vrijeme, njegov fudbal vise ne prolazi, nije vise u vrhu svjetskih trenera ali ce zauvijek ostati upamcen. Sve najbolje sefe i da uzmes jos koji trofej. Prijavi
27. januar 2023.3 god. comment_338942 Da se nadovezem. Buntovnik u svetu fudbala. Covek koji je narusio poredak u engleskom fudbalu, pobedjujuci kako na terenu, tako i van njega, kako sudije, tako i timove. Tesko da bi klub bio nalik danasnjem, da ga Gospodin Abramovic nije doveo. Nekako su i on i klub bili kompatibilni u tom momentu, ambiciozni i zeljni dokazivanja i slave. Po mom misljenju je zaista greh sto sa njim nismo uzeli LS, a nije da nismo zasluzili. Onakvi pojedinci-rodjeni pobednici i onakav tim. Steta. Deluje mi da je od boravka u Spaniji, postao drugi covek. Prijavi
28. januar 2023.3 god. comment_339011 Sve je to lijepo, hvala njemu na lijepom prvom susretu, ali treci susret ne bih mogao podnijeti. Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339039 Pa neka preuzme Englesku reprezentaciju. To mozda i za njih ne bi bilo lose resenje Prijavi
29. januar 2023.3 god. comment_339041 19 hours ago, diablo_bih said: Sve je to lijepo, hvala njemu na lijepom prvom susretu, ali treci susret ne bih mogao podnijeti. Naravno da bi mogao podnijeti. The Last dance. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339064 Mou je legenda ove igre kako god. Gdje god je otišao uzeo je trofej i to nije uvijek dobijao sve servirano i more para. Prvi put kad je kod nas to dobio napravio je ekipu koja je 5 godina dominirala. 20 godina je tu, promijenio fudbal kad je došao u englesku ali opet se i prilagođavao novom stilu fudbala. Sjajan lik Jeste cigan ponekad ali portugalac je jebem ga, moraš biti cigan Portugalac koji nije cigan je isto ko rus koji ne pije Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339117 Tek sad vidim, zašto nije među legendama? Što se tiće povratka, ne hvala. Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340918 Čelzi nije osvojio Premijer ligu 50 godina, Žoze Murinjo ju je osvojio sa Čelzijem. Inter iz Milana nije osvojio Ligu šampiona 45 godina, Žoze Murinjo ju je osvojio sa Interom. Real Madrid nije osvojio Kup kralja 22 godine, Žoze Murinjo ga je osvojio sa Real Madridom. Mančester junajted nije osvojio Ligu Evrope 9 godina, Žoze Murinjo je sa Mančesterom osvojio Ligu Evrope. Roma nikada nije osvojila Ligu konferencija u svojoj istoriji, Žoze Murinjo je osvojio Ligu konferencija sa Romom. 5 evropskih finala, 5 pobeda. Prvi trener u istoriji koji je osvojio sve evropske titule u klubskom takmičenju. Prvi trener u istoriji koji je osvojio evropski trofej sa 4 različita kluba. Veliki Žoze Murinjo. Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340920 Zemo ekavicu propričao. Ne prizivajte ga, bio je tu više nego dovoljno, a ne mogu ni da zamislim na šta bi ličilo sa njim i Boehlyjem u kombinaciji. Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340922 Prve dvije stavke su velika dostignuća zbog kojih će uvijek biti smatran za jednog od najboljih trenera u historiji fudbala, zajedno sa osvojenom Ligom Prvaka sa Portom. Sve ovo ispod su priče za malu djecu. Real sigurno patio za Kupom Kralja i United za Ligom Europe. On je svoje ovom klubu dao. Znamo u kakvom stanju ostavi ekipu kada je napusti. Prijavi
19. februar 2023.3 god. comment_340925 Zato bi mu dao ugovor na dvije godine, druga godina mu je najbolja, i onda ga nogiraš prije početka treće. Prijavi
21. februar 2023.3 god. comment_341009 Veliki je Jose, gdje god je došao napravio je odmah rezultat i godinama tako u svim ligama, takmičenjima, velikim klubovima sa velikim pritiskom i očekivanjima. Uvijek imao kontrolu nad svlačionicom, more igrača napravio. Naravno da je moralo nekad svemu tome doći kraj ali opet veliki je Jose i što se nas tiče za ovo godina što se sjećamo i pratimo sigurno i najveći Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343335 Gledam neki klip gdje su henry, carra i richards u studiju sa nekom picokarom i upita ih ona s kojim trenerom bi voljeli da ste radili a niste u svojoj karijeri. Carra i richi nikog svakako ne zanimaju al henry spomenu murinja. Kaze trebalo mi je nekad da me trener ishandri, zamjeni na poluvremenu, kaze u facu sta misli itd Prijavi
6. april 2023.3 god. comment_343336 Djevojka se zove Kate Abdo prelijepa je i stalno zeza Michau. Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343338 3 hours ago, soxx said: Kaze trebalo mi je nekad da me trener ishandri, zamjeni na poluvremenu, kaze u facu sta misli itd Da ga tjera da se vraća u odbranu i da brani kornere hehe Prijavi
7. april 2023.3 god. comment_343344 7 hours ago, Bari said: Djevojka se zove Kate Abdo prelijepa je i stalno zeza Michau. E ne vjerujem da ima 42 godine, kakav sjeb... Sad se još više ložimo na nju Mou bi nam u mogućnosti mogao biti Caracter coach kao što je Roy Hogson u Palaceu, kad god nekog najurimo, Mou malo preuzme Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.