Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Presmijesne su mi ove statistike.

Isto je za vrijeme utakmice Real-City komentator rekao da ce Pep biti prvi koji je dobio oba Madridska kluba u knock out fazi.
Vjerovatno je i Liverpool pevi koji je izbacio Benficu i Villareal u jednoj kampanji haha
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

I ovi novinari izlaze sa nekim glupostima stalno, pogotovo ovim statističkim. Nebitne stvari zaista. Što se Josea tiče, drago mi je zbog njega, gotivim ga i vidi se da mu je značilo. Roma je dobra ekipa, neka ga još koju sezonu tu, ako se Juve i Milan ne pojačaju puno mogao bi on biti konkurentan. U slučaju naravno da je Rominoj upravi u cilju da se bore za titulu a ne za top4, eh sad problem je što je svakom Rominom vlasniku u zadnjih 20 godina cilj samo zarada a ne rezultati

Trofej u ovom takmičenju ne znači gotovo ništa, ali će on od toga napraviti spektakl.

----------------------------------------

Stranci izbacuju more statističkih podataka, a ljudi kod nas ne znaju razlikovati bitno od nebitnog.

Primjer bitnog:

Carlo Ancelotti je prvi trener koji je osvojio titulu u svih 5 najjačih liga.

Salomon Rondon je drugi igrač u historiji Premier Lige koji je zabio hattrick glavom.

Primjer nebitnog:

Conor Gallagher je postao prvi Englez koji je za Crystal Palace na 3 vezane gostujuće utakmice izvan Londona upisao gol ili asistenciju još od Eberechi Ezea koji je to uspio u oktobru 2021. godine. (ovo sam izmislio, ali se slični podaci iznose u prenosima. nit je neko dostignuće, niti se rijetko događa)

Leeds je dao 3 gola na utakmici u Premier Ligi prvi put poslije 16 godina. (nisu ni igrali 16 godina)

• reLo mijenja naslov u Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

Bio mi je najdrazi trener, nekako sve lijepo vezem uz njega i onu staru gardu. Tada je sve nekako bilo sladje. Bio je, ako je najbolji, onda sigurno u TOP3 trenera svijeta. 

Onda drugi mandat kod nas. Moze se reci uspjesan ali ne kao prvi. Nakon toga odlazi u rivale. Ohladio mi je dosta bio tih sezona. 

Sada, kako vrijeme prolazi opet mi postaje drag. Njegove izjave, intervju su posebni (ima dosta situaciju u ovom tweetu) a sta drugo i ocekivati od The Special Onea. 

Pregazilo ga je vrijeme, njegov fudbal vise ne prolazi, nije vise u vrhu svjetskih trenera ali ce zauvijek ostati upamcen. Sve najbolje sefe i da uzmes jos koji trofej. 

Da se nadovezem. Buntovnik u svetu fudbala. Covek koji je narusio poredak u engleskom fudbalu, pobedjujuci kako na terenu, tako i van njega, kako sudije, tako i timove. Tesko da bi klub bio nalik danasnjem, da ga Gospodin Abramovic nije doveo. Nekako su i on i klub bili kompatibilni u tom momentu, ambiciozni i zeljni dokazivanja i slave.

Po mom misljenju je zaista greh sto sa njim nismo uzeli LS, a nije da nismo zasluzili. Onakvi pojedinci-rodjeni pobednici i onakav tim. Steta.

Deluje mi da je od boravka u Spaniji, postao drugi covek.

19 hours ago, diablo_bih said:

Sve je to lijepo, hvala njemu na lijepom prvom susretu, ali treci susret ne bih mogao podnijeti.

Naravno da bi mogao podnijeti.

The Last dance.

Mou je legenda ove igre kako god. Gdje god je otišao uzeo je trofej i to nije uvijek dobijao sve servirano i more para. Prvi put kad je kod nas to dobio napravio je ekipu koja je 5 godina dominirala. 

20 godina je tu, promijenio fudbal kad je došao u englesku ali opet se i prilagođavao novom stilu fudbala. Sjajan lik

Jeste cigan ponekad ali portugalac je jebem ga, moraš biti cigan

Portugalac koji nije cigan je isto ko rus koji ne pije

• 3 sedmice kasnije...

Čelzi nije osvojio Premijer ligu 50 godina, Žoze Murinjo ju je osvojio sa Čelzijem.

Inter iz Milana nije osvojio Ligu šampiona 45 godina, Žoze Murinjo ju je osvojio sa Interom.

Real Madrid nije osvojio Kup kralja 22 godine, Žoze Murinjo ga je osvojio sa Real Madridom.

Mančester junajted nije osvojio Ligu Evrope 9 godina, Žoze Murinjo je sa Mančesterom osvojio Ligu Evrope.

Roma nikada nije osvojila Ligu konferencija u svojoj istoriji, Žoze Murinjo je osvojio Ligu konferencija sa Romom.

5 evropskih finala, 5 pobeda.

Prvi trener u istoriji koji je osvojio sve evropske titule u klubskom takmičenju.

Prvi trener u istoriji koji je osvojio evropski trofej sa 4 različita kluba.

Veliki Žoze Murinjo.

Zemo ekavicu propričao.

Ne prizivajte ga, bio je tu više nego dovoljno, a ne mogu ni da zamislim na šta bi ličilo sa njim i Boehlyjem u kombinaciji.

Prve dvije stavke su velika dostignuća zbog kojih će uvijek biti smatran za jednog od najboljih trenera u historiji fudbala, zajedno sa osvojenom Ligom Prvaka sa Portom.

Sve ovo ispod su priče za malu djecu. Real sigurno patio za Kupom Kralja i United za Ligom Europe.

On je svoje ovom klubu dao. Znamo u kakvom stanju ostavi ekipu kada je napusti.

Veliki je Jose, gdje god je došao napravio je odmah rezultat i godinama tako u svim ligama, takmičenjima, velikim klubovima sa velikim pritiskom i očekivanjima. Uvijek imao kontrolu nad svlačionicom, more igrača napravio. 

Naravno da je moralo nekad svemu tome doći kraj ali opet veliki je Jose i što se nas tiče za ovo godina što se sjećamo i pratimo sigurno i najveći

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Gledam neki klip gdje su henry, carra i richards u studiju sa nekom picokarom i upita ih ona s kojim trenerom bi voljeli da ste radili a niste u svojoj karijeri. Carra i richi nikog svakako ne zanimaju al henry spomenu murinja.

Kaze trebalo mi je nekad da me trener ishandri, zamjeni na poluvremenu, kaze u facu sta misli itd

7 hours ago, Bari said:

Djevojka se zove Kate Abdo prelijepa je i stalno zeza Michau. 

E ne vjerujem da ima 42 godine, kakav sjeb...

Sad se još više ložimo na nju :D

Mou bi nam u mogućnosti mogao biti Caracter coach kao što je Roy Hogson u Palaceu, kad god nekog najurimo, Mou malo preuzme :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.