Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Zna Mou da se bliži treća sezona, pa si lagano već traži novi posao, naravno jedino gdje može i želi je tamo gdje ima i najviše novaca:

"The other day, my son who lives in London decided to go to Paris and not Manchester to watch a match.

"Why Paris? Because at the moment, Paris has something special. There is a magic, youthfulness and quality. It is fantastic."

cijeli članak: http://www.skysports.com/football/news/11667/11082484/jose-mourinho-says-he-will-not-retire-at-manchester-united

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Dva najveća mućka u fudbalu su njih dvojica, da dodam samo da je Mournho nekada imao ime a ovaj drugi je prevara od trenera apsolutna, nikako ne treba zaboraviti prošlu sezonu. Ove sezone su plljunuli 300 miliona i složivli ekipu, mislim da osvajaju titulu tj. porpilično sam sigruna, ali ne da će biti više od 8, 9 bodova razlike.

E sad zamsilite kolika je Morunho sotona kada ja navijam da Pep osvoji ligu.

https://twitter.com/BetVictor/status/927239410118266881?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sportklub.info%2Fforum%2Fshowthread.php%2F5274-Premier-League-SkyBet-Championship-2017-18%2Fpage323

Zi spešl van.

Njegove tri zadnje utakmice u gostima protiv Chelsea:

Chelsea- Manchester Utd 4:0

Chelsea- Manchester Utd 1:0 FA Cup

Chelsea- Manchester Utd 1:0

Jos gola nije dao.

• 3 sedmice kasnije...
Koliko je on nas podigao prvim mandatom, toliko nam se usro u život njegovim povratkom. Cena koju smo platili za pehar PL je prevelika za to.
  • 1 mjesec kasnije...

Izjava nakon remija s Burnleyem:

Mourinho: "Kada pričamo o obavezi osvajanja Premier lige, Chelsea, Arsenal i Tottenham nemaju tu obavezu. Mi je imamo, zato što imamo bogatu historiju."

Kako da ga ijedan navijac Chelsea voli nakon ovakvih izjava?
Bas sam pogledao upravo intervju i konferenciju nakon tekme..

E Bozji si Boze, pomislim po vec tko zma koji put koga sam ja to cijenio i branio..
Tuga, a igrom slucaja sam bio prisiljen gledati united danas umjesto nasih, heh rekoh evo boxing day iznenadenja pravog al kita, uvaljase ovi crveni dva..slave momci, pomislis treba im bod za osiguranje titule

Inace, Lukaku me fascinira svojim vrhunskim obrambenim reakcijama..jos koja i izjednacit ce broj zabijenih i zajebanih golova.. SVAKA CAST

https://twitter.com/MsHelicat/status/947958713150820352

Omalovažava navijače, ucenjuje klub za novi ugovor, javno govori da mu igrači nisu dobri, a sad udara i po legendama.

aLi On GaRaNtUjE rEzUlTaTe, dOnEo jE MiKi mAus kUp i MiKi MauS LigU evRoPe i DaLJe sAstAvljA eKipU pO uKuSu JOŠ 300 MILIONA ZA GOSPODINA

Labuđi pjev smorinja, još malo pa završava njegova epizoda na Traffordu.

Ipsao iz Karabao Kupa sa prvim timom protiv niželigaša, Lester mu u 93. minutu sa igračem manje utrpao gol.  :sal2:

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Lik kaže da je postavia visoke standarde jer je prošle sezone osvojia 3 trofeja. Hahahah, njemu je Community Shield u visoki standard haha... A nije ni Miki Mouse kup puno bolji...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.