Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

Ja nemam problem s tim, nogomet je biznis i tu nema nekog velikog poštovanja, i ja bih prihvatio ponudu da sam na njegovom mjestu.
  • Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 392,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

Sta kaze, to je samo predstava za javnost, ono sto je govorio kako nebi mogao voditi kokoske.

Mou uvjek bio gnjida, takav ce i umrijet. Ne zelim mu nikakav uspjeh, al vjerujem da ce bolje mu ici nego u junjtedu.

Normalno da je predstava. Ljudi se primaju na gluposti, na neko postenje, odanost picke materine

Ne razumijem zašto bi ikog smetalo što je preuzeo Tottenham? Pa Chelsea i navijače je "izdao" još otkad je otišao u United (i to čak ne toliko zbog odlaska u rivala jer kako kaže skaro nogomet je biznis, koliko tadašnjim izjavama). Tako da ne vidim zašto bi ikog još uvijek bilo briga za njega.
  • 5 sedmica kasnije...

Je l' izjavio nešto zanimljivo posle utakmice, znate ono "dominirali smo", "aj prifr not tu spik" i slično? :D

Jeste, kao i uvijek neki njegovi pokusaji sarkazma. Cini mi se za Rüdigera da je u tom tonu porucio kako "se nada da nije slomio koje rebro" poslije onog starta Sona.

Nekako se meni pravo uklapa on i njegov karakter medju tu ekipu i taj klub.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Na stranu sve. Ja tog čovjeka i dalje poštujem. On je sastavio ekipu koja nam je godinama kasnije donosila trofeje. Njegov tadašnji odnos sa igračima i navijačima je neprikosnoven. I dalje se divim njegovom Chelseau. Sve su to bilo igrači jakog karaktera i stava, koji su bili spremni dati i krv za klub. Ako se boriš za klub i za njega onda će te dizati i poštovati do kraja ali ako si hinja onda će te odhebati. Takav je Murinjo, takvo je razmišljanje prenio i na igrače. Neda se zahebavati, niti da mu se previše petljaju u rad. Zato je i dobio otkaz. Ali da je uvijek uz svoju ekipu i svoj tim, to mu se ne može zamjeriti.
Fudbal je biznis, nema više tu prevelike ljubavi ko nekad. Ulog je veliki, potraživanja (rezultata) su još veća.

Ja ga ne postujem jer je stavio sebe ispred kluba. Postovao sam ga i ja, ali nekad. U zadnje vrijeme se samo srao po klubu, on ne moze da podnese cinjenicu da je dobio otkaz u drugom mandatu Chelsea. Cim je presao u United odmah je poceo pljuvati po Chelseau, zatim i na SkySportsu pa evo sad presao i u direktnog rivala a ne samo rivala po bodovima, nego historijski gledano rivala i ekipu koju ne podnosimo.

Na SkySportsu prije nego je preuzeo Tott pricao kako je fola zabrinut za Chelsea, ne igramo dobro protiv velikih bla bla bla... Juce opet press poslije utakmice prica kako nije taktika Lamparda nego je to zasluga Cotnea, zatim nisu golovi iz akcija nego individualne greske, znaci jasno i glasno govori da nije to Lampardova zasluga nego nesto drugo. 

Drago mi je da je Chelsea konacno pobjedio veliku ekipu( ako je to Tottenhem uopste), nadam se da nije vise zabrinut za Chelsea.

Daleko mu bilo mjesto od Chelsea, hvala mu za sve sto je uradio u proslosti ali uopste mi vise nije drag kao sto je nekada bio. Vise nije ni simpatican i specijalan, nego arogantan. Metode i taktika su mu zastarjele, nikad vise od njega dobrog trenera. Cak vise ne zna ni psiholoski pripremiti i motivisati ekipu kao nekada. Vec je uspio da ugusi igru Tottenhema a ubrzo ce izgubiti i podrsku igraca. Zivi bili pa vidjeli.

Prozivao Ridigera nakon onog starta Sona, kao uplasio se da mu nije polomio rebra.
Pokusao da umanji doprinos Lamparda time sto je izjavio da se Celsi samo vratio na 3-4-3, da smo to igrali sa Konteom te da su igraci navikli.
I treba da ga postujem?
Neka hvala.
Ma djubre veliko je postao. Od onog otkaza, tacno imam osjecaj da mrzi nas klub i da sve bi dao da nam ne ide dobro.

Pa Lampard je jedan od najboljih igraca koje je trenirao, kojeg je uvjek hvalio, gotivio ga, a jucer omalovazava ga, govori kako fakticki nista nije napravio, zasluzan Contr, zasluzan Rudiger, samo Lamps nije.

Gnjida jedna.
  • 3 mjeseca kasnije...
Jose Mourinho je izabrao svoj sastav iz snova, a među njima je čak osam igrača Chelseaja:

Cech; Zanetti, Terry, Carvalho, Gallas; Makelele, Lampard, Ozil, Hazard; Drogba, Ronaldo.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Eno poceo je pucat po savovima. Opet se okrenuo protiv igraca, hvali Evertonove igrace da se vise trude i bore od njegovih.

Preskočio prvu i drugu sezonu i odmah ušao u treću, postao speedrunner. :D

• 2 sedmice kasnije...

Najbolja izjava i opis ovoga cirkusa sa City-em, indirektno, između redova, bez da se uvrijede

“In any case, it's a disgraceful decision because if Man City is not guilty of it then you are not punished with 10 million. It's a disgraceful decision," he told the media.

“If you're not guilty you are not punished. If they are guilty, they should be banned. So it is also a disgraceful decision.

“I don't know if Manchester City are guilty or not but either way it's a disgraceful decision.”

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.