Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Ma poserem ga iskreno, govno od čovjeka, egomanijak, sociopata, dobar je samo kad pobjeđuje, kad gubi svi su mu krivi osim njega samog. 

Posvađao se s Lampardom na aut liniji, u više navrata izvrijeđao klub. 

Kakvo guzenje, prosli na penale jedva, a tokom utakmice nista nisu ozbiljno uradili, i sad sa igracem vise protiv Olea mu tim izigrava silu.

Kakvo guzenje, prosli na penale jedva, a tokom utakmice nista nisu ozbiljno uradili, i sad sa igracem vise protiv Olea mu tim izigrava silu.

Ubijao ih je Tottenham i prije crvenog kartona, imali su jedno 10 šuteva do tada. Strah me njihovih kontri sa Baleom i Sonom. Vezni red im nije pretjerano kreativan, glavni kreator im je Kane.

Koliko sam upratio Tottenham igra s utrčavanjem bekova, dok im vezni red ostaje nazad. Tako da im vezni red treba biti kreativan tek toliko da dodaju loptu na 30 metara od protivničkog gola Sonu, Kaneu ili nekom od bekova. Realno imaju dobru šansu za titulu, njegova druga sezona nikad nije razočarala, samo ga je jebo Guardiola i šeici u onoj drugoj sezoni sa Unitedom.

Sve mi se čini da pokušavaju malo iskopirati Liverpoolov model, samo dosta defanzivnije naravno. Ubojita krila, napadač koji ih razgrava, ofanzivni bekovi i radnički vezni red. Sezona je takva da se ne bih usudio proglasiti ih materijalom za titulu. Svi idu od očaja do sjaja. West Hama uništi Newcastle u prvom kolu, kojeg uništi Brighton u drugom kolu. Kasnije West Ham uništi Leicestera, koji je uništio City. Tottenhamu ide u prilog to da rastu iz poluvremena u poluvrijeme. Prva 3 koja su odigrali su bila katastrofa + poluvrijeme u Bugarskoj.

Bez zajebancije, imaju ok igrače, a Mourinho kakav god da je ima neki sistem. Taj njegov sistem uglavnom funkcioniše jednu, maks dvije sezone, ali dok radi radi.

Premalo je prošlo da išta nagađamo, ali na osnovu ovih par utakmica definitivno djeluju solidno i puno organizovanije od nas. Liverpool je i dalje glavni, a Tottenhamu, Cityju i nama dajem malo manje šanse.

Mada svašta je moguće.

Sad ne znam kakvo će pojačanje Bale biti, ali ako bude im to bude radilo biće baš zajebano.

Pa dobro, slazem se da je jos rano. Ali ja iskreno ocekujem najvise od nas da napredujemo kako sezona bude odmicala. Jedino ako nas povrede ne uniste ali za ocekivati je da povratkom Pulisica i Ziyecha, sada vec sa Chilwelom,Silvom, Havertzom i Wernerom budemo znatno jaci. 

Vidjet cemo, ja sam gledao Totnhem i protiv Evertona i protiv Southamptona, te protiv nas. Juce nisam stigao, ali ove utakmice sto sam ih gledao, ne obecavaju mnogo. Imaju oni jak sastav bez dvojbe, ali mislim da ih trener koci. Mislim da je Murinjo proso svoje a cim rezultati malo krenu nizbrdo, to ce biti potop.

Ako se City i Liverpool ne poprave, a Bale uđe u formu svašta je moguće, ipak je ovo Mourinhova čuvena druga sezona, mada sumnjam, u zadnjih par klubova ni u drugoj sezoni nije valja...
  • 2 mjeseca kasnije...

Pa ne bih rekao, na 1:1 covjek sam na golmana izlazi da rijesi utakmicu i masi. Ovi ovamo poslije kornera u 90. zabiju. Jbg nije srece imao veceras, realno je bilo x.

To je ta taktika gdje se molis da protivnik fula ili tvoj golman brani. Trebo je Liverpul jos na poluvremenu voditi 2-3 razlike al dobro. Nikakva igra Tottenhema, pa bolan kad pogledas statistiku ko da je Liverpul igrao protiv Burnleya a ne tamo nekog Totenhema. Strasno kakvi sve takticari...
Bukvalno visili dobrih 20-25 minuta, svaki dolazak Spursa s loptom je bio opasan po go Alisona, glupi Bergwajn fula 2 top sanse, Kane glavom s peterca... Ovaj put se slazem s Joseovom izjavom da je bolja ekipa veceras izgubila.
Nisam mogao gledati utakmicu, ali po highlightsima mi tottenham izgledao kao bolja ekipa, bolje šanse barem

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.